Luistelijaesittelyt

Tässä ovat Kaisa ja Erica. Molemmat heistä ovat syntyneet vuonna 2006 ja ovat toista kautta Håteissa. Ennen Hot Stepsejä Erica on luistellut NTL:n tulokkaissa ja kansallisissa noviiseissa ja siirtynyt sieltä EVT:n Sunny Stepseihin ja sen jälkeen Dream Stepseihin. Kaisan luistelu-ura alkoi ESJT:n tulokkaista, jonka jälkeen hän siirtyi kansallisiin noviiseihin ja sieltä EVT:n Cool Stepseihin. Erican lempiohjelma vuosien takaa on Dream Stepsien 2019-20 Thunderbirds. Kaisan lemppari on Cool Stepsien 2019-20 Día de los muertos. Erican ja Kaisan treenikassien sisällöt ovat melko yksinkertaiset: treenivaatteet, luistimet ja oheistavarat ( jotka Erica kylläkin usein unohtaa kotiin). Molempien neitien pizzaan kuuluu ananas.
Moi! Me ollaan Elina (19) ja Elsa (17). Molemmat luistellaan nyt neljättä kautta Håteissa positiivisella ja hyvällä asenteella. Ennen Håtteja luistelimme yhdessä Cool Stepeissä useita kausia. Meitä yhdistää myös se, että molempien lempiohjelma on Dear Nature ( HS 19-20). Yksi asia aiheuttaa kuitenkin erimielisyyttä: Elsan mielestä ananas kuuluu pizzaan, mutta Elinan mielestä ei (paitsi joissain tapauksissa). Jos tutkit tarkemmin meidän treenikasseja, Elinan kassista voi löytää pähkinöitä ja Elsan kassista My Little Pony- laastareita.
Enna on 15/07 ja on ensimmäistä kauttaan Hoteissa. Hän tuli Hotteihin Cooleista ja on aikaisemmin luistellut Littareissa sekä Saneissa. Laura on 16/06 ja on toista kauttaan Hoteissa. Hän luisteli NTL:ssä useamman vuoden ennen kuin tuli EVT:hen. Hän ehti luistella myös Cooleissa. Ensimmäinen fun fact: Ennan mielestä ananas kuuluu pizzaan ja Lauran mielestä ei. Toinen fun fact: Molempien luistelulaukusta löytyy aina koirankarvoja.
Tässä ovat Greta ja Aino, jotka ovat 15-vuotiaita eli 07-syntyneitä. Molemmat ovat ensimmäistä kautta Hoteissa ja ennen sitä he luistelivat seuramme kansallisissa noviiseissa Cool Stepseissä. Ainon lempikausi on ollut Cool Steps 2021-22. Hänen treenikassistaan löytyy esim. luistimet, treenivaatteet, jumppakamat, vesipullo ja vähän evästä. Gretan lempiohjelma on Cool Stepsien kauden 20-21 ohjelma. Hänen luistelukassistaan löytyy mm. rakkolaastareita, käsidesiä ja säärystimet. Gretan mielestä ananas ei kuulu pizzaan ja Ainon mielestä asialla ei ole väliä.
Ollaan molemmat -07 syntyneitä. Tämä on meidän molempien ensimmäinen kausi Håteissa. Tulimme Håtteihin seuramme SM-noviiseista. Isabellan lempikausi on tämä kausi ja Iiris ei osaa päättää lemppariaan. Meillä molemmilla on treenikassissa aina Lidlin paistopisteen eväitä ja molempien mielestä ananas kuuluu pizzaan joissain tapauksissa.
Me ollaan Rianna ja Siiri M. Ollaan 18-vuotiaita. Riannan luistelutausta on ollut EVT:n parissa, jossa hän on luistellut Håttien lisäksi tulokkaissa, minoreissa, sekä SM-noviiseissa. Siiri on luistellut ennen hotteihin siirtymistä Pirkanmaalla monissa eri joukkueissa sekä sarjoissa. Tämä on Riannan kolmas kausi Håteissa ja Siirin ensimmäinen. Lempiohjelmakseen Rianna valitsi 2018-19 Dream Stepsien ohjelman Lumotun soittorasian kirous. Siiri odottaa eniten tulevan kauden ohjelmaa. Meidän treenikassista löytyy viidet sukat sekä kokonainen spa-osasto. Ollaan molemmat sitä mieltä, että ananas kuuluu pizzaan.
Moi. Me ollaan Marija (-08) ja Matilda (-06). Marija on ensimmäistä kautta Håteissa ja Matilda on täällä jo kolmatta kautta. Molemmat ovat tulleet Håtteihin seuran SM-noviisijoukkueesta Dream Stepseistä. Marijan lempikausi on tämä kausi, mutta Matildalla ei ole varsinaista lempparia. Hänkin tykkää tämän kauden teemasta. Molempien treenikasseista löytyy perus treenikamat ja Matildalta saattaa löytyä vähän liiankin vanhoja eväitä. Marijan mielestä ananas ei kuulu pitsaan, mutta Matilda on eri mieltä.
