EVT HALLITUS 2023-2024

Hallituksen jäsenten vastuualueet ja yhteystiedot:


Puheenjohtaja Merja Särkioja / Henkilöstö

1. Varapuheenjohtaja Ari Kolehmainen / Varainhankinta

2. Varapuheenjohtaja Jani Taanonen / Talous

Jäsen Suvi Tahvanainen / Yksinluistelu, tapahtumat, häirintävaltuutettu

Jäsen Elina Niemelä / Viestintä, markkinointi, nettisivut, luistelukoulu

Jäsen Minna Satola / Tapahtumat, luistelukoulu, markkinointi

Jäsen Cira Ståhlberg / Muodostelmaluistelu, tapahtumat, häirintävaltuutettu


Hallitusten jäsenten sähköpostiosoitteet on muotoa: etunimi.sukunimi@evtluistelijat.fi

Hallituksen jäsenet


Jani Taanonen

Olen kolmen EVT:ssä luistelevan tyttären isä. Jäähalliympäristö on tullut minulle erittäin tutuksi oman jääkiekkoharrastuksen myötä jo lapsuudessa ja nuoruudessa. Olen ollut EVT:n toiminnassa mukana syksystä 2017 lähtien, kun esikoistytär aloitti seuran yksinluistelussa. Myöhemmin myös muut sisarukset ovat seuranneet perässä luistelun pariin. Tällä kaudella Isla luistelee T2-, Seela T1- ja Alva luistelukoulun Tähdet-ryhmässä.

Työkseni toimin rahoituksen ja talouden asiantuntijatehtävissä ja talous on myös hallituksessa vastuualueenani. Vapaa-ajalla harrastan urheilua monipuolisesti mm. hiihtoa ja lenkkeilyä. Nähdään hallilla!


Suvi Tahvanainen

Olen Suvi Tahvanainen ja olen mukana EVT:n toiminnassa viidettä kautta. Jäähallielämää olen viettänyt 90-luvun alkupuolelta asti, kun aloitin Jyväskylässä oman muodostelmaluisteluharrastukseni, joka yhtä taukoa lukuunottamatta jatkuu edelleen. Jäähallielämästä minulla on kokemusta luistelijana, vanhempana, joukkueenjohtajana, kilpailujen ja tapahtumien vapaaehtoisena sekä valmentajanakin aikoinaan. Oman luistelun kautta olen oppinut muodostelmaluistelun kuviot ja tyttären kautta yksinluistelun kiemurat. Myyrmäen Jäähalli toimii todella perheemme toisena kotina, koska poikani pelaa jääkiekkoa.

Arkityökseni toimin luokanopettajana alakoulussa. Vapaa-ajalla liikun monipuolisesti luistelun lisäksi ja joskus on kiva ommella tai kutoa. Koska hallielämä on niin kivaa, toimin joukkueenjohtajana pojan kiekkojoukkueessa ja toisinaan opetan pelaajille luistelun saloja. Mahtavaa nähdä lasten oppivan uutta luistelusta! Pidän järjestelmällisyydestä ja asioiden hyvästä hoitamisesta joustavasti yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa. Yhdessä tekeminen on kaiken a ja o.


Ari Kolehmainen

Kahden luistelevan tytön myötä olen luistelua seurannut noin 10 vuoden ajan. Kokemusta meillä on muutamista eri seuroista mm. MTK, HTK ja HL.

Omat harrastukset on lähinnä jossain sopivassa raossa kun hetki on aikaa, niin pyrin pääsemään kuntosalille pöyrähtämään sekä talvella meidät löytää laskettelurinteestä Rukalta muutaman kerran kaudessa.

Matkan varrella on kertynyt kokemusta autokaupan saralta sekä työsuhteessa että yrittäjänä. Polku on vienyt pienpanimolle Tuusulaan 2017 jossa olin ollut jo muutaman vuoden osakkaana sitä ennen.

Mielelläni kuuntelen herkällä korvalla mitä meidän seuran luistelijoilla sekä vanhemmilla on asiaa sekä ideoita seuramme kehittämisen suhteen.

Tulkaa juttelemaan avoimin mielin.