EVT HALLITUS 2024-2025

Hallituksen jäsenten vastuualueet ja yhteystiedot:


Puheenjohtaja Merja Särkioja / Henkilöstö

1. Varapuheenjohtaja Ari Kolehmainen / Varainhankinta

2. Varapuheenjohtaja Jani Taanonen / Talous

Jäsen Suvi Tahvanainen / Yksinluistelu, tapahtumat, häirintävaltuutettu

Jäsen Elina Niemelä / Viestintä, markkinointi, nettisivut, luistelukoulu

Jäsen Frank Mertens / Hallinnon kehittäminen, tapahtumat

Jäsen Cira Ståhlberg / Muodostelmaluistelu, tapahtumat, häirintävaltuutettu


Hallitusten jäsenten sähköpostiosoitteet on muotoa: etunimi.sukunimi@evtluistelijat.fi


Hallituksen jäsenet


Ari Kolehmainen

Kahden luistelevan tytön myötä olen luistelua seurannut noin 10 vuoden ajan. Kokemusta meillä on muutamista eri seuroista mm. MTK, HTK ja HL.

Omat harrastukset on lähinnä jossain sopivassa raossa kun hetki on aikaa, niin pyrin pääsemään kuntosalille pöyrähtämään sekä talvella meidät löytää laskettelurinteestä Rukalta muutaman kerran kaudessa.

Matkan varrella on kertynyt kokemusta autokaupan saralta sekä työsuhteessa että yrittäjänä. Polku on vienyt pienpanimolle Tuusulaan 2017 jossa olin ollut jo muutaman vuoden osakkaana sitä ennen.

Mielelläni kuuntelen herkällä korvalla mitä meidän seuran luistelijoilla sekä vanhemmilla on asiaa sekä ideoita seuramme kehittämisen suhteen.

Tulkaa juttelemaan avoimin mielin.


Suvi Tahvanainen

Olen Suvi Tahvanainen ja olen mukana EVT:n toiminnassa viidettä kautta. Jäähallielämää olen viettänyt 90-luvun alkupuolelta asti, kun aloitin Jyväskylässä oman muodostelmaluisteluharrastukseni, joka yhtä taukoa lukuunottamatta jatkuu edelleen. Jäähallielämästä minulla on kokemusta luistelijana, vanhempana, joukkueenjohtajana, kilpailujen ja tapahtumien vapaaehtoisena sekä valmentajanakin aikoinaan. 

Oman luistelun kautta olen oppinut muodostelmaluistelun kuviot ja tyttären kautta yksinluistelun kiemurat. Myyrmäen Jäähalli toimii todella perheemme toisena kotina, koska poikani pelaa jääkiekkoa.

Arkityökseni toimin luokanopettajana alakoulussa. Vapaa-ajalla liikun monipuolisesti luistelun lisäksi ja joskus on kiva ommella tai kutoa. Koska hallielämä on niin kivaa, toimin joukkueenjohtajana pojan kiekkojoukkueessa ja toisinaan opetan pelaajille luistelun saloja. Mahtavaa nähdä lasten oppivan uutta luistelusta! Pidän järjestelmällisyydestä ja asioiden hyvästä hoitamisesta joustavasti yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa. Yhdessä tekeminen on kaiken a ja o.


Jani Taanonen

Olen kolmen EVT:ssä luistelevan tyttären isä. Jäähalliympäristö on tullut minulle erittäin tutuksi oman jääkiekkoharrastuksen myötä jo lapsuudessa ja nuoruudessa. Olen ollut EVT:n toiminnassa mukana syksystä 2017 lähtien, kun esikoistytär aloitti seuran yksinluistelussa. Myöhemmin myös muut sisarukset ovat seuranneet perässä luistelun pariin. Tällä kaudella Isla luistelee yksinluistelun E1-, Seela K2- ja Alva K3-ryhmässä.

Työkseni toimin rahoituksen ja talouden asiantuntijatehtävissä ja talous on myös hallituksessa päävastuualueenani. Vapaa-ajalla harrastan urheilua monipuolisesti mm. hiihtoa ja lenkkeilyä. Nähdään hallilla!


Elina Niemelä

Olen Elina Niemelä ja aloitin hallituksen jäsenenä kaudella 2023-2024. Vastuualueelleni kuuluu seuran nettisivut, luistelukoulu, viestintä sekä Tähtiseura asiat. 

Luistelu-uraa minulla on takana jo 22 vuotta ja Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden luistelukouluun siirryin lähes 20 vuotta sitten. Luistelukoulun jälkeen tieni on vienyt muodostelmaluistelun kansalliselle puolelle.

Ensimmäiset 8 kautta luistelin kansalliset juniorit Hot Steps joukkueessa. Sieltä tieni vei 8 kauden ajaksi kansalliset seniorit Ex-Steps joukkueeseen ja nyt luistelen seuran tuoreimmassa masters sarjan Golden Steps joukkueessa. EVT kokemusta on siis kertynyt paljon vuosien varrella.

Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi ja työkseni koodaan mobiilisovelluksia. Kun hallitus hommien ja luistelun ohella vapaa aikaa jää, käytän sen joko taitellen, ”tee se itse” projektien tai ystävien ja perheen kanssa.


Cira Ståhlberg

Hei, olen Cira Ståhlberg ja mukana EVT:ssä toista kautta. Tätä ennen olemme olleet mukana mm-MTK:ssa ja HTK:ssa. Tyttäreni luistelee Ice Steps SM-juniorijoukkueessa. Toimin myös joukkueen huoltajana ja olen ollut mukana monessa vapaaehtoistehtävässä EA-henkilöstä Kevätnäytösvastaavaan. 

Koulutukseltani olen BBA-tradenomi, sairaanhoitaja ja lentoemäntä. Tällä hetkellä teen kolmivuorotyötä lentoemäntänä ja seuratoimintaa vapaaehtoispohjalta. Olemme mieheni kanssa toimineet myös tukiperheenä reilut 15 vuotta ja kuulun työpaikkani kriisitukiyksikköön. Harrastuksiini kuuluvat luistelukuskaukset ja hallitustyöt, kun “ylimääräistä” aikaa on, tykkään ratsastaa, lumilautailla, meditoida ja joogata.

EVT hallituksessa toimin muodostelmaluisteluvastaavana, ja koordinoin tapahtumien järjestämistä yhdessä hallituksen tiimin kanssa.

En osaa luistella taitoluistimilla, mutta lapsena pelasin ringetteä harrastusmielessä. Luistelun suhteen olen siis penkkiurheilija ;D

Parasta hallilla onkin luistelijoiden treenien seuraaminen!