Yksinluistelu

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat tarjoaa korkeatasoisia ja monipuolisia kilpailu- ja harrastusmahdollisuuksia eritasoisille ja kaikenikäisille luistelijoille. Yksinluistelussa toimii Edustusryhmä ja kolme kilparyhmää, esikilparyhmä, kehitysryhmä sekä harrastajille tarkoitettu kilpaharraste-ryhmä, jossa on mahdollisuus myös kilpailla. Yksinluistelijat harjoittelevat lähes päivittäin Myyrmäen urheilupuistossa, johon on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulta jokaisesta ilmansuunnasta. 

Iloiseen joukkoomme mahtuu vielä lisää luistelijoita, joten kiinnostuessasi ota yhteyttä päävalmentajaan Elina Ikoseen. Päävalmentajan lisäksi tiimiin kuuluu vastuuvalmentajat Hanna Kaipio ja Elina Bäck sekä asiantuntevat tuntivalmentajat jäällä ja oheisissa. Valmennustiimi toimii saumattomasti yhteen positiivisella asenteella ja tiimistä löytyy monipuolista osaamista. Kantavana teemana toimii luistelijalähtöisyys. Valmennus on pitkäjänteistä ja ammattimaista, vaalimme hyvää henkeä ja kaikki ovat tervetulleita omana itsenään.

Kuva yksinluistelijan polusta:

Yksinluisteluryhmät


Edustus: SM-Seniorit, SM-Juniorit ja SM-Noviisit, Debytantit, Kansalliset Juniorit

K1: Kansalliset Seniorit, Kansalliset Juniorit, Kansalliset Noviisit

K2: Kansalliset Noviisit, A-silmut, B-Silmut, Minit, Tähtisilmut, Tähtidebytantit

K3 ja Tintit: Minit, Tintit, Pikkutintit

Timantti Steps YL: Yksinluistelun kehitysryhmä

Kilpaharraste: Harrasteryhmä, tähtisarjat, taitajat ja evergreensKaikki yksinluistelun valokuvat: Johannes Ollikainen jo.kuvat.fi