Luistelijaesittelyt

Lilja Airaksinen

Olen Lilja, 14 vuotta, ja olen toisen kauden Dream Steps -luistelija. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempielementtini on no hold, tykkään tortilloista ja lempieläimeni on koira.

Isabella Chiuminatti

Olen Isabella, 13 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueseen TTK:n Ice Melodystä. Jos olisin joku eläin, olisin gepardi, koska olisin nopea. Taikavoimaksi haluaisin teleporttauksen.

Ilona Holopainen

Olen Ilona, 12 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueseen Sunny Stepseistä. Vapaa-ajallani tykkään olla kavereiden kanssa ja lempiruokaani on sushi.

Sarah Issa

Olen Sarah, 14 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueeseen Järvenpään Taitoluistelijoiden Team Ice Glow -minorijoukkueesta. Lempieläimeni on koira ja lempi-tv-ohjelmani on Twilight. Rakastan spurttilenkkejä!

Iina Koivisto

Olen Iina, 14 vuotta, ja tämä on kolmas kauteni Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempielementtini on piiri tai avoblokki. Vapaa-ajalla olen yleensä kavereiden kanssa.

Marija Komnatskaja

Olen Marija, 12 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä.

Oliviia Kovaleva

Olen Oliviia, 12 vuotta, ja tämä on ensimmäinen kauteni Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempielementtini on liuku ja lempivärejäni ovat vihreä, oranssi ja keltainen.

Maisa Lahdenmäki

Olen Maisa, 13 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueeseen Helsingin Luistelijoiden Sunlightseista. Lempielementtini on liuku ja vapaa-ajalla tykkään olla kavereiden kanssa.

Aurora Lintuniemi

Olen Aurora, 11 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Tykkään pastasta ja lempieläimeni on koira.

Isella Liukko

Olen Isella, 12 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempieläimeni on papukaija ja horoskooppini on kauris.

Isla Liukko

Olen Isla, 13 vuotta, ja tämä on toinen kauteni Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempielementtini on liuku ja minulla on hamsteri.

Veronika Mogelainen

Olen Veronika, 13 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempielementtini on mylly ja odotan tältä kaudelta lisää kehittymistä ja luistelukokemusta SM-tasolta.

Jenna Niemelä

Olen Jenna, 14 vuotta, ja olen toisen kauden Dream Steps -luistelija Lempieläimeni on susi ja lempi-tv-ohjelmani on Harry Potter ja Twilight. Kirja on aina mukana!

Siiri Niemi

Olen Siiri, 13 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempielementtini on mylly ja meillä on koira.

Aamu Niiranen

Olen Aamu, 12 vuotta, ja luistelen esimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempieläimeni on koira ja horoskooppini on Oinas.

Aida Noras

Olen Aida, 12 vuotta, ja tämä on ensimmäinen kauteni Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempielementtini on mylly ja lempivärini vaaleansininen.

Pihla Pellikka

Olen Pihla, 13 vuotta, ja luistelen ensimmäistä kauttani Dreameissa. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempielementtini on no hold. Tykkään piirtää ja olla kavereiden kanssa vapaa-ajalla. Minulla ei ole lemmikkejä.

Annabel Posti

Olen Annabel, 14 vuotta, ja luistelen Dreameissa ensimmäistä kauttani. Tulin joukkueeseen HTK:n Novettes-joukkueesta. Olen luistellut 11 vuotta ja lemmikkinä minulla on koira.

Iiris Routto

Olen Iiris, 13 vuotta, ja luistelen Dreameissa ensimmäistä kauttani. Tulin joukkueeseen Helsingin Luistelijoiden Moonshadows-joukkueesta. Lempielementtini on pivoblokki. Vapaa-ajalla tykkään olla kavereiden kanssa ja pelata videopelejä. Lemmikkinä meillä on koira ja kesäisin kanoja.

Petra Sohlman

Olen Petra, 13 vuotta, ja olen toisen kauden Dream Steps -luistelija. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Jos olisin joku eläin, olisin delfiini, koska pystyisin uimaan nopeasti ja liikkumaan paikasta toiseen veden alla. Epätavallisin kykyni on liikuttaa nenääni ilman että kosken siihen. Jos saisin yhden taikavoiman, se olisi näkymättömyys.

Essi Vuorikallas

Olen Essi, 13 vuotta, ja olen toisen kauden Dream Steps -luistelija. Tulin joukkueeseen Sunny Stepseistä. Lempiruokaani on tortillat ja parasta luistelussa on ohjelman tekeminen ja joukkueen kanssa vietetty aika.

Amelie Wallden

Olen Amelie, 14 vuotta, ja luistelen Dreameissa ensimmäistä kauttani. Tulin joukkueeseen HTK:n Novettes-joukkueesta. Olen luistellut 11 vuotta. Lemmikkinä minulla on koira.