Sirkka Kaipio

sirkka.kaipio@evtluistelijat.fi

040-7014664

Oman luistelija urani aikana sain nauttia SM-mitalista sekä Pohjoismaisten Mestaruuskilpailujen palkintosijasta. Joku kansainvälinen sijoituskin tuli nuorten sarjoissa. Siitäpä ehkä jäikin jotain " hampaankoloon" ja uran vietyä mennessään halusin jotain enemmän. Se toteutui!

Olen tehnyt tätä työtä v.1976 alkaen. Aloitin ohjaajana ja lajin viedessä mukanaan jatkoin kohti valmentajauraa. Varsinaisen työn valmentajan roolissa aloitin v 1978. Olen ylioppilas ja kouluttautunut lajiliiton (STLL) tarjoamien koulutusten kautta sekä " väitellyt" itsenäisesti tietoa hakien valmentajaksi, joka nyt olen. Roolissani olen saanut nauttia tuloksista, tähtiluistelijoista sekä yhtä lailla elämää rikastuttavasta jokapäiväisestä itsensä haastamisesta. Luistelijat ovat aina yhtä innokkaita, työteliäitä ja antavat voimaa tulla aina vain paremmaksi työssäni.

Minulla on ihana perhe, kannustava aviomies jo melkein 40 v ajalta sekä 2 upeaa lasta jotka ovat myös mukana urheilussa. Tyttären kanssa jaetaan yhteinen " työharrastus"-taitoluistelu ja minä sekä perheen miehet pelaamme golfia. Minä tosin yritän vain osua palloon. Rullaluistelen kesäisin, nautin luonnosta ja nyt vanhemmiten olen päättänyt tarttua asioihin, joista en pidä; siispä aloitin lenkkeilyn.

EVT:ssä toimin tällä hetkellä yksinluistelun päävalmentajana sekä vastaan kaudella 2021–2022 korkeimmasta T3 kilparyhmästä.