Seura

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) on yksi maamme johtavia taitoluisteluseuroja.


EVT:n joukkueita, luistelijoita ja kasvatteja kilpailee sekä SM-tasolla että kansainvälisellä tasolla niin yksinluistelussa kuin muodostelmaluistelussakin. Seuralla on yli 40 vuotiset perinteet ja se on valittu useamman kerran Suomen parhaaksi taitoluistelu-seuraksi.

EVT:n toiminta keskittyy luistelukouluun, yksinluistelun kehitys- ja kilparyhmiin sekä muodostelmaluistelun kehitys- ja kilpajoukkueisiin. Seurassa on tällä hetkellä noin 500 luistelijaa, iältään kolmevuotiaista kuusikymppisiin. Lisätietoa luistelijapolusta ja valmennuskäytännöstä löydät täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


EVT:n arvot

1. Luistelijalähtöisyys

Luistelijoiden kokonaisvaltaista kehittymistä ja yksilöllisten tavoitteiden täyttymistä tuetaan ammattivalmennuksen avulla.

2. Innostus ja intohimo

Toimintaa ohjaa halu ja into kehittää lajia ja seuran toimintaa.

3. Yhdessä tekeminen

Yhteistyötä tehdään positiivisessa hengessä yhdessä vanhempien, luistelijoiden, valmennuksen, seurajohdon sekä sidosryhmien kesken. Sitoudutaan seuran arvoihin ja toiminta-ajatukseen.

Luistelijalähtöisyys tarkoittaa entistä yksilöllisempää valmentamista sekä jatkuvan palautteen antamista luistelijoille.

EVT järjestää vuosittain mm seuraavia kilpailuja: muodostelmaluistelun kutsukilpailun (pikkujoulukisa) sekä yksinluistelussa suositut Aktia Trophy ja Spring Carnival-kilpailut. EVT on aktiivinen jäsen Vantaan Jääurheilun Tuki ry:ssä joka edistää jääurheilun toimintaedellytyksiä Vantaalla.

EVT:n luistelijoiden kauden kohokohta on kilpailujen lisäksi näyttävät kevätnäytökset, jotka esitetään vuosittain huhtikuussa Myyrmäen jäähallissa.

Tervetuloa tutustumaan seuraamme ja toimintaamme!