Vanhemmille

Hyödyllisiä vinkkejä luistelukoululaisen vanhemmille


Saapuminen

  • Harjoituksiin on suositeltavaa saapua noin 15 minuuttia ennen oman tunnin alkua.
  • Luistelukoulun pukukoppi selviää jäähallin TV ruudulta. Luistelukoululaisten suuresta määrästä johtuen pukukopit saattavat välillä ruuhkautua ja omista varusteista tuleekin siksi huolehtia asianmukaisesti. Seura ei vastaa luistelukoulun aikana kadonneista tai vaurioituneista tavaroista. 
  • Parhaiten opetukseen pääsee mukaan olemalla täsmällisesti tunnin aloitushetkellä jäällä. Turvallisuussyistä jäälle ei kuitenkaan pidä mennä omin päin ennen kuin ohjaajat antavat luvan jäälle siirtymiseen. Jäälle ei milloinkaan pidä mennä kengät jalassa.

Luistelukoulun seuraaminen

  • Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan luistelukoulun toimintaa. Paras paikka seurata luistelutuntia on katsomo tai kahvio. Kaukalon laidalla tai vaihtoaitiossa harjoitusten seuraaminen saattaa häiritä lapsen keskittymistä ja siten jäällä tapahtuvaa toimintaa. Opetuksen kannalta on parasta, että lapset keskittyvät vain omaan ryhmäänsä ja ohjaajaansa.
  • Joskus luistelukoulu joudutaan perumaan oman tai muiden seurojen kilpailujen ja turnausten takia. Luistelukouluohjaajasi ilmoittaa peruutetusta tunnista yleensä edellisviikon luistelukoulutunnilla. Peruutettuja tunteja ei hyvitetä.