Luistelijaesittelyt 2021-2022

#1 Maria Eskelinen

Maria Eskelinen

16 vuotta, luistellut 11 vuotta

”Mä oon Maria ja oon nyt kolmatta kautta Aisseissa! Mä asun jäähallin lähettyvillä ja päivästä riippuen saatan tulla treeneihin kävellen, pyörällä, skootterilla tai joskus jopa autolla… Ehdottomasti parasta Aisseissa on se, että treeneissä on aina hauskaa ja rankoistakin treeneistä jaksetaan puskea läpi #yhdessä <3 Ja kun mä keskityn oikein kunnolla, niin mut saattaa bongata jäältä kieli ulkona :P”

#2 Essi Halenius

Essi Halenius

15 vuotta, luistellut 12 vuotta

”Moi, oon Essi ja tää on mun eka kausi Aisseissa! Harrastan luistelun lisäks yleisurheilua. Vapaa-ajalla oon kavereiden kanssa ja teen kouluhommia.”

#3 Louna Hatula

Louna Hatula

14 vuotta, luistellut 10 vuotta

”Moi, oon Louna! Vapaa-ajalla tykkään olla kavereitteni ja siskoni kanssa sekä katsella Netflixiä!”

#4 Aada Jaamala

Aada Jaamala

16 vuotta, luistellut 12 vuotta

”Moi, oon Aada, mut joukkueessa mua sanotaan Jaamalaksi. Oon 16-vuotias ja nyt tokaa kautta Aisseissa. Mun mielestä Aisseissa parasta on ehdottomasti hyvä joukkuehenki ja joka treeneissä treenataankin aina posilla ja yhdessäa <3 Rakastan jäällä tehdä temppuja ja kokeilla kaikkea uutta ja välillä se meneekin ehkä hieman yli… Mut tunnistaa treeneissä myös siitä, että omat tavarat saattaa olla välillä vähän hukassa ja niiden sijasta mun laukusta löytyykin kaikkien muiden tavarat.”

#5 Eveliina Jordan

Eveliina Jordan

16 vuotta, luistellut 10 vuotta

”Moi, oon Eve eli Junnu ja tää on mun kolmas kausi Aisseissa. Tykkään kattoo leffoja ja tykkään myös hyvistä aamupaloista!”

#6 Sanni Kaipainen

Sanni Kaipainen

15 vuotta, luistellut 8,5 vuotta

”Oon yleensä aika ujo mut sit ku mul on paljon energiaa ni en saa mun suuta kiinni millään ja höpötän kaikkee maan ja taivaan väliltä. Tykkään testata jäällä uusii juttuja, vaikka en ees aina ymmärrä aluks miten ne tehdään. En oo muuten ikinä kaatunu kisoissa mut treeneissä kyl senki eestä.”

#8 Anni Korpela

Anni Korpela

17 vuotta, luistellut 14 vuotta

”Moi, mun nimi on Anni, luistelen nyt mun neljättä kautta Aisseissa ja oon EVT:n kasvatti. Mun mielestä parasta luistelussa on joukkueen kanssa #yhdessä jaettu arki. Pitkien koulupäivien jälkeen on aina ihana tulla hallille ja tehdä töitä yhteisiä tavotteita kohti. Jäällä mut voi tunnistaa siitä, että treenaan yleensä topissa ja juomatauoilla jäänlaidalla mua odottaa usein sosso (=smoothiepussi) ;).” 

#9 Veera Koskimäki

Veera Koskimäki

17 vuotta, luistellut 10 vuotta

"Moikka oon Veera ja tää on nyt mun toinen kausi aisseissa! Jäällä mut tunnistaa helpoiten vaaleista hiuksista ja punasista poskista... Luistelussa mua motivoi kaikista eniten se tunne, kun pitkän uurtamisen jälkeen kova työ palkitaan ja pääsee nauttimaan siitä työn tuloksesta #yhdessä koko joukkueen kanssa!"

#10 Joanna Kotilainen

Joanna Kotilainen

16 vuotta, luistellut

”Oon Joanna ja tää on mun kolmas kausi Aisseissa. Luistelun lisäks oon kiinnostunu musiikista, taiteesta ja käyn välillä skeittailemassa :D”

#11 Sarah Kuismanen

Sarah Kuismanen

18 vuotta, luistellut 14 vuotta

”Moi, oon Sarah! Tykkään vapaa-ajalla viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa ja katsoa sarjoja sekä elokuvia.”

#12 Aino Laakso

Aino Laakso

16 vuotta, luistellut 12 vuotta

”Aloitin luistelun 4-vuotiaana Järvenpäässä, jossa tällä hetkellä asun. Jäällä kivointa on askelten ja erilaisten temppujen sekä nostojen teko. Vapaa-ajalla näen useimmiten kavereita tai vietän perheen kanssa aikaa. Rakastan nukkua päiväunia!”

#13 Aline Matikainen

Aline Matikainen

14 vuotta, luistellut 12 vuotta

”Luistelen nyt ekaa kautta Aisseissa ja oon meidän seuran kasvatti. Myös mun sisko Lilia luistelee meidän joukkueessa. Mun mielestä parasta luistelussa on joukkuekaverit ja kaikki yhdessä koetut hetket. Parhaimpia luistelumuistoja on kaikki kisamatkat!”

