EVT:n Toiminnanjohtaja esittäytyy

14.5.2021

Laura Junttila (Kuva: Elina Kämppi)

Moikka,

Olen Laura Junttila ja aloitin seuramme Toiminnanjohtajana maaliskuussa 2021.

Oma luistelu-urani alkoi Järvenpään Taitoluistelijoiden luistelukoulusta josta jatkoin yksinluistelun pariin. Sen aikainen muodostelmaluistelun päävalmentaja kävi minua muutamaan otteeseen kyselemässä mukaan joukkueeseen, mutta halusin pysyä yksinluistelussa. Kolmannella suostuttelu kerralla päädyin muokan testi jäälle ja sille tielle jäin.
EVT:n joukkoihin liityin vuonna 2009 ja minua voikin edelleen bongata seuramme masters- joukkueen riveistä.

Koulutukseltani olen myyntityön tradenomi, mutta urheilu on aina ollut suuri intohimoni ja iso osa elämääni. Aikaisempi työkokemukseni on yritysrahoituksesta sekä retail myynnistä. EVT:ssä olen toiminut myös luistelukouluohjaajana sekä tuntivalmentajana. Viime kesänä minut äänestettiin mukaan EVT:n hallitukseen joka on hyvin valmistanut toiminnanjohtajan rooliin.

Työtehtäviini kuuluu muunmuassa operatiivisen toiminnan koordinointi, henkilöstön esimiehenä toimiminen sekä läheinen työskentely EVT:n hallituksen kanssa.

Odotan innolla kauden 2021-2022 starttaamista ja todella toivon, että kaikki luistelijamme pääsisivät vihdoinkin takaisin rakkaan lajinsa pariin.

Hallilla tavataan!

Minuun voit olla yhteydessä sähköpostitse laura.junttila@evtluistelijat.fi  tai puhelimitse 0400 176 562