Kauden 2023-2024 palkitut

Yksinluistelu

Vuoden Urheilija: Jenni Hirvonen 

Jenni on määrätietoinen ja tavoitteellinen urheilija, joka sinnikkäästi työskentelee kohti omia tavoitettaan. Tämä nuori, monipuolinen urheilija on omistautunut urheilulle muillakin elämän osa-alueilla ja kilpailee taitoluistelun lisäksi yleisurheilussa SM-tasolla.  
 

Kauden menestynein luistelija: Jenni Hirvonen 
Jennin kovat kilpailuhermot ja päättäväinen asenne siivittivät hänet ensimmäisellä SM-juniorit kaudella SM-kilpailuihin, jossa sijoittui hienosti todella kovatasoisessa kilpailussa 10. 
Lisäksi Jenni voitti kaksi kansainvälistä kilpailua; Reykjavik International Games ja Skate Malmö.  
 

Kauden ahkerin harjoittelija: Donya Zare 

Donya on oma-aloitteinen, ahkera ja periksiantamaton harjoittelija. Hän tekee päivittäin töitä omia tavoitteitaan kohti ja hallitsee keskittymisensä vain omaan tekemiseen. Kokeneena ja esimerkillisenä urheilijana Donya myös kohtelee valmentajia ja harjoituskavereitaan esimerkillisesti, kunnioittavasti ja kannustavasti. 


Muodostelmaluistelu

Kansainvälinen saavutus: Dream Steps 

Yksi Dreamien kauden kohokohdista oli Puolassa kisattu Hevelius Cup -kilpailu. Dream Steps luisteli kisassa varmasti ja vauhdikkaasti saavuttaen joukkueen kauden parhaat pisteet 65,06. Dream Steps sijoittui tiukassa kilpailussa toiselle sijalle.


Vuoden tsempparijoukkue: Little Steps  

Little Steps on täynnä kaverin kannustamista, tunnollista harjoittelua, heittäytymiskykyä ja iloista treeniasennetta! Kauden aikana joukkue kehittyi niin harjoittelutaidoissa, kaveritaidoissa kuin yksilötaidoissakin. Nämä supertsempparit nostivat pisteitään kilpailusta toiseen yhteensä yli 15 pisteen verran ja saavuttivat useita mitaleita kauden aikana. Kausi huipentui loppukilpailuissa oman sarjatason parhaisiin pisteisiin sekä ensimmäiseen sijaan. 


Vuoden menestynein: One More Step 

One More Step on tämän vuoden kirkkain tähti! He ovat osoittaneet tinkimätöntä omistautumista, yhteistyötä ja päättäväisyyttä saavuttaakseen menestyksen. Tämä joukkue ei vain unelmoi suurista saavutuksista, vaan he tekevät jokaisen askeleen kohti unelmaansa tarkoituksenmukaisesti ja innolla. One More Step on saavuttanut mitalin jokaisessa kisassa ja kauden kruunasi loppukilpailuiden voitto. 


Vuoden kehittynein: Sunny Steps  

Sunny Steps oli tällä kaudella 23 luistelijan joukkue isolla J:llä. Joukkueen yhteinen kehittyminen palkittiin valintakilpailuiden mitalisijoilla ja Sunny Steps sai kilpailukauden aikana nostettua tulostasoaan joka kisassa yli 30 pisteen. Onnistuminen loppukilpailuissa oli myös kauden kohokohtia. 
Erityisesti yksilöiden kehittyminen kauden aikana oli huomattavaa ja ohjelmaan pystyi lisäämään uusia vaikeuselementtejä. Useat opitut axelit, uudenlaiset piruettiyhdistelmät sekä askelsarjat ovat jo nyt peruskauraa tälle ahkeralle joukkueelle! 


Valmentajat:

Vuoden valmentaja: Hanna Laitinen 
Hanna on tehnyt upea työtä valmentajan eri joukkueiden kanssa, sekä panostanut seuran kehittämiseen erinomaisesti. Kiitos Hanna! 
 
Vuoden juniorivalmentaja: Verna Penttinen 
Verna on tehnyt erinomaista työtä luistelukoulun hyväksy, sen nostamisessa uudelle tasolle sekä luonut hyvää yhteishenkeä seurassa. Kiitos Verna!


Muut:

EVT Etevä: Minna Liimatainen 
Minna on toiminut erinomaisena esimerkkinä jojo-kokouksissa ja ollut aina valmis auttamaan myös muita. Minnan aktiivisuus ja tahto kisoja kohtaan on ollut mieletön ja tapahtumat on aina järjestetty huolella loppuun asti. Kiitos Minna! 
 
Seuran Kunniajäsen: Petri Castren 
Kiitos Petri Castrenille jo vuosia jatkuneesta merkittävästä panoksesta seuralle. Petrin ideointi ja kädenjälki on näkynyt niin näytösten lavasuunnittelussa, hänen persoonansa positiivisuus talkootöissä ja hän on energisellä, aikaansaavalla asenteellaan ollut suurenmoinen esikuva kaikille seuramme vapaaehtoisille. Petri on todella ansainnut paikkansa EVT:n kunniajäsenenä!