#14 Lilia Matikainen

Lilia Matikainen

16 vuotta, luistellut 12 vuotta

”Luistelen nyt mun toista kautta Aisseissa ja oon meidän seuran kasvatti. Mun pikkusisko luistelee myös meidän joukkueessa ja ollaankin tän kauden ainoat siskokset. Mun mielestä luistelussa parasta on ehdottomasti ihanat joukkukaverit ja kaikki yhdessä vietetty aika. Parhaimpiin muistoihin luistelusta kuuluu ehdottomasti kaikki ulkomaan kisamatkat.”

#15 Anna Meriläinen

Anna Meriläinen

14 vuotta, luistellut 9 vuotta

”Moi, oon Anna ja oon ekaa kautta Aisseissa. Vapaa-ajalla mä tykkään olla kavereiden kaa ja tottakai nukkuu. Asun aikalailla keskellä metsää ja peltoo eli Nurmijärvellä, Lepsämässä. 

#16 Viivi Muurimäki

Viivi Muurimäki

19 vuotta, luistellut 13 vuotta

”Vapaa-ajalla vietän aikaa kavereiden ja perheen kanssa. Mun mielestä luistelussa parasta on se, kun joukkueena saavutetaan tavotteita ja voidaan yhdessä jakaa se onnistumisen ilo!”

#17 Jasmin Oksanen

Jasmin Oksanen

16 vuotta, luistellut 6,5 vuotta

”Mä tykkään viettää aikaa mun kavereiden kanssa ja fun fact musta, jota moni ei ehkä tiedä musta on, että kuvaan TikTokkeja ihan joka päivä.”

#18 Sofia Ollikainen

Sofia Ollikainen

16 vuotta, luistellut 11 vuotta

”Moi, oon Sofia. Oon 16-vuotias ja tää on nyt mun toinen kausi Aisseissa. Mun mielestä parasta Aisseissa on se, et treeneissä on aina hyvä fiilis ja hyvä meininki. Hallilla mut saattaa tunnistaa siitä, että oon välillä ehkä vähän pihalla… Jäällä tykkään tehä liukuja ja opetella kaikkea uutta! <3”

#19 Verna Penttinen

Verna Penttinen

18 vuotta, luistellut 8 vuotta

”Oon alottanut luistelukoulussa ekan kerran jo joskus 5-vuotiaana, mut silloin en jaksanu jatkaa edes puolikasta kautta… Viiden vuoden päästä siitä innostuin sit kunnolla luistelusta ja sillä tiellä ollaan edelleen. Parasta luistelussa itse sen luistelun (ja tietty joukkueen) lisäksi on ehdottomasti koppimusat, kehonhuolto-oheiset ja se tunne, kun pääsee kivan mutta pitkän kisaviikonlopun jälkeen omaan sänkyyn nukkumaan.”

#20 Fanny Rautavuoma

Fanni Rautavuoma

18 vuotta, luistellut 14 vuotta

”Moi, mä oon Fanny ja oon nyt neljättä kautta aisseissa. Oon EVT:n kasvatti ja luistellu Myrtsin halleissa jo lähemmäs 15 vuotta. Mun mielestä aisseissa parasta on hyvä joukkuehenki ja #yhdessä tekeminen.”

#21 Aino-Siiri Salonen

Aino-Siiri Salonen

18 vuotta, luistellut 10 vuotta

”Moi oon Aino-Siiri, meidän jengin landepaukku, meinaas kotikaupunkina toimii Riksu. Oon 3. kauden Aissi ja vaikka treenimatka on pitkä, niin se palkitaan sillä et pääsee uurtamaan ihan parhaiden tyyppien kanssa #isosydän <3”

#23 Ada Savikko

Ada Savikko

16 vuotta, luistellut 10 vuotta

”Asun Klaukkalassa ja oon urheiluluokalla. Jäällä mun mielestä kivointa on tehä temppuja, nostoja ja liukuja. Jos en harrastais luistelua, haluisin varmaan harrastaa voimistelua. Mulla on myös pakkomielle naksutella mun sormia, jos on tylsää.”

#24 Silja Savinko

Silja Savinko

14 vuotta, luistellut 12 vuotta

”Moi, mä oon Silja ja oon ekaa kautta Aisseissa. Mulla on koira ja sen nimi on Lyyli. Mun paras luistelumuisto on varmaankin kisamatka Puolaan kaudella 19-20! Vapaa-ajalla mä tykkään olla kavereiden ja perheen kanssa.”

#25 Anni Vuorikallas

Anni Vuorikallas

16 vuotta, luistellut 12 vuotta

”Moi! Mä oon Ande ja oon 16-vuotias! Nyt alkaa mun toinen kausi Aisseissa ja myös muokassa, koska ennen Aisseja luistelin kansallisella puolella yksäreissä. Huomasin heti ekoista treeneistä alkaen, et kuinka täysillä loppuun asti ja yhdessä tehden täällä treenataan ja se onkin mun mielestä ehdottomasti parasta meidän joukkueessa Jäällä tykkään tehä erilaisia temppuja, kokeilla kaikkea uutta ja yrittää tietty 100% parhaani kaikessa!”