Tommi Piiroinen

Tervehdys! Olen Tommi Piiroinen (s.1985) ja olen urheilun moniosaaja. Toimin pääasiallisesti yrittäjänä ja kaudella 2021-22 myös EVT:n tuntivalmentajana. Olen erikoistunut yksinluisteluun, mutta harrastanut nuorempana muodostelmaluistelua ja vanhemmalla iällä tutustunut pariluisteluun sekä show-luisteluun. Yksinluistelun puolella kuuluin urheilu-urani aikana Suomen maajoukkueeseen, voitin kolme suomenmestaruutta ja saavutin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa pronssia.

Autan muodostelma- ja yksinluistelijoita tekniikkaongelmien ja suoritushaasteiden ratkaisussa. Asiakkaitani ovat sekä yksittäiset urheilijat, että erilaiset harjoitteluryhmät ja seurat. Räätälöin asiakkailleni valmennuspaketit, jotka sisältävät mahdollisuuden psyykkiseen valmennukseen, kuntotestaukseen ja -harjoitteluun sekä tekniikkavalmennukseen.

Tiesitkö muuten, että Myyrmäen jäähallin taitoluistinhuolto on minun ylläpitämä? Taitoluistimien teroituksesta innostuin Erkki Asikaisen myötä ja yhdessä vastasimme mm. vuoden 2009 EM-kilpailuiden luistinhuollosta. Kirjoitan myös taitoluisteluaiheista blogia, jota voit käydä lukemassa sivulla www.tommipiiroinen.com/blogi.