Anni Mikkonen

anni.mikkonen@evtluistelijat.fi
0400 157 347

Oma luistelu urani kulki läpi EVT:n muodostelmapolun aina Littareista neljään Ice Steps kauteen saakka. Huippuhetkiä matkan varrella oli molempien SM-valintakilpailujen, aluemestaruuden sekä KV- kisan voitto Dream Steps -joukkueessa 2011-2012 sekä Milanon Spring Cupin kultamitalit ja SM- valintojen neljännet sijat Ice Steps -joukkueessa 2013. Sain toimia myös useana vuonna kapteenina DS ja IS joukkueissa.

Olen suorittanut ESLU:n sekä STLL koulutuksia lasten- ja nuorten ohjaukseen, luistelun valmennukseen sekä vuorovaikutukseen liittyen. Viimeisimpänä olen suorittanut STLL moduulit 1-4. Lisäksi olen suorittanut liikunnan didaktisia opintoja. Tarkoituksena kouluttautua lisää lähitulevaisuudessa.

Lopetettuani oman urani luistelijana vuonna 2016 aloin ohjaamaan luistelukoulussa ja kehitysryhmissä. Seuran muodostelmaluistelujoukkueiden kanssa olen työskennellyt säännöllisesti tuntivalmentajana vuodesta 2018 saakka ja päätoimisena valmentajana vuodesta 2020 alkaen.

Valmennustyön ohella opiskelen Helsingin Yliopistossa kasvatustieteiden kandidaatti- ja maisteritutkintoa ja valmistun tulevaisuudessa luokanopettajaksi. Vapaa-ajalla tykkään siivota ja sisustaa. Myös yhteinen aika mieheni, perheeni ja ystävieni kanssa on minulle tärkeää.

Kaudella 2022-2023 vastaan tulokas joukkue Little Steps sekä kehitysryhmä Timantti Steps ML valmennuksesta.