Espoon Silmu Cup saatteli B-silmut kisatauolle

28.11.2021

B-silmu Darya.

Lähes neljäkymmentä B-silmua kokoontui B-silmujen aluevalintakilpailuun Silmu Cupiin lauantaina 20.11.2021. Espoon Jäätaitureiden järjestämiin kisoihin osallistui suurin osa EVT:n B-silmu-sarjan luistelijoista. 

Pitkän kisapäivän tyttöjen B-silmuissa voitti Kauniaisten Taitoluistelijoiden Peppi Pulli pistein 30,08. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista parhaiten sijoittui Darya Zare ollen 14./38 pistein 24,98.

Aida Isotalo oli 21. pistein 23,11. Heti perässä oli Malvina Hyyryläinen ollen 22. pistein 23,90. Elsa Marjakoski oli 25. pistein 22,46 ja Enni Tervonen 26. pistein 22,19. Anna Vesto luisteli sijalle 34. pistein 19,20 ja Matleena Nieminen oli 36. pistein 18,49.

Valmentajana kisassa ollut Ella Ikonen kommentoi kisaa näin:

“Espoossa käytiin B-silmujen aluevalinta Silmu Cup, jossa oli lähes koko EVT:n B-silmut mukana. Vain Hilda joutui perumaan osallustumisensa. Kilpailussa oli lähes 40 osallistujaa, joten kisapäivä oli melko pitkä. 

Aida luisteli aika hyvin omalla tasollaan, piruetit onnistuivat ja vain kaksoisritti päätyi jään pintaan. Malvinan  ohjelmasta löytyi paljon hyvää, mm puhdas kaksoisritti, mutta muutama huono hypyn alastulo  ja yhdistelmäpiruetti verotti laatupisteitä.

Anna aloitti lupaavasti ohjelman alun ihanalla esityksellä ja lennokkaalla akselilla, myös toinen akseli onnistui, mutta kaksoishypyt päätyivät tänään jään pintaan.

Matleenan ohjelman alku oli epäonninen, mutta sen jälkeen loppu sujui mallikkaasti omalla tasollaan onnistuen molemmissa salkkoveissa, viimeinen piruetti puolestaan epäonnistui täysin.

Ennin suoritus oli tänään hallittu, vain vaikeat kaksoishypyt epäonnistuivat.

Elsa aloitti ohjelman lennokkaalla yhdistelmällä ja luisteli loppuohjelman myös rohkeasti.

Daryan suoritus oli ehjä, mutta pari huonoa alastuloa verotti teknisiä pisteitä.

Kokonaisuudessaan kisa sujui mukavasti, mutta kaikilla jäi vielä piruetteihin parannettavaa. Oli kiva nähdä edistymistä monessakin asiassa. Tästä.on hyvä jatkaa pienelle kisatauolle.”