Joukkue 2023-2024

Lumi (vas) Lempinimi: Lumppa. Lumi on 9-vuotias,kolmannen kauden Littari ja toinen joukkueen varakapteeneista. Parasta jäällä harjoittelussa on peruspotkut ja taitava Lumi on sirklauksissa ja hypyissä. Isona Lumista tulee ehkä muodostelmaluistelija ja parasta Littareissa on ehdottomasti kaverit. Enni (kesk) Enni on 8 vuotias ja tämä on ensimmäinen kausi Littareissa. Parasta jäällä harjoittelussa on otteessa luistelu ja taitava Enni on liu´uissa. Isona Enni haluaisi olla opettaja ja parasta Littareissa esitykset. Eveliina (oik) Lempinimi: Eve Eve on 8-vuotias ja tämä on Even toinen kausi Littareissa. Parasta jäällä on istumapiruetit ja piirin tekeminen ja taitava Eve on potkuissa ja kovassa vauhdissa. Isona Eve haluaisi olla tubettaja ja parasta Littareissa on joukkuehenki.
Wilda (vas) Wilda on 8-vuotias ja ensimmäisen kauden Littari. Kivointi jäällä on piruetit ja taitavin Wilda on vaakaliu´ussa. Isona Wilda haluaan olla eläinlääkäri ja parasta Littareissa on kaverit. Ingrid (oik) Lempinimi: Inkku Ingrid on 9-vuotias ja toisen kauden Littari. Kivointa Ingridin mielestä jäällä kavereiden kanssa olo ja taitava hän on pirueteissa. Isona Ingrid haluaisi olla luistelija ja parasta Littareissa on kaveriit ja heidän kanssa yhdssä olo.
Ella (vas) Ella on 8-vuotias,ekan kauden Littari. Parasta Ellan mielestä jäällä on sirklaukset ja taitava Ella on vaa´assa ja valssihypyssä. Isona Ella haluaisi olla tieteilijä, joka keksii uusia taikajuomia. Parasta Ellan mielestä Littareissa on kaverit. Linnea (oik) Lempinimi: Linski Linnea on 7-vuotias ja ekan kauden Littari. Parasta Linnean mielestä jäällä on otteessa luistelu ja taitava hän on pirueteissa. Isona Linneasta tulee Suomen presidentti. Parasta Littareissa on kaverit ja se, että saa olla siskon kanssa samassa joukkueessa.
Salli (vas) Salli on 9-vuotias ja kolmannen kauden Littari ja toinen joukkueen varakapteeneista. Sallin mielestä on tosi kiva luistella otteessa kavereiden kanssa ja taitava Salli on ikkunalius´ssa. Isona Sallista tulee taitoluistelija ja parasta Littareissa on yhteishenki. Elea (oik) Elea on 9-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Elen mielestä parasta jäällä on ja taitava Elea on jäällä. Isona Eleasta tulee luistelija ja parasta Elean mielestä Littareissa on
Pihla (vas) Pihla on 9-vuotias,toisen kauden Littari ja joukkueen kapteeni. Pihlan mielestä parasta jäällä on yleensä kaikki hypyt ja taitava Pihla on sirklauksessa ja liu´uissa. Isona Pihlasta tulee joku luistelija tai myyjä ja parasta Littareissa kaverit ja leirit. Veera (oik) Veera on 10-vuotias ja toisen kauden Littari. Kivointa jäällä on liu´ut ja niissä Veera on myös taitava. Äiti kuulemma kehuu Veeraa aina niissä ja pirueteissa. isona Veera haluaa työskennellä eläintarhassa ja parasta Littareissa on joukkuehenki.
Emma (vas) Lempinimi: Emppu Emma on 10-vuotias ja kolmannen kauden Littari. Kivointa Emman mielestä jäällä on liukukaaret ja otteessa peruspotkut. Taitava Emma on istumapiruetissa ja nosturissa. Isona Emma ei vielä tiedä mitä haluaisi tehdä, mutta voisi olla mahdollisesti tanssinopettaja. Parasta Emman mielestä Littareissa on kaverit, leirit ja kisat. Stella.J (oik) Stella on 8-vuotias,toisen kauden Littari. Kivoimpana Stella pitää jäällä elementtien tekoa ja saksihyppyjä. Taitava Stella on istumapiruetissa ja nosturissa. Isona Emma haluaa olla eläinlääkäri ja parasta Littareissa on koko joukkue.
Daniela (vas) Lempinimi: Dannuuna Daniela on 9-vuotias,toisen kauden Littari. Kivointa Danielan mielestä jäällä on sirklauspotkut ja taitava Daniela on ikkunaliu´ussa. Danielan haaveammatti on eläinlääkäri ja parasta Littareissa on valkut. Alia (oik) Alia on 9-vuotias,toisen kauden Littari. Jäällä Alian mielestä parasta on Ritin harjoittelu ja kiihdytyspiruetti ja Alia onkin taitava Ritissä. Isona Aliasta tulee valkku tai lääkäri. Parhaana Alia pitää Littareissa kavereita ja kisoja.
