Luistelijaesittelyt

Aino

Aino on 8-vuotias ja luistelee Saniessa 1. kautta. Luistelua Aino on harrastanut 5 vuotta. Ainon lempielementtejä ovat liikkuvat elementit ja luistelussa parasta on hänen mukaansa ohjelma. Ainon lempiruoka on nuggetit perunamuusilla.

Amalia

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Amalia luistelee Saneissa 1. kautta ja on 9-vuotias. Luistelua Amalia on harrastanut noin 4 vuotta ja hänen lempielementtinsä on mylly. Parasta luitelussa on kaverit ja ohjelman teko. Amalian lempiruoka on tortillat.

Annika

Annika luistelee Saneissa 1. kautta ja on 11-vuotias. Annika on luistellut 5 vuotta. Annikan lempielementti on mylly ja hänen lempiruokansa on makaronilaatikko.

Charlotte

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Charlotte on 11-vuotias 1. kauden Sani. Charlotte on harrastanut luistelua 5 vuotta ja hänen lempielementtinsa on mylly. Parasta luistelussa on kaverit. Charlotten lempiruokaa on tortillat.

Eerika

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Eerika on 10-vuotias 2. kauden Sani ja hän on luistellut 6 vuotta. Eerikan mielestä luistelussa parasta on kaverit, kisat ja leirit ja hänen lempielementtinsä on no hold. Eerikan lempiruoka on sushi.

Emilia

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Emilia on 8-vuotias ja luistelee Saneissa 1. kautta. Emilia on luistellut 4,5 vuotta ja hänen lempielementtinsä on no hold. Luistelussa parasta on kaverit ja kisat. Emilian lempiruokaa on nuggetit.

Ella

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Ella luistelee 1. kautta Saneissa ja on 11-vuotias. Luistelua Ella on harrastanut 6 vuotta. Ellan lempielementtejä ovat avoblokki ja mylly. Ellasta parasta luistelussa ovat kaverit, kisat ja leirit ja hänen lempiruokiaan ovat sushi ja spagetti.

Emma

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Emma on 11-vuotias 1. kauden Sani. Emma on luistellut 5,5 vuotta ja hänen lempielementtinsä on no hold. Parasta luistelussa on Emman mielestä joukkuehenki ja yhdessätekeminen ja hänen lempiruokansa on sushi.

Emmi

Emmi luistelee Saneissa 2. kautta ja on 12-vuotias. Luistelua Emmi on harrastanut 5,5 vuotta ja hänen lempielementtinsä ovat liikkuvat elementit. Luistelussa parasta ovat Emmin mielestä kaverit ja hänen lempiruokansa on sushi.

Evelina

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Eveliina luistelee 1. kautta Saneissa ja on 10-vuotias. Luistelua Evelina on harrastanut noin 7 vuotta ja hänen lempielementtejää ovat piiri ja mylly. Parasta luistelussa on kisat, ohjelma ja joukkue. Evelinan lempiruokia ovat pizza ja makaronilaatikko.

Hilda

Hilda on 10-vuotias 2.kauden Sani. Hilda on luistellut noin 8 vuotta ja hänen lempielementtinsä ovat liuku ja avoblokki. Parasta luistelussa on kisat, leirit ja joukkuekaveri. Hildan lempiruoka on sushi.

Iiris

Iiris on 11-vuotias 2. kauden Sani. Luistelua Iiris on harrastanut noin 8 vuotta ja hänen lempielementtinsä on no hold. Parasta luistelussa on joukkukaverit. Iiriksen lempiruoka on sushi.

Katja

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Katja on 9-vuotias 1. kauden Sani ja hän on luistellut 5 vuotta. Katjan lempielementti on neliöläppäri ja parasta luistelussa on hänen mielestään kaverit. Katjan lempiruoka on hernekeitto.

Kira

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kira luistelee 2. kautta Saneissa ja on 12-vuotias. Luistelua Kira on harrastanut 8 vuotta. Kiran lempielementti on avoblokki ja parasta luistelussa on hänen mielestään kisat, leirit, joukkueillat ja yhdessäolo. Kiran lempiruokaa ovat pelmenit.

