Kisainfo

Pääsyliput

Pääsyliput ja kisastriimi ovat myynnissä Lippu.fi:n sivuilla.


Pääsylippujen hinnat

  • Aikuiset 14,50 € + tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)
  • Lapset 4-15 v ja eläkeläiset 8,50 € + tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)
  • Kilpailun striimi 16,65 € + tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

HUOM! Striimilippu on ostettavissa ja tallenne katsottavissa vielä 7 päivää tapahtuman jälkeen!

Turvallisesti hallilla

(Päivitetty 23.11.2021)

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen yleisötilaisuuksien rajoittamisesta Uudellamaalla. Päätös koskee koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin aluetta ja on voimassa 25.11.-24.12.2021. Päätöksellä rajoitetaan sisätiloissa seisomakatsomojen henkilömäärää niin, että tilaisuudessa voi olla enintään 20 henkilöä, joilla ei ole istumapaikkaa. Istumapaikallisten katsomojen osallistujamäärää ei rajoiteta.

”Rajoitus ei koske yleisötilaisuuksia, joissa koko yleisölle on istumapaikat. Rajoitus ei myöskään koske sellaisia tilaisuuksia, joissa seisomakatsomoon tai -katsomoihin otetaan yhteensä enintään 20 henkilöä”, selventää ylitarkastaja Oona Mölsä Etelä-Suomen aluehallintovirastosta. ”Emme edellytä, että yleisö istuu omalla paikallaan koko tilaisuuden ajan, mutta turhaa liikkumista ja tungosta on toki syytä välttää.”

Katsomolla tarkoitetaan tilaa, josta yleisö voi seurata esitystä, ottelua tai vastaavaa tapahtumaa. Siten päätös ei kohdistu esimerkiksi messutoimintaan. Päätös kohdistuu vain tilaisuuden yleisöön, ei henkilökuntaan, esiintyjiin tai esimerkiksi urheiluotteluiden pelaajiin.

PÄÄKAUPUNKISEUDULLA palataan laajaan etätyösuositukseen ja maskisuositus tiukentuu. Maskinkäyttöä suositellaan kaikille 12 vuotta täyttäneille, myös rokotetuille, kaikissa julkisissa sisätiloissa ja liikennevälineissä, joissa on muita ihmisiä. Suositukset ovat voimassa tammikuun puoliväliin.

Suosituksista riippumatta jokaisella on oikeus päättää, käyttääkö maskia. Kausi on vasta alussa, joten urheilijoiden terveyden takaamiseksi maskin käyttö on suositeltavaa, jos vain katsojan oma terveys sen sallii.

Suhtaudumme hyvin positiivisesti maskin käyttöön kisakatsomossa!

Kilpailussa on yleisölle myynnissä yksittäispakattuja kertakäyttömaskeja hintaan 0,50 €/kpl sekä EVT:n logolla varustettuja kangasmaskeja hintaan 8 €/kpl.

Saapuminen jäähallille

Trio Areena on hyvien kulkuyhteyksien varrella; Hki-Vantaan lentoasemalle, kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon meiltä on matkaa vain viitisen kilometriä ja Tikkurilan alueen palvelut juna-asemineen löytyvät reilun kilometrin päästä. Helsingin keskustaan taitat junalla n. 15 minuutissa.

Bussit Tikkurilan matkakeskuksesta Trio Areenalle

Siirry reittioppaaseen TÄSTÄ

Jäähallin edustalla on ilmaiset paikoitustilat henkilöautoille.

Myyntipöydät

Kisaviikonloppuna hallilla palvelevat Ainon Korun ja Lucky Skaten myyntipisteet. Myyntipöydät sijaitsevat yleisön sisääntuloaulassa.

RAVINTOLA JA KAHVILAPALVELUT

Ice-Cafe palvelee teitä Tikkurilan urheilupuiston Trio Areenalla ja olemme avoinna kaikissa Areenan tapahtumissa.

Kahvilamme, joka sijaitsee hallin pohjoispäädyssä, tarjoaa mukavat näköalat suoraan tapahtuma-areenalle niin jääkiekko-otteluissa kuin muissakin tapahtumissa. Kahvilan lisäksi on kaksi myyntipistettä, joista löytyy kahvila- ja alkoholituotteet. Uutuutena uusi Kulmabaari avoinna kaikissa MESTIS-peleissä. Anniskelupaikkoja koko alueella on 490 hengelle. Kaikissa tapahtumissa on myös vuokrattavissa aitio käyttöönne ja Kulmabaari yksityiskäyttöön (n.40 hengelle). 

Meiltä löydät palvelut niin joukkueille, yrityksille kuin Urheilupuiston kaikkiin tapahtumiin.

Lisätietoja Ice-Cafen tarjoomasta klikkaamalla tästä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Joukkueille-osiosta löydät kilpailukutsun, kilpailuvahvistuksen sekä ruokailu- ja majoitustarjouken. Lisäksi Trio Areenan pohjakartta ja pysäköintiohje.