Luistelijaesittelyt 2023-2024

Tässä ovat Ella 14 v. ja Anni 11 v. Molempien tyttöjen mielestä parasta luistelussa on hyvä joukkuehenki. Ellalle tärkeää luistelussa ovat myös kaverit ja Annin mielestä kisaohjelman rakentaminen on kivointa. Heillä kummallakin on nyt toinen kausi Cooleissa
Hei, me olemme Allu ja Laura 13v. Olemme toista kautta Cooleissa! Luistelussa pidämme eniten ohjelman rakentamisesta ja uusien temppujen oppimisesta. Tällä kaudella Allu toimii joukkeemme varakapteenina.
Me olemme Alessandra 12 v. ja Netta 11 v. Olimme aluksi molemmat yhdessä luistelukoulussa ja harrasteryhmän kautta siirryimme Cooleihin, jossa olemme nyt ensimmäistä kauttamme. Luistelussa hauskinta on ohjelman rakentaminen sekä joukkueena yhdessä tekeminen.
Tässä ovat Ellen 13 v. ja Oona 14 v. Ellenille tämä on ensimmäinen kausi Cooleissa ja hänen lempitemppunsa jäällä on salchow. Oona luistelee toista kautta Cooleissa, ja hänen mielestä hauskinta luistelussa on kaiken uuden oppiminen.
Hei, me olemme Valma 13 v. ja Minttu 12 v. ja olemme molemmat ensimmäisen kauden Cooleja. Valman mielestä luistelussa parasta on ihan kaikki, Mintun mielestä hauskinta luistelussa on yhdessä tekeminen joukkueena ja kivat kaverit.
Tässä ovat Samanta 12 v . ja Nelli 14v. Samantan mielestä luistelussa kivointa on uusien asioiden oppiminen ja luistelukaverit, Nelli tykkää kuvioiden ja hyppyjen harjoittelusta. He molemmat ovat ensimmäisen kauden Cooleja.
Moi. Me olemme Ronja 14 v. ja Fiona 15 v. Tämä on meidän toinen kausi Cooleissa. Meidän molempien mielestä luistelussa kivointa on kaverit!
Moikka, olemme Emilia 12 v, Sini 15 v. ja Nalini 13 v. Meidän mielestä luistelussa parasta on kisat ja leirit, Nalini tykkää lisäksi hyppyjen harjoittelusta. Me olemme nyt toista kauttamme Cooleissa ja Sini on joukkueemme kapteeni tällä kaudella.
Tässä on Vendela 10v. ja Lotta 12 v. Vendelan lempiasia luistelussa on mahtava tunne, kun oppii uutta. Lotan mielestä parasta on kisat ja joukkuekaverit. Tämä on molemmille ensimmäinen kausi Cooleissa.
Hei! Olen Jaana Melinda, 11v. Tämä on minun ensimmäinen kauteni Cooleissa. Luistelussa hauskinta on uuden oppiminen ja kaverit.