EVT HALLITUS 2022-2023

Hallituksen jäsenten vastuualueet ja yhteystiedot:


Puheenjohtaja Anu Husu-Peltonen / Muodostelmaluistelu, henkilöstö / +358442382576

Varapuheenjohtaja Jani Taanonen / Talous

Jäsen Suvi Tahvanainen / Yksinluistelu

Jäsen Johannes Ollikainen / IT

Jäsen Merja Särkioja / Hallinto, häirintävaltuutettu YL

Jäsen Päivi Sirenius / Muodostelmaluistelu, häirintävaltuutettu ML

Jäsen Liisa Hertz / Viestintä, markkinointi


Hallitusten jäsenten sähköpostiosoitteet on muotoa: etunimi.sukunimi@evtluistelijat.fi

Hallituksen jäsenet


Anu Husu-Peltonen

Oman tyttären luisteluharrastuksen myötä taitoluistelusta on tullut myös minulle harrastus, tosin jään ulkopuolella.  Tyttäreni on luistellut aikanaan myös EVT:n Steps on Ice -joukkueessa ja on nyt yksi EVT:n Steppi-perheen valmentajista.  Oman matkani varrelle on mahtunut useita kotimaisia ja kansainvälisiä kilpailuja, joissa olen ollut mukana eri tiimeissä ja rooleissa, mm. musiikkitiimin vetäjänä EM2009 ja PM2018 sekä useissa Finlandia Trophyissa, MM2017 pääsihteerin assistenttina, GP2018 ja MLMM2019 kisoissa lipunmyynnistä ja vapaaehtoisista vastaavana ja monissa muodostelman kilpailuissa kilpailunjohtajana. Olen toiminut STLL:n Helsingin alueen aluepäällikkönä useita vuosia ja sen myötä seuratoiminta on tullut tutuksi.  Yhdessä tekeminen on aina ollut minulle tärkeää ja sitä seuratoiminta parhaimmillaan onkin.  Nähdään halleilla!


Johannes Ollikainen

Olen ollut EVT:n toiminnassa mukana vuodesta 2012 ja moni tuntee minut parhaiten kentän laidalta valokuvaamassa kisoja tai muita tapahtumia. Kamerani suljin on räpsynyt sarjatulella vaihtoaitiossa satoja tuhansia kertoja ja päästänyt valoa muistikortille upean urheilulajimme hienoista hetkistä. Valokuviani on jaossa sivuillani jo.kuvat.fi

Kaksi muodostalmaluistelevaa tytärtämme imaisivat koko perheemme lajin pariin. Minä olen perheestämme ainut, jota ei ole ikinä valmennettu luistelemaan ja esimerkiksi takaperin luisteleminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä, mutta jos juoksukisa otetaan ja matkaksi riittävän pitkä, niin lupaan olla ensimmäisenä maalissa. Kolmen tunnin alitus maratonilla on ollut jo useamman vuoden tavoitteeni, mutta toistaiseksi kello on ollut nopeampi kuin mies.

Työskentelen IT-alalla arkkitehdin hattu päässä visioiden ja suunnitellen tulevaisuuden tuottavia IT-ratkaisuja. Täyspäiväinen työurani alkoi hieman ennen vuosituhannen vaihdetta, kun kaikki alan opiskelijat revittiin suoraan koulun penkiltä työelämään varmistamaan, että ”ATK” selviää vuoden vaihtumisesta. Hyvin selvisi. Tämän koko ajan olen tehnyt useita IT-alan tehtäviä Veikkaukselle. Olen ylpeä siitä työstä, miten avustusten kautta tarjotaan suomalaisille mahdollisuuksia mm. harrastaa, liikkua, ja pysyä terveenä. EVT:n käyttöön tuon osaamiseni näistä lähtökohdista.


Jani Taanonen

Olen kolmen EVT:ssä luistelevan tyttären isä. Jäähalliympäristö on tullut minulle erittäin tutuksi oman jääkiekkoharrastuksen myötä jo lapsuudessa ja nuoruudessa. Olen ollut EVT:n toiminnassa mukana syksystä 2017 lähtien, kun esikoistytär aloitti seuran yksinluistelussa. Myöhemmin myös muut sisarukset ovat seuranneet perässä luistelun pariin. Tällä kaudella Isla luistelee T2-, Seela T1- ja Alva luistelukoulun Tähdet-ryhmässä.

Työkseni toimin rahoituksen ja talouden asiantuntijatehtävissä ja talous on myös hallituksessa vastuualueenani. Vapaa-ajalla harrastan urheilua monipuolisesti mm. hiihtoa ja lenkkeilyä. Nähdään hallilla!


Suvi Tahvainen

Olen Suvi Tahvanainen ja olen mukana EVT:n toiminnassa viidettä kautta. Jäähallielämää olen viettänyt 90-luvun alkupuolelta asti, kun aloitin Jyväskylässä oman muodostelmaluisteluharrastukseni, joka yhtä taukoa lukuunottamatta jatkuu edelleen. Jäähallielämästä minulla on kokemusta luistelijana, vanhempana, joukkueenjohtajana, kilpailujen ja tapahtumien vapaaehtoisena sekä valmentajanakin aikoinaan. Oman luistelun kautta olen oppinut muodostelmaluistelun kuviot ja tyttären kautta yksinluistelun kiemurat. Myyrmäen Jäähalli toimii todella perheemme toisena kotina, koska poikani pelaa jääkiekkoa.

Arkityökseni toimin luokanopettajana alakoulussa. Vapaa-ajalla liikun monipuolisesti luistelun lisäksi ja joskus on kiva ommella tai kutoa. Koska hallielämä on niin kivaa, toimin joukkueenjohtajana pojan kiekkojoukkueessa ja toisinaan opetan pelaajille luistelun saloja. Mahtavaa nähdä lasten oppivan uutta luistelusta! Pidän järjestelmällisyydestä ja asioiden hyvästä hoitamisesta joustavasti yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa. Yhdessä tekeminen on kaiken a ja o.