Luistelijaesittelyt 2022-2023

Me ollaan Allu ja Laura P. Olemme 2010 syntyneet iloiset tytöt. Luistelun molemmat ovat aloittaneet 4-vuotiaana luistelukoulusta ja sieltä siirryimme muokan maailmaan. Tämä on meidän ensimmäinen kausi Cooleissa. Allun mielestä parasta luistelussa on tekniikka. Allu harrastaa luistelun lisäksi merenneito-uintia. Vapaa-ajalla Allu tykkää kirjojen lukemisesta. Lauran mielestä parasta luistelussa on yhdessä tekeminen. Lauran lempi-elementti on mylly ja liukusarjat. Luistelun lisäksi Laura käy kuvataidekoulussa. Vapaa-ajalla Laura tykkää askarrella ja ulkoilla.
Moi me ollaan Anni N. ja Jenna. Anni on 10 vuotta ja tämä on hänen ensimmäinen kautensa Cooleissa. Parasta luistelussa on Annin mielestä eri elementit. Vapaa-ajalla Anni tykkää olla ulkona kavereiden kanssa. Jenna on 10-vuotias nuori luistelija, joka luistelee ensimmäistä kautta Cooleissa. Jennan lempiasiat luistelussa on leirit. Vapaa-ajalla Jenna tekee yleensä asioita yhdessä kavereiden kanssa.
Me ollaan Anni R. ja Laura R. Anni on 13/09 ja tämä on hänen toinen kautensa Cooleissa. Annin lempiasiat luistelussa ovat uuden oppiminen ja ohjelman tekeminen. Vapaa-ajalla Anni tykkää olla kavereitten kanssa. Laura on 15 vuotta ja luistelee ensimmäistä kautta Cooleissa. Lauran mielestä luistelussa parasta on uuden oppiminen ja joukkueen kanssa yhdessä tekeminen. Laura harrastaa lisäksi pianon soittoa ja tykkää vapaa-ajalla piirtää ja lukea.
Tässä on Ella ja Sini. Ella on 13 vuotta ja ensimmäistä kautta Cooleissa. Ella tykkää luistelussa ihan kaikesta. Vapaa-ajalla Ella tykkää olla kavereitten kanssa. Sini on 14 vuotta ja tämä on hänen ensimmäinen kautensa Cooleissa. Sinin mielestä parasta luistelussa on uuden oppiminen. Vapaa-ajalla Sini tykkää viettää aikaa kavereitten kanssa.
Moi me ollaan Elsat! Elsa R. on 14/08 ja hän luistelee Cooleissa kolmatta kautta. Elsa on luistellut 8 vuotta. Hänellä on lemmikkinä kissa. Parasta luistelussa on Elsan mielestä onnistumiset, leirit ja kisat. Vapaa-ajalla Elsa tykkää olla ulkona. Elsa O. on 14/08 ja tämä on hänen toinen kautensa Cooleissa. Elsa on luistellut 10 vuotta. Hänellä on lemmikkikilpikonna. Elsan lempiasia luistelussa on kisat ja leirit. Vapaa-ajalla Elsa tykkää olla kavereitten kanssa.
Heippodei! Me ollaan Enja ja Laura. Tämä on meidän neljäs kausi Cooleissa. Tämän lisäksi olimme Nexteissä yhdessä kaksi kautta ennen Cooleja, olemme siis olleet samassa joukkueessa kuusi vuotta! Olemme aikaisempina kausina olleet lyhimpien joukossa, mutta tällä kaudella pisimpien. Olemme molemmat n. 165cm pitkiä, Laura on kuitenkin ihan vähän pidempi. Enja on 14/08. Enja on harrastanut luistelua 11 vuotta ja on myös EVT:n kasvatti. Enjan mielestä parasta luistelussa on kisaohjelman rakentaminen ja kisaaminen. Vapaa-ajalla Enja tykkää olla kavereiden kanssa ja lukea kirjoja. Laura on 15/07. Laura on harrastanut luistelua 9 vuotta ja on EVT:n kasvatti. Lauran mielestä parasta luistelussa on uuden oppiminen ja kisaaminen. Vapaa-ajalla Laura tykkää tehdä kynsiä ja olla kavereitten kanssa. Lauralla on yksi koira, Jedi. Enjalla on kaksi kania, Onni ja Hertta sekä koira Elmo.
Tässä on Nalini ja Fanni. Nalini on 12-vuotias ja on luistellut 4-vuotiaasta saakka. Tämä on hänen ensimmäinen kautensa Cooleissa. Luistelussa parasta on kaverit ja jäällä rivissä liikkuminen. Vapaa-ajalla Nalini tykkää olla kaverien kanssa tai hengailla kotona. Fanni on 14v ja luistelee toista kautta Cooleissa. Lempi-asia luistelussa on joukkue ja kaverit ja kisaaminen. Fanni harrastaa luistelun lisäksi lentopalloa. Vapaa-ajalla Fanni hengailee kavereiden kanssa.
Tässä ovat Oona ja Ronja. Oona on 13 v. Oona luistelee ensimmäistä kautta Cooleissa. Oonan mielestä luistelussa parasta on yhdessä oleminen ja treenaaminen. Vapaa-ajalla Oona tykkää nukkua. Ronja on 13v. Tämä on Ronjan ensimmäinen kausi Cooleissa. Parasta luistelussa on Ronjan mielestä eri elementit ja yhdessä tekeminen. Vapaa-ajalla Ronja on paljon kavereiden kanssa.
Me ollaan Fiona, Anni S. ja Emilia, kaikki ensimmäisen kauden Cooleja. Fiona on 14v. Fionan mielestä parasta luistelussa on kaverit. Vapaa-ajalla Fiona viettää aikaa kavereiden kanssa. Anni S. on 14v. Luistelussa parasta on piruettien harjoittelu. Vapaa-ajalla Anni tykkää kuunnella musiikkia. Emilia on 11v. Emilia on luistellut 5-vuotiaasta. Parasta luistelussa on kaverit ja piruettien tekeminen. Vapaalla Emilia viettää aikaa kaverien kanssa.