Emilia (vas) Emilia on 10-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Emilian mielestä parasta jäällä on,kun tehdään ohjelmaa ja Emilia on taitava vaakaliu´uissa. Emilian haaveammatti on sisustussuunnittelija ja parasta Littareissa on kaverit. Aino (kesk) Aino on 9-vuotias,toisen kauden Littari. Jäällä Ainon mielestä parasta on hypyt ja ohjelma ja Aino onkin taitava hypyissä. Isona Aino haluaa luisteluopeksi ja parasta Littareissa on yhdessä olo ja luistelu. Amanda (oik) Amanda on 10-vuotias,toisen kauden Littari. Amandan mielestä parasta on kisaohjelman harjoittelu ja Amanda on taitava liu´uissa ja pirueteissa. Isona Amandasta tulee luisteluvalmentaja ja parasta Littareissa on kivat joukkuekaverit.
Tara (vas) Tara on 10-vuotias,kolmannen kauden Littari. Kivointa Tarasta on jäällä piruetit ja sirklaukset. Taitava Tara on pirueteissa, sirklauksissa ja perusluistelussa. Isona Tarasta tulee joko opettaja tai eläintenhoitaja. Parasta Littareissa on hyvä joukkuehenki, leirit ja kisat. Stella.S (oik) Lempinimi: Stellu Stella on 9-vuotias,kolmannen kauden Littari. Stellan mielestä jäällä on kivointa ehkä eteen ulkokolmoset ja hän on taitava pirueteissa ja hypyissä. Isona Stella haluaisi ehkä olla taitelija ja parasta Littareissa on kisat, leirit ja yhdessä olo.
Margaret (vas) Lempinimi: Marge Margaret on 8-vuotias,toisen kauden Littari. Margaretin mielestä kivointa jäällä on kaurishypyt ja musiikkiluistelu ja hän on taitava Bielmanissa ja vaaka liu´ussa. Isona Margaretista tulee tähtitieteilijä, astronautti tai eläinlääkäri. Parasta Margaretin mielestä on kaverit ja kisat. Roosa (oik) Roosa on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Roosan mielestä kivointa jäällä on otteessa luistelu ja kaverit ja taitava Roosa on sirklauksissa. Isona Roosa haluaa olla vaan joku luistelija ja parasta on leirit.
Loviisa (vas) Lempinimi: Pepe Loviisa on 9-vuotias,kolmannen kauden Littari. Parasta jäällä on alkuverkkablokki ja taitava Loviisa on ehkä istumapiruetissa. Isona Loviisasta tulee ehkä tutkija ja parasta Littareissa kaverit ja kisat. Helmi (oik) Helmi on 9-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Parasta jäällä on harkkaparin kanssa luistelu ja taitava Helmi on piruetissa. Isona Helmistä tulee luisteluopettaja ja parasta on kevätnäytös.
Mila (vas) Mila on 8-vuotias,toisen kauden Littari. Kivointa jäällä on liukuserpentiini ja taitava Mila on pirueteissa. Isona Milasta tulee opettaja ja parasta Littareissa on kaverit. Matilda (oik) Lempinimi: Mattu Matilda on 8-vuotias ja ensimmäisen kauden Littari. Matildasta kivointa jäällä on hypyt ja taitava hän on painonsiirroissa. Isona Matilda haluaa olla taitoluistelija ja parasta Littareissa on kaverit ja leirit.
Elsa (vas) Elsa on 10-vuotias,kolmannen kauden Littari. Elsan mielestä kivointa jäällä yhdessä tehdyt elementit ja taitava hän on pirueteissa. Isona Elsasta tulee luistelija ja parasta Littareissa on yhteishenki. Jasmin (oik) Jasmin on 10-vuotias, toisen kauden Littari. Kivointa Jasminin mielestä jäällä on piruetit ja hypyt ja hypyissä hän onkin taitava. Isona Jasminista tulee ratsastaja ja parasta Littareissa on kisat ja leirit.
Aada (vas) Aada on 10-vuotias,toisen kauden Littari. Kivointa Aadan mielestä jäällä on hypyt, liu´ut ja piruetit ja taitava Aada onkin liu´uissa ja sirklauspotkuissa. Isona Aada haluaa olla mahdollisesti psykologi ja parasta Littareissa on kaverit ja jäät. Ida (oik) Ida on 9-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Kivointa Idan mielestä on otteessa luistelu ja hän on taitava kovassa vauhdissa. Isona Ida haluaa laulajaksi ja parasta Idan mielestä Littareissa on kaverit ja kannustava ilmapiiri.