Luistelijaesittelyt 2021-2022

Eerika (vas.): "Olen 9-vuotias ja aloitin luistelun 4.5 vuotiaana. Luistelussa parasta ovat kaverit ja kisat." Joukkuekaverit kuvailevat Eerikaa taitavaksi, notkeaksi ja puheliaaksi.

Nelli (oik.): "Olen 11-vuotias. Tykkään leireistä ja joukkueen kanssa olemisesta. Olen luistellut neljävuotiaasta asti ja tämä on minun toinen kauteni Sunny Steps joukkueessa." Joukkuekaverit kuvailevat Nelliä kivaksi, ystävälliseksi ja positiiviseksi.

Siiri L.: (vas.) Joukkuekaverit kuvailevat Siiriä puheliaaksi, kiltiksi ja hauskaksi.

Venla (oik.): "Olen 11-vuotias ja luistelen nyt kahdeksannetta vuotta. Lempiasiani luistelussa ovat ohjelma ja kaverit." Joukkuekaverit kuvailevat Venlaa ahkeraksi harjoittelijaksi, taitavaksi ja kiltiksi.

Siiri V.(vas.): "Olen 12-vuotias ja olen harrastanut luistelua kuusi vuotta. Tämä on ensimmäinen kauteni Sunny Steps joukkueessa. Lempijuttuja luistelussa ovat kaverit ja yhdessäolo." Joukkuekaverit kuvailevat Siiriä positiiviseksi, hauskaksi ja kannustavaksi.

Mineka (oik.): "Olen 12-vuotias ja tämä on minun toinen kauteni Sunny Steps joukkueessa. Mun lempielementtejä ovat liuku ja avoblokki. Mun lempiväri on sininen." Joukkuekaverit kuvailevat Minekaa hauskaksi, kiltiksi ja kohteliaaksi.

Elle (vas.): "Olen kohta 12-vuotias ja luistelen kahdeksannetta kautta. Lempijuttujani luistelussa on liukujen tekeminen." Joukkuekaverit kuvailevat Elleä huomaavaiseksi, taitavaksi ja mukavaksi.

Iiris (oik.): Esittely tulossa pian.

Juliana (vas.): Esittely tulossa pian.

Kerttu (oik.): "Olen 12-vuotias ja olen luistellut noin 9 vuotta. Mun lempijuttuja luistelussa ovat ohjelma ja kaverit." Joukkuekaverit kuvailevat Kerttua hauskaksi, kivaksi ja reippaksi.

Aino (vas.): "Olen 10-vuotias ja luistelen ensimmäistä kauttani Sunny Steps joukkueessa. Luistelussa tykkään kisoista, leireistä ja yhdessäolosta joukkueen kanssa. Lempiliukujani ovat nosturi ja bielmann." Joukkuekaverit kuvailevat Ainoa taitavaksi, notkeaksi ja kivaksi kaveriksi.

Henni (oik.): "Olen 12-vuotias ja luistelen toista kauttani Sunny Steps joukkueessa. Lempielementtini on pivo-blokki. Lempivärejäni ovat sininen ja pinkki. Lempiasioita luistelussa ovat kisat, leirit, kaverit ja hauskanpito." Joukkuekaverit kuvailevat Henniä kiltiksi, mukavaksi ja hauskaksi.

Lotta (vas.): "Olen 10-vuotias ja luistellut jo 6 vuotta. Tykkään Vaaka-, ikkuna- ja risti-ikkunaliu'uista. Parasta luistelussa on kisat ja kaverit." Joukkuekaverit kuvailevat Lottaa kivaksi, mukavaksi ja hauskaksi.

Lia (oik.): "Olen 12-vuotias ja olen harrastanut luistelua kohta kahdeksan vuotta. Tämä on minun toinen kauteni Sunny Steps joukkueessa. Lempijuttuja luistelussa on kisat."

Tara (vas.): "Olen 12-vuotias ja tämä on minun toinen kauteni Sunny Steps joukkueessa. Mun mielestä parasta on kisat ja kaverit." Joukkuekaverit kuvailevat Taraa kiltiksi, taitavaksi ja iloiseksi.

