Jenni Haukirauma

Yhteystiedot: 

jenni@all4fit.fi

puhelin 040-5389293

Parhaiten tavoittaa maililla tai whatsupin kautta. 

Toimin fysiikkavalmentajana yksin- ja muodostelmaluistelijoilla.

Olen luistellut aikoinaan SM-junioreissa muodostelmaa, sen jälkeen erilaisten kansallisen sarjan joukkueiden kautta mastersiin, jossa luistelen neljättä kautta ETK:n mastersjoukkueessa Reunions.

Muu urheilutausta: Nuorempana harrastin myös ratsastusta noin parikymppiseksi, nykyään silloin tällöin kun ehtii. Erilaiset ryhmäliikunnat ja voimaharjoittelu on olleet mukana harrastuksissa n. 16 vuotiaasta eteenpäin. Jo työn puolesta tulee liikuttua monipuolisesti ulkona ja sisällä, eli kaikenlainen liikunta on kivaa! Crossfit on rakas harrastus (ja myös yksi osa työtäni -toimin myös CF-ohjaajana), jossa olen myös kilpaillut ennen koronaa (toivottavasti taas jossain vaiheessa). 

Olen ammattifysiikkavalmentaja (VAT), urheiluhieroja, personal trainer, ravintovalmentaja. Lisää taustaa löydät all4fit.fi -sivustolta!

Valmentamisen olen aloittanut vuonna 2001 (taitoluistelu). Olen valmentanut eri-ikäisiä jäällä ja jään ulkopuolella mm. HTK, HL, KaTa sekä viimeisimpänä Porvoon Taitoluistelijat, jossa toimin päätoimisena muodostelmavalmentajana ja nuorisovalmennuspäällikkönä vuodet 2009-2013. Vuodesta 2012 olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä, nykyään yrityksen päätoimialana on fysiikkavalmennus. Tällä hetkellä toimin taitoluistelun lisäksi cheerleadingin ja ringeten parissa fysiikkavalmentajana sekä ravitsemuksen saralla, lisäksi yksilövalmennuksessa on eri lajien edustajia. Olen myös ryhmäliikuntaohjaajana Unisportilla (kaikenlaiset jumpat) sekä Crossfit Nuijalassa. Toimin Suomen Taitoluisteluliiton kouluttajana ja fysiikkavalmentajana Valtakunnallisilla leirityksillä.

Työskentelen T1, T2, T3 ryhmien kanssa. Valmentamisessa on parasta päästä auttamaan urheilijaa eteenpäin omalla urheilijanpolullaan. Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää. Jokaiselta urheilijalta opin myös joka kerta jotain uutta, toivottavasti hekin oppivat minulta! Eikä sovi unohtaa EVT:n upeita valmentajia, joiden kanssa on ilo työskennellä.

Valmentajana olen tyytyväinen, kun urheilija oppii uusia asioita ja oivaltaa oleellisen. Tärkeintä on tekemisen laatu, laatua ei voi korvata määrällä.

Jos en olisi valmentaja, olisin varmaankin eläinten turvakodin pitäjä.