Luistelukoulu

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi maamme johtavia taitoluisteluseuroja. Pitkä menestys yksin- ja muodostelmaluistelussa niin kansallisella, kuin SM-tasollakin perustuu hyvin tehtyyn pohjatyöhön. Menestystäkin tärkeämpää on ilo, joka lajiin sytytetään harrastuksen alkutaipaleella. Lasten ja nuorten, sekä aikuisten tähtiseurana tarjoamme mahdollisuuksia harrastaa niin kilpatasolla, kuin harrastajanakin, kaikissa ikäryhmissä.  

Laadukkaat luistelukoulumme tarjoavat mahdollisuuden oppia ammattitaitoisessa ohjauksessa monipuolisesti taitoluistelun alkeita. Luistelukouluja on tarjolla kaikenikäisille aloittelijoista jo hieman taustaa omaaviin harrastajiin. Tutustu vaihtoehtoihimme ja ilmoittaudu mukaan! Nähdään Myrtsissä!

 

Jäätävän hauska luistelukoulu

EVU:n ja EVT:n yhteinen luistelukoulu on tarkoitettu kaikille luistelusta kiinnostuneille 2-9 vuotiaille. Luistelukoulussa opitaan luistelun perusteet leikin kautta ammattitaitoisessa ohjauksessa.  

Luistelukoulussa opittujen taitojen avulla voi jatkaa harrastamista taitoluistelun, jääkiekon tai jopa molempien lajien parissa.

 

Syksyn luistelukoulu ilmoittautuminen on auki!

 

Syksyn luistelukoulut alkavat viikolla 37 ja järjestetään keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Koulutetut ja kokeneet ohjaajat huolehtivat, että harjoituksissa on mukavaa ja siinä sivussa kaikki oppivat luistelemaan. Tervetuloa mukaan iloisiin luistelukouluihimme!


Syksyn 2024 luistelukoulut hinnat ja harjoitusajat

 

Jäätävän hauska luistelukoulu 2-9-vuotiaat

Hinta: 

149€ 2 krt vko/syksy

99€ 1 krt vko/syksy

Harjoitusajat:

Keskiviikkoisin 17:45-18:30 / Myyrmäen jäähalli 2

Sunnuntaisin 10:10-10:50 / Myyrmäen jäähalli 2


Tähtiluistelukoulu

Hinta: 250€ /syksy

Harjoitusajat:

Keskiviikkoisin jää 17:00-17:45 / Myyrmäen jäähalli 2
Sunnuntaisin tempputunti 9:45-10:30 ja jää M2-halli 10:50-11:30 / Myyrmäen jäähalli 2

 

Tähtiluistelukoulun luistelijat voivat ilmoittautua lisämaksusta balettiin keskiviikkoisin kello 18:00-18:45. Hinta 20€ (koko syyskausi 2024). 

Ilmoittautuminen Tähtiluistelukoulun balettiin aukeaa myöhemmin.

Ryhmään siirrytään ohjaajan suosituksesta.

 

Harrastajat 10-17 -vuotiaat

Hinta: 155€ /syksy

Harjoitusaika: Sunnuntaisin 10.50-11:30

 

Aikuisten alkeet

Hinta: 190€ /syksy

Harjoitusaika: Perjantai 21:00-22:00 / Myyrmäen jäähalli 1

 

Aikuisten edistyneet:

Hinta: 190€ /syksy

Harjoitusaika: Perjantai 21:00-22:00 / Myyrmäen jäähalli 1

 

Hinnat sisältävät harjoitukset, valmennuksen ja Taitoluisteluliiton luistelulisenssin alle 15-vuotiaille. Jäsenmaksu kaudelle 2023-2024 on 30 €. Huomioithan, että yli 15-vuotiaille tulee itse hankkia yksinluistelun harrastelisenssi STLL:n kautta. Lisätietoja: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

 

Lisätietoja:
Luistelukoulukoordinaattori Verna Penttinen

+358 40 1972365

luistelukoulu@evtluistelijat.fi


Laskutukseen liittyvät kysymykset:

Julia Teiksala
julia.teiksala@evtluistelijat.fi

 

Luistelutaitoa kaikenikäisille!

Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa ja ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukouluihin ovat tervetulleita niin tytöt, pojat kuin aikuisetkin. Moni huippujääkiekkoilija on oppinut perusluistelutekniikkansa taitoluistelukoulussa ennen siirtymistään jääkiekon puolelle.

Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelukoulussa opetellaan yksinkertaisia perusliikkeitä kuten sirklausta eteen- ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja sekä alkeispiruetteja ja kolmosia. Luistelukoulun tavoitteena on paitsi innostaa lasta hyvän harrastuksen pariin, myös opettaa tälle taitoluistelun perusteet sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Mahdollisuus edetä kilparyhmiin

EVT:ssä on suuren seuran etuna monipuoliset jatkomahdollisuudet, jolloin innostuksen kasvaessa ja taitojen karttuessa voi siirtyä yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kehitysryhmien kautta kohti kilparyhmiä ja -joukkueita.

Ammattimaista ja asiantuntevaa ohjausta

Kaikki seuramme ohjaajat ovat ovat saaneet Suomen Taitoluisteluliiton koulutusohjelman mukaista ohjaajakoulutusta. He ovat alansa ammattilaisia, joista useimmat ovat siirtyneet valmennustehtäviin pitkäaikaisen kilpailu-uran jälkeen. EVT kouluttaa omia, ohjauksesta kiinnostuneita yli 15 v. luistelijoitaan jakamaan saamiaan oppejaan edelleen.


Luistelukoulun kevätnäytösvideo

18.4.2021

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.