Luistelijaesittelyt 2021-2022

Me ollaan Emma ja Laura S. Me ollaan 07 syntyneitä ja vähän päälle 160cm pitkiä. Emma on 14 vuotias. Hän on luonteeltaan mukava ja iloinen. Emman lempielementit on pivo blokki, läpimeno ja mylly. Emma on luistellut 7 vuotta. Tämä on hänen toinen kautensa cooleissa. Emma asuu Tikkurilassa. Hänellä ei ole lemmikkejä eikä muita harrastuksia. Emman mielestä paras asia luistelussa on joukkue ja kehittyminen. Laura S on luonteeltaan pirtsakka ja mukava. Hän on 14 vuotias. Laura on harrastanut luistelua 8 vuotta, tämä on hänen kolmas kausi cooleissa. Lauran lempielementti on mylly ja lempiliuku on ikkuna. Lauralla on koira, jonka nimi on Jedi. Luistelun lisäksi Laura harrastaa jalkapalloa. Laura asuu Vantaalla. Lauran mielestä paras asia luistelussa on joukkue ja uuden oppiminen.
Me ollaan Anni L. ja Alissa. Meitä yhdistää musiikkiharrastus ja aloitettiin molemmat kolmas kausi Cooleissa. Olemme myös saman pituisia, noin 165cm pitkiä. Anni on 13/08 ja luistellut yhteensä 5-6 kautta. Luistelun lisäksi Anni harrastaa pianon soittoa ja muuta musiikkiin liittyvää. Anni asuu Espoossa äidin, isän ja pikkuveljen kanssa. Annin lempi elementti on no hold- blokki ja lempi liuku ikkuna. Parasta luistelussa on joukkueen kanssa vietetty aika ja yhteiset onnistumiset. Alissa on 14/07, tämä on Alissan kolmas kausi Cooleissa ja viides kisakausi. Alissan lempi elementti on liukuelementti ja lempi liuku on linjeeraus. Luistelun lisäksi Alissa soittaa klarinettia ja hänen mielestään parasta luistelussa on hauskat leirit ja kisat, koska niistä jää aina hyviä muistoja ja kokemuksia.
Me ollaan Hanna ja Enna. Me asutaan molemmat Vantalla ja tämä on meidän toinen kausi Cooleissa. Meillä on myös sama lempiväri, sininen. Hanna on 12-vuotias ja hän on 166cm pitkä. Hanna on luistellut 7 vuotta ja tämä on hänen toinen kausi Cooleissa. Hänen lempielementti on no hold-blokki ja lempiliuku linjeeraus. Hanna asuu Vantaalla, eikä hänellä ole lemmikkiä. Hanna harrastaa luistelun lisäksi kuvista ja soittaa poikkihuilua. Hannan mielestä parasta luistelussa on uuden oppiminen ja joukkuekaverit. Enna on 14-vuotias ja on 165cm pitkä. Hän on luistellut 9 vuotta ja tämä on hänen toinen kausi Cooleissa. Ennan lempielementti on mylly ja lempiliuku nosturi. Enna harrastaa ratsastusta ja hänellä on koira nimeltä. Ennan mielestä parasta luistelussa on joukkue ja uuden oppiminen.
Me ollaan Enja ja Anni. Enja on 160cm ja Anni on 153cm pitkä. Enja on 13-vuotias ja Anni on 12-vuotias ja molemmat meistä asuu Vantaalla. Meillä on sama hiusten väri. Tämä on Enjan kolmas kausi Cooleissa ja hän on luistellut yhteensä 10-vuotta. Hänen lempiliuku on vaaka ja lempielementti on mylly. Enjan mielestä parasta luistelussa on joukkuekaverit sekä kisaohjelman rakentaminen. Tämä on Annin ensimmäinen kausi Cooleissa ja hän on luistellut ennen Cooleihin tuloa 9-vuotta. Hänen lempiliuku on bielman ja lempielementti on no hold. Annin mielestä parasta luistelussa on joukkuekaverit ja kisaaminen.
Moi! Me ollaan Elsa ja Amy, joukkueen pätkät. Me ollaan molemmat 08- syntyneitä ja noin 150 cm pituisia. Meillä on myös suunnilleen saman väriset silmät ja hiukset. Elsa on luonteeltaan pirteä, hauska ja puhelias. Tämä on Elsan eka kausi Cooleissa ja ennen Cooleja hän on luistellut 9 vuotta. Elsalla on kilpikonna ja hän asuu Espoossa. Elsan lempielementti on no hold- blokki ja -liuku ikkuna. Elsan mielestä parasta luistelussa on joukkuekaverit ja kisaaminen. Amy on luonteeltaan hauska, puhelias ja sosiaalinen. Tämä on Amyn toinen kausi Cooleissa ja hän on luistellut nyt 4 vuotta. Amy asuu Vantaalla ja hänellä on kissa. Amyn lempiliuku on ikkuna ja -elementti no hold- blokki. Amyn mielestä parasta luistelussa on uuden oppiminen ja joukkuekaverit.