Lidia

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lidia luistelee Saneissa 1. kautta ja on 10-vuotias. Luistelun Lidia on aloittanut 4-vuotiaana ja hänen lempielementtinsä on mylly. Parasta luistelussa on ohjelman tekeminen. Lidian lempiruoka on pizza.

Linda

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Linda on 9-vuotias 1. kauden Sani ja hän on luistellut noin 6 vuotta. Lindan mielestä parasta luistelussa on mennä kovaa ja lempielementtejä ovat liikkuvat elementit. Lindan lempiruokaa on hampurilainen.

Lotta

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lotta on 11-vuotias ja luistelee Saneissa 2. kautta. Luistelua Lotta on harrastanut 7 vuotta ja hänen lempielementtinsä on avoblokki. Parasta luistelussa on kaverit, leirit ja kisat. Lotan lempiruokia ovat pelmenit ja pizza.

Mila

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mila luistelee 2. kautta Saneissa ja on 12-vuotias. Mila on harrastanut luistelua noin 8 vuotta. Hänen lempielementtinsä on avoblokki ja parasta luistelussa on kaverit ja kisat. Milan lempiruoka on kanankoivet.

Mindy

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mindy luistelee Saneissa 1. kautta ja on 10-vuotias. Luistelua Mindy on harrastunut 6-7 vuotta ja hänen lempielementtinsä on läppäri. Mindyn mielestä parasta luistelussa on kaverit ja leirit ja hänen lempiruokansa on kanttarellirisotto.

Nadia

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Nadia on 11-vuotias ja luistelee Saneissa 1. kautta. Nadia on luistellut noin 6 vuotta ja hänen lempielementtinsä on avoblokki. Parasta luistelussa on Nadian mielestä kaverit, jengi-illat, ohjelma ja tanssi. Nadian lempiruoka on sushi.

Nella I

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Nella luistelee Saneissa 1. kautta ja on 10-vuotias. Nella on luistellut 7 vuotta ja hänen lempielementtinsä on butterfly. Parasta luistelussa on Nellan mielestä musiikkiluistelu ja hänen lempiruokansa on sushi.

Nella T

Nella on 11-vuotias 2. kauden Sani. Luistelua Nella on harrastanut reilut 8 kautta. Nellan lempielementti on liikkuva mylly ja parasta luistelussa on yhdessäolo joukkueen kanssa, kisat, leirit, esiintymiset sekä onnistumiset. Nellan lempiruoka on sushi.

Nelli

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Nelli on 10-vuotias 1. kauden Sani ja hän on luistellut 7 vuotta. Nellin lempielementti on neliöläppäri ja parasta luistelussa on kisat ja leirit. Nellin lempiruoka on spagetti alla bolognese.

Pihla

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Pihla luistelee 1. kautta Saneissa ja on 10-vuotias. Luistelua Pihla on harrastanut 6 vuotta. Pihlan lempielementti on mylly ja parasta luistelussa on joukkekaverit. Pihlan lempiruokia ovat pizza ja pastat.

Sofia

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Sofia luistelee 1. kautta Saneissa ja on 11-vuotias. Sofia on luistellut melkein 6 vuotta. Hänen lempielementtinsä on liikkuva piiri. Sofian mielestä parasta luistelussa on yhdessä tekeminen ja hänen lempiruokaansa on sushi.

Tilma

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tilma luistelee Saneissa 1. kautta ja on 12-vuotias. Luistelua Tilma on harrastanut noin 5 vuotta. Tilman lempielementti on neliöläppäri ja parasta luistelussa on hänen mielestään joukkuehenki, kaverit ja uuden oppiminen. Tilman lempiruoka on sushi.

Ursula

Ursula on 12-vuotias 1. kauden Sani. Luistelun Ursula aloitti noin 4-vuotiaana ja hänen lempielementtinsä on pivottava blokki. Parasta luistelussa on hypyt ja joukkueen kanssa oleminen. Ursulan lempiruokia ovat sushi, nuggetit ja nuudelit.

Vilma

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Vilma on 10-vuotias 2. kauden Sani. Vilma on aloittanut luistelun 4-vuotiaana ja hänen lempielementtinsä on avoblokki. Parasta luistelussa on joukkuehenki. Vilman lempiruoka on tortillat.