Luistelijaesittelyt

Dream Steps -joukkue 2023-2024
Dream Steps 2023-2024
Dream Steps - Eerika
Eerika

Eerika Aulén

"Minun nimeni on Eerika ja olen 11 vuotta! Lempivärini on pinkki. Olen luistellut yhteensä 7 vuotta ja olen ensimmäistä kautta Dreameissa. Lempiasiani luistelussa on kaverit, leirit ja kisat. Lemppariluistelumuistoni on Minecraft -kauden Turun kisat!"

Dream Steps - Emmi
Emmi

Emmi Mykkänen

"Moi olen Emmi ja olen 12 vuotta (2010). Lempivärini on pinkki/vaaleanpunainen. Tämä on minun 5. kausi kisajoukkueessa ja ensimmäinen kausi Dreameissa. Olen luistellut melkein aina EVT:ssä. Minun lempiasia luistelussa on kaverit kisat ja uuden oppiminen."


Dream Steps - Helmi
Helmi

Helmi Ahopelto

"Minun nimeni on Helmi ja olen 14 vuotta. Lempivärini on vihreä ja sininen. Aloitin luistelun 7-vuotiaana luistelukoulussa, jonka jälkeen olen luistellut ESJT:n harrasteryhmissä ja 2 kautta Silverlightseissa HL:ssä. Viime kaudella olin HTK:ssa Novettesissa. Lempiasiani luistelussa on vauhti, kaverit ja ohjelman tekeminen. Minun lempiluistelumuistoni on se, kun voitimme Ruotsissa kisat viime kaudella."


Dream Steps - Hertta
Hertta

Hertta Vänni

"Olen Hertta ja olen 13 vuotta. Lempivärini on sininen ja olen tokaa kautta Dreameissa. Minun lempijuttu luistelussa on kisat. 
Fun fact: söin etanan eskarissa."

Dream Steps - Hilda
Hilda

Hilda Peltola

"Moi olen Hilda ja olen 11-vuotta (2011). Luistelen ensimmäistä kautta Dreameissa. Lempivärini on pinkki. Minun lempijuttuja luistelussa on kisat, leirit, kaverit ja kova vauhti. Lempiluistelumuistoni on viime kauden 2. Valintojen kisamatka."

Dream Steps - Lumi
Lumi

Lumi Ståhlberg

"Olen Lumi ja olen 13 vuotta.  Olen harrastanut luistelua 11-vuotta (harjoitusryhmässä, tulokkaissa, minoreissa, ja noviiseissa). Luistelussa kivointa on uusien asioiden oppiminen ja kaverit sekä kivat valkut."

Dream Steps - Malvina
Malvina

Malvina Hyyryläinen

"Olen Malvina ja olen 13 vuotta. Mun lempivärit on liila ja sininen. Olen luistellu 10 vuotta, aloitin HL:ssä ja nyt olen EVT:ssä. Minun lempijutut luistelussa on temput ja ohjelman teko. Lempimuisto on KV-kisat Ranskassa."

Dream Steps - Mila Ha
Mila

Mila Harjumäki 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠"Hei, olen Mila ja olen 11 vuotta. Olen harrastanut luistelua 6 vuotta  ja parasta luistelussa on kisaohjelmat. Minun lempimuistoni on minorikauden vierailu Fazerin tehtaalla"

Dream Steps - Mila He
Mila

Mila Heinonen

"Olen Mila ja olen 13 vuotta (2010). Lempivärejäni ovat syksynvärit (ruskea, oranssi, punainen). Tämän on mun eka kausi Dreameissa ja olen luistellut noin kahdeksan vuotta. Lempiasiani luistelussa on kavereiden kanssa oleminen ja kisakausi. Lempiluistelumuistoni on yleisesti kaikki kisat. Fun fact: olen ollut täti 3-vuotiaasta asti."

Dream Steps - Nella
Nella

Nella Toikka

"Moi olen Nella ja olen 12-vuotias. Luistelen ekaa kautta Dreameissa. Olen luistellut aina EVT:ssä, yhteensä 8 kautta. Lempivärini on pinkki. Luistelussa tykkään eniten kisoista, leireistä, joukkuepäivistä ja ohjelman teosta. Lempiluistelumuistoni on viime kauden hotellikisareissu."

Dream Steps - Olivia
Olivia

Olivia Salmenautio

"Moi, olen Olivia ja 13-vuotta (täytän elokuussa 14). Lempivärini on tällä hetkellä keltainen ja vaalean vihreä. Olen luistellut HL:ssä ja HTK:ssa ja nyt olen EVT:ssä. Lempiasia luistelussa on piruetit, mylly ja läpimeno. Lempimuistoni on viime kauden kv-kisa Ruotsissa, kun saatiin kultaa. 
Fun fact: olen asunut meidän talossa jo melkein yli 10 vuotta. "

Dream Steps - Pinja
Pinja

Pinja Mäkinen

"Olen Pinja, 13 vuotta (2009). Minun lempivärini on sininen ja liila. Olen harrastanut luistelua n. 10 vuotta, joista muokkaa 7 vuotta. Minun ensimmäinen kisaava joukkue oli HL:n Sunflowersit, josta menin EVT:n Sunny Stepseihin ja sieltä nousin Dream Stepseihin, jossa luistelen nyt tokaa kautta. Lempiasiani luistelussa on kisat, leirit ja joukkuepäivät. Lempiluistelumuistoni on viime kaudelta, kun menimme kv-kisoihin Ranskaan. 
Fun fact: minulla on tosi ylitaipuvat polvet."

