Palkitseminen

EVT palkitsee vuosittain urheilijoita ja joukkueita kauden saavutuksista ja menestyksestä. Lisäksi palkitsemme seuratoimijoita jäsenten ehdotusten perusteella.

 


EVT:n ETEVÄ on seuratoimijoiden ja -jäsenien palkitsemismuoto seurassamme

Palkinnonsaajia voi ehdottaa alla olevalla lomakkeella, muista hyvät perustelut!

Palkinnot jaetaan aktiivisille, ansioituneille tai ahkerille seuratoimijoille/-jäsenille.

Hallitus valitsee palkittavat ehdokkaista.EVT:n ETEVÄ palkinnon saaneet


Kevät 2024:

Minna Liimatainen 

Minna on toiminut erinomaisena esimerkkinä jojo-kokouksissa ja ollut aina valmis auttamaan myös muita. Minnan aktiivisuus ja tahto kisoja kohtaan on ollut mieletön ja tapahtumat on aina järjestetty huolella loppuun asti. Kiitos Minna!


Kevät 2022:

Petra Fäldt ja Minna Rautavuoma

Yksinluistelukilpailujen ”EVT Etevä” on Petra Fäldt, joka rautaisella otteellaan on yhdessä tehotiiminsä kanssa koordinoinut ja järjestänyt EVT:n yksinluistelun kilpailuja, hoitanut ilmoittautumisia ja verkostoitunut alueen muiden seurojen kanssa.

Toinen ”EVT Etevä” on Ice Steps jojo Minna Rautavuoma useita vuosia järjestellyt joukkueen asioita, matkoja, ruokailuja, pukuja ja toiminut yhteyshenkilönä luistelijoiden vanhempien, seurajohdon, valmennuksen ja muiden joukkueenjohtajien välillä jakaen omia kokemuksiaan ja oppejaan muille toimijoille.


Kevät 2020:

Anna-Lena Saarinen ja Mirja Lehtosaari
Anna-Lena on omalla osaamisellaan ollut kehittämässä työajaseuranta-työkalua henkilöstön toiminnan tueksi. Henkilöstöhallinnon kiemuroissa Anna-Lenan tietotaito on ollut kullan arvoista. 


Mirja on erittäin aktiivinen talkoolainen ja tarttuu tehtävään kuin tehtävään joustavasti kaikissa seuran tapahtumissa.


Kevät 2019:

Juha Korpela, joka on vuosien ajan hoitanut tapahtumien järjestysmiestoimintaa ja liikenteenohjausta ja muutenkin ollut aina aktiivisesti osallistumassa talkoisiin.


Kevät 2018:

Annariitta Virta


Kevät 2016:

Erja Ahteela ja Marjo Mettälä 

Julius Ollikainen palkittiin vuoden EVT Fanina!


Syksy 2015:

Johannes Ollikainen, joka on valokuvannut ja videoinut satoja tunteja kilpailuja, näytöksiä ja luistelukoululaisia.

Susanne Hellman-Ketola, joka on toiminut ansiokkaasti kisajohtajana useissa kansainvälisissä EVT:n järjestämissä kisoissa mm. Orton Trophy 2015.