Me ollaan Laura ja Aino. Me ollaan molemmat –07 syntyneitä ja 166cm pitkiä. Meillä molemmilla on suunnilleen saman väriset hiukset ja silmät. Laura on luonteeltaan ystävällinen, luova ja hauska. Tämä on Lauran ensimmäinen kausi Cooleissa ja hän on luistellut 10 vuotta. Laura asuu Espoossa ja hänellä on koira. Lauran lempielementti on liukuelementti ja lempiliuku ikkuna. Lauran mielestä parasta luistelussa on uuden oppiminen ja yhdessä vietetty aika sekä joukkuekaverit. Aino on luonteeltaan ystävällinen, hauska ja ahkera. Tämä on Ainon toinen kausi Cooleissa ja hän on luistellut 9 vuotta. Aino asuu Espoossa ja hänellä on kolme siskoa. Ainon lempielementti on no hold- blokki ja lempiliuku ikkuna. Ainon mielestä parasta luistelussa on uuden oppiminen ja joukkuekaverit.
Me ollaan Elli ja Fanny. Elli on 15 vuotta ja Fanny on 13 vuotta. Elli on 168cm ja Fanny 159cm pitkä. Nyt lähtee Ellin toinen kausi Cooleissa, Fannyllä eka kausi. Me molemmat ollaan luisteltu noin 10 vuotta. Fannyn lempielementti on neliöläppäri ja Ellillä pivoblokki. Fannyn lempiliuku on vaaka- tai ikkunaliuku ja Ellillä ikkunaliuku. Ellillä on kaksi kilpikonnaa mutta Fannyllä ei ole lemmikkejä. Fanny asuu Keravalla ja Elli Mäntsälässä. Fanny harrastaa luistelun lisäksi lentopalloa ja poikkihuilun soittoa. Ellin mielestä parasta luistelussa on kilpailut, Fannyn mielestä parasta on joukkueen kanssa tekeminen ja kisat. Elliä ja Fannyä yhdistää se, että molemmat ovat luistelleet Team Hilettes- joukkueessa.
Me ollaan Elsa R. ja Aida. Tämä on meille molemmille toinenkausi Cooleissa. Olemme molemmat syntyneet vuonna 2008 ja noin 165cm pitkiä. Meillä molemmilla on saman väriset hiukset ja silmät. Elsa on luonteeltaan hauska ja luova. Elsa on harrastanut luistelua 7 vuotta. Hän asuu Espoossa ja lemmikkinä hänellä on kissa. Elsan lempielementti on mylly ja liukuelementti vaaka. Elsan lempiasiat luistelussa ovat leirit ja kisat. Aida on luonteeltaan kiva ja iloinen. Hän on luistellut 9 vuotta. Aidakin asuu Espoossa eikä hänellä ole lemmikkejä. Aidan lempielementti on mylly ja lempiliuku on linjeeraus. Hänen mielestä parasta luistelussa ovat leirit ja uuden oppiminen.
Me ollaan Greta ja Lila ja tämä on meidän molempien toinen kausi Cooleissa. Me ollaan myös molemmat noin 164cm pitkiä. :) Greta on 13 vuotta eli 07-syntynyt. Greta asuu Espoossa ja hänellä on koira. Gretan lempiliuku on linjeeraus, ja hänen lempielemettinsä on liukuelementti. Greta on luistellut noin 8 vuotta, ja hänen mielestään luistelussa on parasta joukkue ja yhdessä tekeminen. Greta tykkää luistelun lisäksi tehdä vapaa-ajallaan käsitöitä. Lila on 14v. eli 06-syntynyt. Lila asuu Vantaalla ja on harrastanut luistelua 9 vuotta. Parasta luistelussa on ohjelman teko ja kisat. Lempielementtini on no hold ja suosikki liukuni on vaaka.
Nimeni on Maria, olen 14 vuotias. Lempielementtini on nelisiipinen/mylly. Tykkään logiikasta ja yhteishenkisyydestä, rauhasta ja hiljaisuudesta, hyvästä musiikista ja kiinnostavista elokuvista. Lempipuuhani on piirtäminen ja lukeminen. Mä oon Anastasija ja oon 15/06. Oon harrastanut luistelua kohta 8 vuotta. Harrastan luistelun lisäksi myös pianon soittoa. Mä olen Melina ja olen 15/06. Olen harrastanut luistelua 8 vuotta ja tämä on myös minun 3 kausi Cooleissa. Harrastan myös viulun soittoa.