Draem Steps - Siiri L
Siiri

Siiri Liimatainen

"Olen Siiri , 12 vuotta. Minun lempivärini on valkoinen. Olen luistellut 9 vuotta, ensin HTK:ssa ja sen jälkeen EVT:ssä. Mun lemppariasia luistelussa on vaa’an alitukset. Lempimuistoni luistelussa on viime kauden KV-kisa Ranskassa.
Fun fact: en ole käyny eskaria."

Dream Steps - Siiri V
Siiri

Siiri Vänni

"Olen Siiri, mutta joukkueessa minua kutsutaan Vänniksi. Olen 13 vuotta (2009) ja toista kautta Dreameissa. Olen aina luistellut EVT:ssä. Minun lempiasiani luistelussa on kaverit ja kilpailut."

Dream Steps - Sofia
Sofia

Sofia Pesonen

"Moi, olen Sofia 13 vuotta (2009). Lempivärini on tummansininen. Luistelen ensimmäistä kautta Dreameissä. Sitä ennen luistelin HTK:n Novettesissa yhden Sm-noviisikauden ja sitä ennen olin MTK:n tulokkaissa 3 kautta. Lempiasiani on luistelu hyvällä meiningillä ja vauhdilla yhdessä. Lempiluistelumuistoni on, kun voitimme Nacka Trofén -kilpailun ja koko reissu muutenkin.
Fun fact: en ole ollut minoreissa"

Dream Steps - Sohvi
Sohvi

Sohvi Honkonen

"Hei, olen Sohvi ja 13 vuotta (täytän 14). Lempivärini on pinkki. Olen luistellut 8 vuotta. Aloitin luistelun HTK:ssa, olin tulokkaissa HL:ssä ja minoreissa sekä sm-noviiseissa HTK:ssa (Peppermints minorit 2 kautta ja Novettes sm-noviisit 1 kausi). Nyt olen ensimmäistä kautta Dream Stepseissä. Lempiasiani luistelussa on leirit, kaverit, kisat ja uuden oppiminen. Lemppariluistelumuistoni on kaikki leirit ja kisat."

Dream Steps - Tilma
Tilma

Tilma Korvenkontio

"Minun nimeni on Tilma ja olen 12 vuotta. Minun lempivärini vaihtelee ja tykkään kaikista väreistä! Aloitin luistelun HSK:n luistelukoulusta noin 7-vuotiaana, josta siirryin HSK:n harrastejoukkueesen. Vuoden päästä pääsin HTK:n tulokkaisiin Mini Sparkleseihin, joista siirryin 2:n kauden jälkeen Peppermintseihin yhdeksi kaudeksi ennenkuin päädyin EVT:n Sunny Stepseihin. Saneissa luistelin yhden kauden ja nyt olen ekaa kautta Dreameissä! Minun lempijuttu luistelussa on yhdessä tekeminen.
Fun fact: nauran välillä liikaa koulussa."

Dream Steps - Ursula
Ursula

Ursula Palm

"Hei, olen Ursula ja olen 12 vuotta. Minun lempivärini on ovat musta ja liila. Olen luistellut 9 vuotta. Aloitin HTK:ssa ja viime kaudella siirryin EVT:n Sunny Stepseihin. Lempiasiani luistelussa on leirit ja kaverit ja lempielementtini on pivottava blokki.
Fun fact: olen virolainen."

Dream Steps - Venla
Venla

Venla Nissinen

"Olen Venla ja olen 13 vuotta, mutta täytän pian 14. Lempivärini on liila ja sininen. Olen luistellut aina EVT:ssä ja vuosia on kertynyt n. 10. Nyt luistelen toista kautta Dreameissä. Lempiasiani luistelussa on joukkueen kanssa vietetty aika ja uusien asioiden oppiminen. Lemppariluistelumuistoni on viime kauden ulkomaan kisamatka Ranskaan."

Dream Steps - Viktoria
Viktoria

Victoria Nylund

"Olen Victoria ja olen 13 vuotta. Lempivärini on vihreä. Olen luistellut 10 vuotta ja olen luistellut ETK:ssä, HSK:ssä ja EVT:ssä. Rakastan kaikkea luistelussa. Lempiluistelumuistoni on varmaan se, kun ensimmäisen kerran voitimme kisat HSK:ssa."

Dream Steps - Vilma
Vilma

Vilma Pönniö

"Moi olen Vilma ja olen 11 vuotta (2011). Luistelen ensimmäistä kautta Dreameissa. Lempivärini on pinkki. Lempiasioita luistelussa on kisat, ohjelman teko, kaverit, kova vauhti ja joukkuepäivät. Lempiluistelumuistoni on viimekauden hotellikisamatka."

Dream Steps - Vilmiina
Vilmiina

Vilmiina Pesonen

"Olen Vilmiina ja olen 13 vuotta (2009). Lempivärejäni ovat kaikki sinisen ja vihreän sävyt. Olen harrastanut luistelua melkein kymmenen vuotta. Lempiasiani luistelussa on se, että pääsee menemään kovaa ja tietysti kaverit. Lempiluistelumuistoni on, kun voitimme ensimmäiset kisat Saneissa.
Fun Fact: Olen käynyt 15 maassa ja joissain niistä useammin kuin kerran."