Luistelijaesittelyt

Tara (vas) ja Helka (oik) Tara on 9-vuotias,toisen kauden Littari. Tara on taitava peruspotkuissa ja semmosissa. Parasta jäällä on rivissä luistelu ja isona Taran haave olisi olla muotisuunnittelija. Helka on 10-vuotias,toisen kauden Littari. Helkan on taitava hypyissä ja parasta jäällä on liuút. Helkasta tulee isona opettaja tai tarkemmin matikan opettaja.
Emma (vas), Amanda ja Jasmin (oik) Emma (Emppu) on 9-vuotias,toisen kauden Littari. Emppu on taitava nosturissa ja kivointa jäällä on piruetit. Isona Empun haave olisi olla opettaja ja opettaa kuvista. Amanda on 9-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Amanda on taitava liu´uissa ja parasta jäällä on rallirata. Isona Amanda toivoisi olevansa luistelija. Jasmin on 9-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Jasmin on taitava pirueteissa ja parasta jäällä on läpimeno. Isona Jasmin haavena olisi olla luistelija tai ratsastaja.
Aada (vas.) ja Sohvi (oik.) Aada on 8-vuotias, ensimmäisen kauden Littari. Aada on taiva pirueteissa ja jäällä parasta on hypyt ja piretit. Isona Aada haluaisi olla luistelunopettaja. Sohvi on 8-vuotias,toisen kauden Littari. Sohvi on taitava sirkalauksessa ja jäällä kivointa on ritti. Isona Sohvista tulee luistelija.
Loviisa (vas.) ja Alia (oik.) Loviisa (Tepe) on 8-vuotias,toisen kauden Littari. Tepe on on taitava pirueteissa ja parasta luistelussa on ystävät. Isona hän haaveilee olevansa eläinlääkäri. Alia on 8-vuotias ja ensimmäisen kauden Littari. Alia on taitava hypyissä tai no pirueteissa. Luistelussa parasta on kaikki ja isona hän toivoisi olevansa tubettaja tai luisteluope.
Lumi.K (vas.) ja Stella.S (oik.) Lumi.K (Lumppa) on 8-vuotias,toisen kauden Littari. Lumppa on taitava peruspotkuissa ja kuviksessa. Parasta Lumpasta on jäällä Ritin teko ja isona hän haaveilee olevansa muodostelmaluistelija ja opettaja. Stella.S (Stellu) on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Stellu on taitava hypyissä ja liu’uissa ja pirueteissa. Parasta Stellusta on jäällä kaikki mahdolliset piruetit. Isona Stellu toivoo olevansa Eläintenhoitaja ja hoitavansa kissoja ja koiria ja kaikkia eläimiä.
Daniela (vas.) ja Margaret (oik.) Daniela on 8-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Daniela on taitava valssihypyssä ja parasta jäällä on musiikkiluistelu. Isona Daniela toivoo olevansa lääkäri. Margaret on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Margaret on taitava vesiputouksessa ja se on myös parasta jäällä, koska siinä pitää vaan potkia. Isona hän haaveilee olevansa hammaslääkäri ”koska oikeasti pidän laittaa muille hammasrautoja”.
Elsa( vas.) ja Erika (oik.) Elsa on 9-vuotias, toisen kauden Littari. Elsa on taitava kukkopiruetissa ja jäällä parasta on uudet asiat. Elsan mielestä oli hyvä kysymys tulevaisuuden haaveesta ja lopulta toivoisi olevansa laskuvarjohyppääjä. Erika on 9-vuotias,toisen kauden Littari. Erika on taitava spagaatissa ja parasta jäällä on linjeeraus tai biellmann. Isona Erika toivoisi olevansa luistelija.
Stella.J (vas.) ja Aino (oik.) Stella on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Stella on taitava kukkopiruetissa ja sirklauslähdöissä ja jäällä Stella tykkää tehdä rittejä. Isona hänen haaveensa olisi hoitaa kissoja, koiria, kilpikonnia ja delfiinejä ja toimia heidän eläinlääkärinä. Aino on 8-vuotias ja ensimmäisen kauden Littari. Ainosta on taitava kaikessa ja parasta jäällä on ritti sekä kaikki hypyt. Isona Aino toivoo olevansa Hesburgerin myyjä, koska saa syödä hamppareita.
Salli (vas.) ja Ninni (oik.) Salli on 8-vuotias,toisen kauden Littari. Salli on taitava sirklauspotkuissa ja parasta jäällä on peruspotkut. Isona Salli toivoisi olevansa muodostelmaluistelija. Ninni on 9-vuotias,toisen kauden Littari. Ninni on taitava vesiputouksessa ja parasta jäällä on sirklaaminen. Isona Ninni toivoisi olevansa opettaja.
Charlotta (vas.) ja Senni (oik.) Charlotta on 9-vuotias, toisen kauden Littari. Charlotta on pirueteissa jotka kuuluu ohjelmaan ja parasta on yhteishenki ja kaverit. Charlotan haavena olisi olla sisutussuunnittelija. Senni on 9-vuotias,toisen kauden Littari. Senni on taitava vaakapiruetissa ja Sennistä parasta jäällä on Biellmann:in teko. Sennistä tulee isona Maailmanmestaruusluistelija.
Eveliina (vas.) ja Lumi.M (oik.) Eveliina (Eve) on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Eve on taitava taaksepäin sirklauksessa ja hänen mielestä parasta jäällä on tehdä liukuja. Isona Even haave olisi olla avaruustutkija. Lumi.M on 10-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Lumi on taitava vaakaliu´uissa ja parasta jäällä on peruspotkut. Isona Lumi toivoo olevansa luisteluvalmentaja.
Veera (vas.) ja Pihla (oik.) Veera on 9-vuotias, ensimmäisen kauden Littari. Veera on kaikessa taitava ja jäällä parasta Veerasta on yhden jalan kyykkypiruetti. Veerasta tulee isona Eläintarhan hoitaja. Pihla on 8-vuotias ja ensimmäisen kauden Littari. Pihla on taitava hypyissä ja pirueteissa ja kivointa on kisat,leirit ja kaverit. Isona Pihla haluaisi työskennellä myyjänä.
Ingrid (vas.) ja Mila (oik.) Ingrid (Inkku) on 8-vuotias, ensimmäisen kauden Littari. Inkku on taitava kyykkypiruetissa ja parasta jäällä onkin piruetit ja liu´t. Isona Inkku toivoo olevansa paras luistelija maailmassa. Mila on 7-vuotias,ensimmäisen kauden Littari. Mila on taitava kärrynpyörissä ja pirueteissa ja parasta Milasta jäällä on leikki jossa piilotetaan suojia. Isona Milan haavena on olla Tubettaja. ”Pelejä ja semmoista. Olen jo kokeillut sitä”.