Moi! Me ollaan Melina ja Elli. Ollaan molemmat 16/ 06-syntyneitä. Tämä on meidän ensimmäinen kausi hoteissa. Ennen hotteihin tuloa Elli on luistellut MJT:ssä ja JTL:ssä, Kemussa ja nyt kaksi viimeistä kautta Cool Steps joukkueessa. Melina on luistellut ETK:ssa, ESJT:ssä ja EVT:ssä. Melinan lempiohjelma on Dia de los muertos- Muistojen maailma. Ellin lempiohjelma on the Wizard and I. Melinan ja Ellin treenikassista löytyy aika lailla samat asiat: luistimet, suojat, pyyhe, treenivaatteet, piruettilusikka, hyppynaru, hanskat sekä vesipullo. Melinan mielestä ananas ei kuulu pitsaan, Ellin mielestä kuuluu.
Me ollaan Peppiina ja Sofia! Olemme nyt toista kautta Hoteissa ja molemmat 16-vuotiaita ( Peppiina 05, Sofia 06). Ennen Hotteja luistelimme molemmat seuramme SM-noviisijoukkueessa ja seuramme minorijoukkueessa molemmissa kaksi kautta. Näitä kausia ennen Sofia luisteli kauden seuramme tulokasjoukkueessa ja Peppiina ESJT:n kansallisissa noviiseissa. Sitä ennen molemmat olivat ESTJ:n tulokkaita. Meidän molempien lempikausi oli 2019-20 Dream Stepsien Thunderbirds-kausi. Sofian treenilaukusta löytyy aina sukkia ja Peppiinalta extrahelma. Peppiinan pizzaan kuuluu ananas, kun taas Sofian ei missään nimessä.
Me olemme Venla ja Siiri. Olemme molemmat 17-vuotiaita ja kuljemme yhdessä samaa matkaa treeneihin. Siiri luistelee kolmatta kautta ja Venla toista kauttaan Hottien riveissä. Venla on luonteeltaan hauska, mukava ja hymyilevä persoona, jonka kanssa on kiva viettää aikaa. Siiri on positiivinen, tsemppaava sekä mukava joukkuekaveri, joka on aina hyvällä tuulella treeneissä. Venlan vahvuus luistelussa on kaunis linjeeraus ja vahvat ojennukset. Siiri luistelee aina hyvällä ryhdillä ja hänet tunnistaa jäällä hyvästä nosturista.
Me ollaan Eesha ja Veera ( Vennu) ja luistellaan molemmat toista kautta Hoteissa. Ollaan 18/04 ja 17/05. Eesha on aloittanut luistelun HL:n kansallisissa noviiseissa, jonka jälkeen siirtyi kansallisiin junioreihin. Vennu aloitti luistelunsa HSK:n luistelukoulussa ja yksinluistelun puolella, mutta siirtyi sieltä tulokkaisiin. EVT:hen tullessaan hän aloitti Sunny Stepseissä, josta siirtyi Dream Stepseihin. Dream Stepsien jälkeen hän vaihtoi kansalliselle puolelle. Meidän molempien lempikausi on ollut Hot Stepsien kausi 2021-22 ohjelmalla Are you against or with us? Meidän molempien laukuista löytyy usein monta erilaista huulirasvaa ja Vennun laukusta sen lisäksi vielä 2021 itsenäisyyspäivän jäältä jääneet varusteet. Eeshan mielestä ananas kuuluu pizzaan, mutta Vennusta ei!
Olemme molemmat 17-vuotiaita ja 2004 syntyneitä kolmannen kauden håtteja. Meillä on yhteinen luisteluhistoria ja luistellaankin tällä hetkellä 9:ttä kautta samassa joukkueessa. Ennen Håtteihin tuloa vietimme Cool Stepseissä neljä antoisaa kautta. Lempikautena meille molemmille tulee mieleen viime kausi, joka kruunattiin loppukisapronssilla. Lisäksi Cooli-kautemme ohjelmaa (2019-20) ”Dia de los muertos”- Muistojen juhla oli mukava luistella. Annin treenilaukun uumenista löytää luistinten lisäksi kattavan ihoteippikokoelman. Venlan laukusta puolestaan voi löytää ties mistä peräisin olevia tavaroita, kuten maalipensselin, jota on yllättävästi jopa tarvittu pariin otteeseen. Eniten erimielisyyttä meissä herättää kuitenkin ikuisuuskysymys: ” Kuuluuko ananas pizzaan?”, sillä Annin mielestä vastaus on tietenkin kyllä, kun taas Venla ei sitä omaan pizzaansa laittaisi.
Olen Salli ja vuosimallia – 07 eli 13-vuotias. Tämä on minun ensimmäinen kauteni Hoteissa. Luistelussa parasta on kaverit ja yhdessä tekeminen. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa.