Nina Arisalo

nina.arisalo@evtluistelijat.fi

040 768 2137

Oma luistelu-urani kesti noin 15 vuotta, huipentuen vuoden 2019 koti MM-kisoihin Marigold IceUnityssa. Aloitin luistelun Jyväskylässä, jossa luistelin SM-junioreihin saakka. Tämän jälkeen muutin Turkuun luistelemaan Naantalin SM-junioreihin, josta tieni veikin loppujen lopuksi Helsinkiin SM-senioreihin. MIU:ssa luistelin neljä vuotta saavuttaen mm. kaksi MM-hopeaa sekä maailmanmestaruuden.

STLL:n koulutuksista olen tähän mennessä käynyt Taitoluisteluohjaajan koulutuksen (TOK) sekä liiton järjestämän vuorovaikutuskoulutuksen. Lisäksi olen opiskellut yliopistossa kasvatustieteitä ja valmistunut varhaiskasvatuksen opettajaksi vuonna 2020 sivuaineenani esi- ja alkuopetus. Olen myös kouluttautunut koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi.

Aloitin valmentamisen luistelun ohella jo vuonna 2013 luistelukoulussa ja Muokkataito-ryhmässä Naantalissa. Muutettuani Helsinkiin pidin taukoa valmentamisesta ja jatkoin sitä vuoden 2020 tammikuussa EVT:ssä aluksi luistelukouluohjaajana. Kaudelle 2020–2021 siirryin muodostelmajoukkueiden valmennustiimiin tuntivalmentajaksi ja työskentelinkin lähestulkoon kaikkien joukkueiden kanssa. Päätoimisena valmentajana aloitin kaudella 2021–2022.

Vapaa-ajalla teen mielelläni erilaisia luovia asioita, kuten piirtelen tai maalaan. Tykkään myös ulkoilla ja liikkua paljon sekä viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Kaudella 2022–2023 olen vastuussa Cool Steps ja Hot Steps joukkueista.