Luistelijaesittelyt

Aino

Aino on 9-vuotias ja luistelee Saneissa 2. kautta. Luistelua Aino on harrastanut 6 vuotta. Ainon lempielementti on liikkuva elementti ja luistelussa parasta on hänen mukaansa ohjelma. Ainon lempiruoka on nugetit perunamuusilla.

Amalia

Amalia luistelee Saneissa 2. kautta ja on 10-vuotias. Luistelua Amalia on harrastanut noin 5 vuotta ja hänen lempielementtinsä on mylly. Parasta luistelussa on kaverit ja ohjelman teko. Amalian lempiruoka on tortillat.

Annika

Annika luistelee Saneissa 2. kautta ja on 12-vuotias. Annika on luistellut 6 vuotta. Annikan lempielementti on mylly ja parasta luistelussa on ohjelman teko. Annikan lempiruoka on makaroonilaatikko.

Charlotta

Charlotta on 10-vuotias 1. kauden Sani ja hän on luistellut 7 vuotta. Charlotan lempijuttu treeneissä on elementit ja hänen lempielementtinsä on mylly. Charlotan lempiruoka on nuudelit.

Charlotte

Charlotte on 12-vuotias 2. kauden Sani. Charlotte on harrastanut luistelua 6 vuotta ja hänen lempielementtinsa on mylly. Parasta luistelussa on kaverit. Charlotten lempiruoka on tortillat.

Ella

Ella luistelee 2. kautta Saneissa ja on 12-vuotias. Luistelua Ella on harrastanut noin 7 vuotta. Ellan lempielementti on no hold. Ellasta parasta luistelussa ovat kaverit, leirit ja kisat ja hänen lempiruokaansa on sushi.

Emilia

Emilia on 9-vuotias ja luistelee Saneissa 2. kautta. Emilia on luistellut 5,5 vuotta ja hänen lempielementtinsä on no hold. Luistelussa parasta on kaverit, kisat, leirit ja joukkuepäivät. Emilian lempiruoka on lohikeitto.

Emma

Emma on 12-vuotias 2. kauden Sani. Emma on luistellut 6,5 vuotta ja hänen lempielementtejään ovat line ja liuku. Parasta luistelussa on Emman mielestä joukkuehenki/-kaverit sekä ohjelman tekeminen ja hänen lempiruokansa on pizza.

Erika

Erika luistelee Saneissa 1. kautta ja on 10-vuotias. Luistelua Erika on harrastanut 5 vuotta ja hänen lempielementtinsä on liikkuva elementti. Luistelussa parasta on Erikan mielestä ohjelma ja kisat ja hänen lempiruokaansa on hampurilainen.

Iiris

Iiris on 12-vuotias 3.kauden Sani. Iiris on luistellut 8 vuotta ja hänen lempielementtinsä on avoblokki. Parasta luistelussa on kaverit ja leirit. Iiriksen lempiruoka on sushi.

Katja

Katja on 10-vuotias 2. kauden Sani ja hän on luistellut 6 vuotta. Katjan lempielementti on line ja parasta luistelussa on hänen mielestään kaverit. Katjan lempiruoka on nuudelit.

Kira

Kira luistelee 3. kautta Saneissa ja on 13-vuotias. Luistelua Kira on harrastanut 9 vuotta. Kiran lempielementti on avoblokki ja parasta luistelussa on hänen mielestään leirit ja kisat. Kiran lempiruokaa ovat pelmenit.

Lidia

Lidia luistelee Saneissa 2. kautta ja on 11-vuotias. Luistelun Lidia on aloittanut 5-vuotiaana ja hänen lempielementtinsä on mylly. Parasta luistelussa on kaverit. Lidian lempiruoka on pizza.

Linda

Linda on 10-vuotias 2. kauden Sani ja hän on luistellut noin 7 vuotta. Lindan mielestä parasta luistelussa on luistella yhdessä ja hänen lempielementtinsä on avoblokki. Lindan lempiruoka on sushi.

Lumi

Lumi on 11-vuotias ja luistelee Saneissa 1. kautta. Luistelua Lumi on harrastanut noin 4 vuotta ja hänen lempielementtinsä on liikkuva elementti. Parasta luistelussa on kaverit ja kehittyminen. Lumin lempiruoka on pasta bolognese.

Mindy

Mindy luistelee Saneissa 2. kautta ja on 11-vuotias. Luistelua Mindy on harrastunut 7-8 vuotta ja hänen lempielementtinsä on liuku. Mindyn mielestä parasta luistelussa on kaverit ja leirit ja hänen lempiruokansa on kanapasta.

Nadia

Nadia on 12-vuotias ja luistelee Saneissa 2. kautta. Nadia on luistellut noin 7 vuotta ja hänen lempielementtinsä on avoblokki. Parasta luistelussa on Nadian mielestä kisat, leirit ja kaverit. Nadian lempiruoka on sushi.

Nelli

Nelli on 11-vuotias 2. kauden Sani ja hän on luistellut 7 vuotta. Nellin lempielementti on liikkuva piiri ja parasta luistelussa on kisat ja leirit. Nellin lempiruokia ovat pizza, pasta, tortilla ja hampurilainen.

Ninni

Ninni on 10-vuotias 1. kauden Sani. Luistelua Ninni on harrastanut 5 vuotta. Ninnin lempielementti on piiri ja parasta luistelussa on leirit, kisat, eväiden syönti sekä liu’ut. Ninnin lempiruokia ovat maksalaatikko, jauhelihaperunasoselaatikko sekä kinkkuananaspizza.

Pihla

Pihla luistelee 2. kautta Saneissa ja on 11-vuotias. Luistelua Pihla on harrastanut 7 vuotta. Pihlan lempielementti on mylly ja parasta luistelussa on kaikki, mutta erityisesti kaverit, leirit ja kisat. Pihlan lempiruoka on pasta.

Senni

Senni on 10-vuotias 1. kauden Sani. Luistelua Senni on harrastanut noin 7 vuotta ja hänen lempielementtinsä on mylly. Parasta luistelussa on kun saa uusia kavereita. Sennin lempiruoka on nuudelit.

Sofia

Sofia luistelee 2. kautta Saneissa ja on 12-vuotias. Sofia on luistellut noin 7 vuotta. Hänen lempielementtinsä on liukuelementti. Sofian mielestä parasta luistelussa on kaverit ja harkat ja hänen lempiruokansa on sushi.

Sohvi

Sohvi luistelee Saneissa 1. kautta ja on 9-vuotias. Luistelua Sohvi harrastaa nyt 5. vuotta. Sohvin lempielementti on mylly ja parasta luistelussa on hänen mielestään leirit ja kisat. Sohvin lempiruoka on savustettu lohi ja uudet perunat.