Vakuutus / Lisenssi

Luistelukoululaisten, lasten ja aikuisten vakuutukset ja lisenssit


  • Alle 15 vuotiaat luistelukoululaiset ja muodostelmakoululaiset vakuutetaan EVT:n toimesta luistelukouluvakuutuksella (harjoittelu max 2 kertaa viikossa)
  • Luistelukoulun aikuisten tulee huolehtia itse vakuutusturvastaan.
  • Yli 2 kertaa viikossa harjoittelevat harrastus- ja kilparyhmät hankkivat erikseen STLL:n kilpailulisenssin tai -luvan aina kaudelle kerrallaan.

Luistelukouluvakuutus on siis tarkoitettu alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille jotka harjoittelevat 1 - 2 kertaa viikossa. Vakuutus on voimassa taitoluisteluseuran järjestämässä luistelutoiminnassa ja siihen liittyvissä ohjatuissa ja valvotuissa oheistoiminnoissa sekä edellä mainittuihin tilaisuuksiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.

Luistelukouluvakuutus on kollektiivivakuutus ja seurat ilmoittavat luistelukoululaiset erillisellä lomakkeella Suomen Taitoluisteluliittoon. Omaa kilpailulisenssiä tai kilpailulupaa ei siis luistelukoulussa vielä tarvita, vaan vakuuttamisen hoitaa seura luistelukoululaisen puolesta. Tätä tarkoitusta varten jokaisen luistelukoululaisen on täytettävä ilmoituslomakkeen tiedot täydellisinä (nimi, osoite, syntymäaika).

Lisätietoa luistelukouluvakuutuksesta  ja lisensseistä löydät STLL:n sivuilta, katso linkki