Pinja Ollikainen

Yhteystiedot: 

pinjaol03@gmail.com

Puh: +358 458670404


Toimin EVT:ssä tuntiohjaajana. Työskentelen pääosin YL timanttien kanssa, sekä ohjaan seuran luistelukoulua. Lopetin kilpailemisen keväällä 2021, mutta käyn yhä fiilistelemässä luistelua seuramme T4 ryhmässä. 

Olen valmistunut ylioppilaaksi keväällä 2022, ja opiskelen tällä hetkellä energia- ja ympäristötekniikkaa. Olen myös suorittanut STLL:n taitoluistelu ohjaajan koulutuksesta ensimmäisen moduulin ja loput koulutuksesta on vielä edessä. 

Aloitin ohjaamisen EVT:n luistelukoulussa syksyllä 2021. Tänä syksynä siirryin ohjaamaan myös timanttieja. Valmennustaustani ei ole kovin pitkä, ja sen takia onkin hienoa oppia joka päivä jotakin uutta, niin luistelijoilta, kuin valmentajiltakin!

Parasta valmentamisessa on ehdottomasti nähdä onnistumisia ja kehittymistä, sekä jakaa intoa lajiin. Minulle tärkeintä valmentamisessa on se, että luistelija pystyy nauttimaan lajin hienoudesta, sekä oppii ja oivaltaa uutta. Haluan myös olla turvallinen henkilö, jolta voi aina pyytää apua mihin vain.

Tiesitkö muuten, että olen EVT:n kasvatti ja luistellut seurassa yli 14 vuotta? Seuramme ja lajimme onkin hyvin tärkeä osa elämääni!