Luistelijaesittelyt

Charlotte (vas.) ja Nadia (oik.) Nadia on 9-vuotias,toisen kauden Littarilainen. Parasta luistelussa liuút ja askeleet. Nadiasta tulee isona luisteluvalmentaja tai koodaaja. Lotte on 10-vuotias,toisen kauden Littarilainen. Loten mielestä parasta luistelussa on Biellmann. Lotte haluaisi isona olla floristi.
Emilia (vas.) ja Helka (oik.) Emmi on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Emmin mielestä parasta luistelussa liu’ut ja piruetit. Emmillä ei vielä ole haaveammattia. Helka on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Helkan mielestä parasta luistelussa liu’ut ja piruetit. Helka haluaa isona opettajaksi.
Pihla (vas.) ja Evelina (oik.) Pihla on 9-vuotias,toisen kauden Littarilainen. Pihlan mielestä parasta on kaverit ja joukkuehenki. Isona Pihla haluaa olla luistelija. Evelina on 9-vuotias,toisen kauden Littarilainen. Evelinan mielestä myös parasta on kaverit ja yhteishenki. Evelinan haaveammatti on luistelija.
Lidia (vas.) ja Ninni (oik.) Lidia on 9-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Lidian mielestä parasta luistelussa on Slalomralli. Lidia haluaisi isona olla sisustussuunnittelija. Ninni on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Liu’ut ja uudet kaverit ovat Ninnin mielestä parasta. Ninnin haaveammatti on opettaja.
Jenna (vas.) ja Nelli (oik.) Jenna on 9-vuotias,toisen kauden Littarilainen. Jennan mielestä parasta luistelussa on leirit ja musiikkiluistelu. Jennasta tulee isona lastentarhanopettaja. Nelli on 9-vuotias,toisen kauden Littarilainen. Nellin mielestä parasta luistelussa on myös leirit ja musiikkiluistelu. Nelli haaveilee opettajan ammatista.
Ella( vas.) ja Elsa (oik.) Ella on 10-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen Ellasta luistelussa parasta on treenaaminen ja kaverit. Isona Ella haluaa olla luistelija. Elsa on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Elsan mielestä kivoimpia asioita ovat kaverit ja yhteishenki. Elsasta tulee isona agentti.
Amalia (vas.) ja Mindy (oik.) Amalia on 8-vuotias,toisen kauden Littarilainen. Amaliasta parasta luistelussa on piruetit ja ohjelma. Amaliasta tulee isona maalari. Mindy on 9-vuotias,toisen kauden Liittarilainen. Parasta Mindyn mielestä luistelussa kaverit ja joukkuehenki ja sen kun saa tehdä muiden kanssa yhdessä juttuja. Mindyllä ei vielä isoja tulevaisuuden suunnitelmia,mutta haaveena on kuitenkin luistella Rockettes:issa ja olla laulaja tai eläinlääkäri.
Charlotta (vas.) ja Tara (oik.) Charlotta on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Liu’ut ja piruetit ovat Charlotan mielestä parasta luistelussa. Charlotta tykkään myös hypyistä. Tara on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Parasta luistelussa Taran mielestä on hypyt ja uudet kaverit. Tara haluaisi isona olla laulaja.
Emma (vas.) ja Annika (oik.) Emma on 10-vuotias,toisen kauden Littarilainen. Luistelussa on parasta leirit. Emmasta tulee isona kuvaamataidonopettaja. Annika on 10-vuotias,toisen kauden Littarilainen. Parasta Annikan mielestä on kisat ja leirit. Annika haluaisi isona opettaa kuvaamataitoa.
Senni (vas.) ja Erika (oik.) Senni on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen Sennin mielestä parasta on kaverit. Isona Senni haluaa olla McDonald’sin työntekijä. Erika on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen Parasta myös Erikan mielestä on kaverit ja yhdessä oleminen. Erikasta tulee isona rokkari.
Emma (vas.) ja Katja (oik.) Emppu on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Empun mielestä parasta luistelussa on musiikkiluistelu, vesiputousjuttu ja kisat. Isona Emppu haluaisi olla joko luisteluvalmentaja tai opettaja. Katja on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Parasta Katjan mielestä on vaakaliuku. Isona Katja haluaisi olla eläinlääkäri.
Tesla (vas.) ja Sohvi (oik.) Tesla on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Parasta Teslan mielestä on musiikkiluistelu ja leirit. Teslan haaveammatti on eläinlääkäri. Sohvi on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Parasta luistelussa on, kun saa valita omat liikkeet musiikkiluisteluun. Sohvi haluaa isona taitoluistelijaksi.
Stella (vas.) Lumi (kesk.) Salli (oik.) Stella on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Stellan mielestä parasta luistelussa on otteessa luisteleminen, valmentajat ja kaverit. Stellasta tulee isona kissojen kasvattaja. Lumi on 6-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Parasta luistelussa hypyt ja kavereiden kanssa yhdessä olo. Lumi haluaa isona taitoluistelijaksi. Salli on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littarilainen. Parasta luistelussa liu’ut ja hypyt. Sallilla ei vielä ole haaveammattia.