Kauden 2019-2020 palkitut

Vuoden EVT:n urheilija: Jenni Johansson
Jenni läpäisi SM testit, siirtyi vaivatta SM juniorisarjaan ja kovassa kilpasarjassa selvitti tiensä heti Suomen mestaruuskilpailuihin. Tuliaisina hieno ensikertalaisen 7:s sija.

Vuoden kansainvälinen saavutus: Emmi Peltonen
Euroopan mestaruuskilpailujen 5. sija ja Pohjoismaisten Mestaruuskilpailujen 2. sija

Edistynein luistelija: Cecilia Wächter
Sessi oppi loukkaantumisesta huolimatta muutamassa kuukaudessa 3 Salchowin sekä juuri ennen toimintaan iskenyttä Koronaa myös 2 Axelin. Nyt sinnikkyys palkitaan.

Ahkerin harjoittelija: Darya Zare
Nuoresta iästään huolimatta tämä tyttö kiitää suoraan koulusta jäälle, jaksaa harjoitella supertyömyyrän lailla, vaikka päiviä pidentävät pianoharrastus sekä farsin kielen tunnit. Aina iloinen, yritteliäs ja taitava Darya on ilo palkita.

Vuoden Menestynein joukkue: Hot Steps 
Perusteet: loppukisamitali kovassa kisassa, sekä hyvä menestys ja muutama kilpailun voitto kansallisessa juniorisarjassa kauden aikana

Vuoden Kansainvälinen saavutus: Ice Steps
Perusteet: Sijoittui Hevelius Cupissa molemmilla ohjelmillaan hopealle, kilpailun kutsuvierasraati palkitsi vapaaohjelmasuorituksen kilpailun onnistuneimpana kokonaisuutena, Suomen rankingissa nousu. 

Vuoden Kehittynein joukkue: Little Steps
Perusteet: Suuri kehitys edelliskaudesta ja kauden nousujohteisuus hyvien suorituksien kautta. Joukkueen onnistumiset olivat iloista katsottavaa.

Vuoden Tsempparijoukkue: Cool Steps
Hyviä kilpailusuorituksia pitkin kauttta, joukkueessa vallitsi myös positiivinen urheiluhenkisyys ja yhteishenki


Tsempparit kaudella 2019-2020 ovat:

Timantti Steps Yksinluisteluryhmä: Jeremi Lindell
Aina innokas teräsmies, joka myös valittiin soolorooliin Seikkailu Galakseissa näytökseen.

T1,2 ryhmä: Nelli Waaramäki
Iloinen vauhtimimmi, jonka keskittymistä pohdittiin. Yllättäen tämä " elohiiri" tarkkaili opetusta omalla tavallaan oppien koko ajan uusia asioita.

T3,4 ryhmä: Alisa Syväoja
Haasteiden kautta aina positiivisesti työskennellen ja oppien joka päivä. Samalla kaikille kaveri ja mahtava jäätaiteiljia.

T5,6 ryhmä: Janette Mettälä
Vaikeuksien keskellä ylväs ja tasapainoinen nuori. Tiukka tsemppari kaikin tavoin - hyvä urheilija ja kaveri.

T7 ryhmä: Tuuli Hietamäki 
Aina positiivinen Tuuli, joka oman luistelunsa lisäksi maltillisesti ja taidolla jaksaa hoitaa ryhmänsä asioita sen JoJo:na. Ihailtava motivaatio ja kiinnostus lajiin on tuonut hänelle taitoja, joita aikuinen arvostaa.


MUUT PALKINNOT

Vuoden juniorivalmentaja: Anni Mikkonen
Luistelukouluohjaajana ja muodostelman apuvalmentajana toimiva Anni on tarttunut hanakasti kaikkiin töihin ja myös sitoutunut iloisesti ja taidolla niihin tehtäviin, joita hänelle on ollut tarjolla. Anni tuo positiivista energiaa ympärilleen taidon ohella.

EVT:n ETEVÄ -palkinto: Anna-Lena Saarinen ja Mirja Lehtosaari
Anna-Lena on omalla osaamisellaan ollut kehittämässä työajaseuranta-työkalua henkilöstön toiminnan tueksi.  Henkilöstöhallinnon kiemuroissa Anna-Lenan tietotaito on ollut kullan arvoista. 
Mirja on erittäin aktiivinen talkoolainen ja tarttuu tehtävään kuin tehtävään joustavasti kaikissa seuran tapahtumissa.