Palkitut 2020-2021

Vuoden Menestynein joukkue: Ex-Steps 
Perusteet: Exien kausi typistyi normaalia lyhyemmäksi niin alusta kuin lopustakin. Noin 3 kk aikana Exät onnistuivat valmentaja Jenika Timosen johdolla rakentamaan ohjelman, jonka joukkue otti omakseen. Vahva tulkinta ja luistelutaito toi Exille kultaa kauden ensimmäisissä ja ainoissa kilpailuissa kovatasoisessa seniorisarjassa. Exien ohjelmateemaksi valittu ”Saved my life” oli joukkueelle varsin sopiva ja joukkue esitti ohjelmansa tyylikkäästi ja liukuvasti.

Vuoden Kansainvälinen saavutus: ei jaettu

Vuoden Kehittynein joukkue: Timantti Steps ML
Perusteet: Timanttien kauteen lähdettiin vain muutaman luistelijan voimin. Kauden aikana ryhmään saatiin monia uusia innokkaita luistelijoita ja yhdessä lähdettiin oppimaan luistelun saloja. Lähdimme liikkeelle aivan perusteista syksyllä, mutta keväällä saatoit nähdä hallilla taitavia valssihyppyjä, rittejä, istumapiruetteja, vaakaliukuja ja sirklauksia. Timanteista välittyi halu kehittyä ja innokkuus lajia kohtaan. Harjoituksissa tehtiin ahkerasti ja reippaasti töitä ja jokainen Timantti otti suuria kehitysaskeleita kauden edetessä. Timantit oppivat hienosti myös kannustamisen, kuuntelun ja keskittymisen taitoja, jotka kehittivät luistelijoita kohti urheilijoiden tärkeitä ominaisuuksia. Timantit kehittyivät huimasti ja sekä valmennus että luistelijat olivat siitä valtavan innoissaan!

Vuoden Tsempparijoukkue: Ice Steps
Perusteet: Ice Steps on onnistunut lyhyestä kilpailukaudesta ja korona-ajan haasteista huolimatta säilyttämään treeni-intonsa ja nälkänsä kehittyä sekä haastaa itseään entistä vaativammissa elementeissä. Töitä on tehty niin jäähallissa kuin ulkojäillä, piruettilusikan päällä ja hyvin erilaisissa ulko-oheisissa. Haastavissa oloissa harjoittelu ja itsensä jatkuva kehittäminen on tuottanut tulosta ja joukkue lähtee uuteen kilpailukauteen entistä vahvempana ja intoa täynnä. Jäille pääsyä odotetaankin jo joukkueessa kovasti! Joukkueessa on vahva yhteishenki, rento itseluottamus ja hyvä tekemisen meininki.