Fanny (oik.): "Olen 10-vuotias ja olen luistellut viisi vuotta. Lempijuttuja luistelussa ovat leirit, kaverit ja kisat." Joukkuekaverit kuvailevat Fannya ahkeraksi, taitavaksi ja kiltiksi.

Emmi (vas.): "Olen kohta 11-vuotias. Lempiasiani luistelussa ovat kisat ja kaverit." Joukkuekaverit kuvailevat Emmiä ystävälliseksi, energiseksi ja kiltiksi.

Nella (keskellä): "Olen 10-vuotias ja tämä on kuudes kauteni luistelussa. Luistelussa kivointa on joukkue, kisat, leirit, esiintymiset, yhdessäolo ja uusien asioiden oppiminen." Joukkuekaverit kuvailevat Nellaa iloiseksi, mukavaksi ja ystävälliseksi.

Hilda (oik.): "Olen kohta 10-vuotias ja olen luistellut 6 vuotta. Lempiasioita luistelussa ovat kaverit, kisat ja uuden oppiminen." Joukkuekaverit kuvailevat Hildaa iloiseksi, kiltiksi ja hauskaksi.

Pinja V. (vas.): "Olen 11-vuotias ja luistelen toista kauttani Sunny Steps joukkueessa. Olen luistellut seitsemän vuotta. Lempijuttuja luistelussa on se kun voi luistella kovaa." Joukkuekaverit kuvailevat Pinjaa taitavaksi, mukavaksi ja positiiviseksi.

Hertta (oik.): "Olen 11-vuotias. Lempiasioitani luistelussa on ohjelman teko ja leirit. Mun lemppari jäähalli on Myyrmäen ykköshalli." Joukkuekaverit kuvailevat Herttaa puheliaaksi, mukavaksi ja reippaaksi.

Kira (vas.): "Olen 11-vuotias. Luistelussa tykkään leireistä ja kisaohjelman tekemisestä, vaikka se välillä onkin hankalaa. Olen harrastanut ennen yksinluistelua, mutta vaihdoin sieltä muokkaan. Tämä on minun ensimmäinen kauteni Sunny Steps joukkueessa; olen viihtynyt hyvin ja saanut paljon uusia ystäviä." Joukkuekaverit kuvailevat Kiraa rohkeaksi, puheliaaksi ja taitavaksi.

Vilma (keskellä): "Olen 9-vuotias ja olen aloittanut luistelun 4-vuotiaana. Tämä on minun ensimmäinen kauteni Sunny Steps joukkueessa. Kivointa luistelussa on kaverit ja kisat." Joukkuekaverit kuvailevat Vilmaa taitavaksi ja mukavaksi. He ihailevat myös Vilman hienoja hyppyjä.

Vilmiina (oik.): "Olen 11-vuotias, mutta täytän kohta 12-vuotta. Luistelussa pidän kavereista, leireistä ja kisoista. Lempivärini on sininen." Joukkuekaverit kuvailevat Vilmiinaa auttavaiseksi, taitavaksi ja kivaksi.

Mila (vas.): "Olen 11-vuotias ja tämä on ensimmäinen kauteni Sunny Steps joukkueessa. Olen luistellut kohta seitsemän vuotta ja lempisioita luistelussa ovat melkein kaikki muodostelmajutut." Joukkuekaverit kuvailevat Milaa puheliaaksi, hauskaksi ja hyväksi kaveriksi.

Pinja M. (oik.): "Olen lempinimeltäni Pinsku. Olen kohta 12-vuotias. Lempielementtejäni ovat mylly ja avoblokki. Lempivärejäni ovat sininen ja liila. Luistelussa parasta on kisat, joukkue, joukkuepäivät ja leirit. Lempiliukujani ovat linjeeraus ja ina Bauer." Joukkuekaverit kuvailevat Pinskua taitavaksi, rohkeaksi ja mukavaksi.