Kauden 2021-2022 palkitut

Vuoden urheilija sekä vuoden kansainvälinen saavutus: Oona Ounasvuori

Oona on kuluneella kaudella koronasta huolimatta loistanut. EM edustus sekä upea ja ainutlaatuinen Pohjoismaiden mestaruus.

Kauden menestynein joukkue: Cool Steps

Joukkue nappasi iloisesti tällä kaudella kaksi hopeamitalia kahden pronssin lisäksi. Kokoonpanomuutokset eivät vaikuttaneet tähän pieneen mutta pippuriseen joukkueeseen. Kauden kruunasi loppukilpailun voitto: Joukkue on kauden 2021-22 Kansanmestari!

Menestynein luistelija: Meri-Vuokko Hannula

Meri-Vuokko Hannula tuli ja nappasi iloisesti Noviisi sarjan SM paikan. Kauden aikana kehittyneet taidot ovat nostaneet hänet tulevisuuden tähdeksi.

Kauden kehittynein joukkue: Ice Steps

Joukkue osoitti määrätietoisuutta harjoittelussaan. Siitä osoituksena pistekehityksen ja asetettujen pistetavoitteiden kautta saavutettu 100 pisteen ylitys vapaaohjelmassa;ensimmäistä kertaa joukkueen historiassa! Tämän lisäksi kauden kruunasivat SM kilpailujen 6:s sija-4:n sijan nousu edellisistä SM kilpailuista. Joukkueen kehittyminen niin yksilö-kuin joukketaidoissakin on hitsannut yhteisenhgen,luonut kehittymisen polun SM kilpaurheilijaksi!

Edistynein luistelija: Aida Isotalo

Aida edistyi kauden aikana muita selvemmin ja nopeammin. Kauden alussa vain 1 kaksoishyppy ja sitten:tässä ja tänä päivänä kaikkien kaksoishyppyjen hallinta sekä kisasarjassaan mitalikantaan.

Kauden tsempparijoukkue: Sunny Steps

Joukkue on upea,urheilullinen ja hyväkäytöksinen joukkue jonka harjoituksia siivittävät toisen tsemppaaminen niin omassa kuin muissakin joukkueissa. Hyvä yritteliäs,reipas ja innostunut henki näkyy joka harjoituksessa ja siitä onkin tuloksena jokaisen yksilöllinen kehitys ja kilpailullinen menestys. Joukke on aina valmis yrittämään uutta, haastavaa ja jännittävää!

Ahkerin harjoittelija: Anna Vesto

Yksinluisteluvalmentajat ovat valinneet ahkerimman harjoittelijan ja tällä kertaa kiertopalkinto menee T1 ryhmän luistelijalle,joka satsaa jokapäiväiseen harjoitteluun suurella sydämellä sekä harjoittelee myös omatoimisesti omien harkkojen lisäksi.


Muut palkinnot:

Vuoden valmentaja -kiertopalkinto: Nina Arisalo

Palkinnon saa kauden 21-22 aikana todella rohkeasti haasteisiin tarttunut valmentaja. Tämä valmentajauransa alkutaipaleella oleva henkilö ei ehkä viime toukokuussa tiennyt mihin lupautui. Kolme suurta kokonaisuutta hallittavaksi, paljon työtä, uusia asioita ja vastuuta. Upeasti läpi viety kausi kaikilla kolmella vastuualueella. Mitalisadetta ja onnistumisia joukkueiden kilpailuista, iloista menoa luistelukoulussa.

EVT Etevä:

Petra Fäldt ja Minna Rautavuoma

Yksinluistelukilpailujen ”EVT Etevä” on Petra Fäldt, joka rautaisella otteellaan on yhdessä tehotiiminsä kanssa koordinoinut ja järjestänyt EVT:n yksinluistelun kilpailuja, hoitanut ilmoittautumisia ja verkostoitunut alueen muiden seurojen kanssa.

Toinen ”EVT Etevä” on Ice Steps jojo Minna Rautavuoma useita vuosia järjestellyt joukkueen asioita, matkoja, ruokailuja, pukuja ja toiminut yhteyshenkilönä luistelijoiden vanhempien, seurajohdon, valmennuksen ja muiden joukkueenjohtajien välillä jakaen omia kokemuksiaan ja oppejaan muille toimijoille.