Keravan Tähtisade -kutsukilpailu ilostutti Tinttien ja Minien isänpäiväviikonloppua

28.11.2021

Keravan Tähtisade -kisassa luistelivat muun muassa EVT:n Minit Fanni ja Alisa.

EVT:n pienimmät kisaajat luistelivat isänpäiväviikonloppuna 12. - 14.11.2021 Keravan Tähtisade-kutsukilpailussa. Jäällä nähtiin hienoja onnistumisia ja kerrytettiin tärkeää kisakokemusta.

Lauantaina 13.11 luistelivat EVT:n Tintit Seela Taanonen ja Tarina Haapanen sekä Minit (nuoremmat) -sarjassa Nella Ikonen ja Linda Hentilä. Tintit-sarjan voitti Emilia Sarkki Tikkurilan Taitoluisteluklubista. EVT:n Seela ja Tarina suoriutuivat hienosti omista ohjelmistaan viidentoista luistelijan sarjassa.

Minit (nuoremmat) -sarjassa luisteli puolestaan kahdenkymmenenyhden luistelijan kisassa EVT:n Linda Hentilä sekä Nella Ikonen. Linda oli kisassa 10./21 pistein 30,00. Nella Ikonen oli 20. pistein 24,67. Kisan voitti Järvenpään Taitoluistelijoiden Maria Saarinen pistein 45,67.

Sunnuntaina vuorossa oli Minit (vanhemmat) -sarjan kisa, johon osallistui EVT:n Fanni Kinnunen ja Alisa Kolmonen. Alisa sijoittui kisassa sijalle 13./21 pistein 31,33. Fanni oli puolestaan 20. pistein 24,33.

Valmentajana kisassa toimi Ella Ikonen, joka kommentoi kisaa näin:

“Lauantaiaamuna Keravan Tähtisade -kisassa nuoremmissa tinteissä kilpailivat Seela ja Tarina, jotka molemmat onnistuivat ohjelmissaan hienosti! Seela onnistui hyppyjen lisäksi yhdistelmäpiruetissa. Tarina puolestaan voitti jännityksensä ja luisteli ohjelmansa iloisesti ja varmasti omalla tasollaan.

Lauantaina tinttien jälkeen vuorossa oli nuoremmat minit, sarjassa EVT:tä edustivat Linda ja Nella. Linda onnistui omalla tasollaan ja luistelu oli rentoa ja varmaa, suorituksesta jäi hyvä mieli. Parannettavaa jäi vielä vaikeimpien hyppyjen alastuloihin, sijoitus 10. Nella onnistui pirueteissaan, mutta hyppyjen alastuloihin jäi parannettavaa, sijoitus 20./21.

Sunnuntaiaamuna kilpailussa olivat vuorossa vanhemmat minit Alisa ja Fanni. Fanni onnistui ohjelmassaan erityisesti kovaa vauhtia pyörivässä yhdistelmäpiruetissa, esitys ja vauhti oli myös omalla tasolla. Fanni oli tyytyväinen suoritukseensa, sijoitus 20./21. Alisa oli myös tyytyväinen ohjelmaan, jossa onnistuivat molemmat akselit ja lennokkaat yksöishypyt, parannettavaa jäi piruetteihin. Alisan sijoitus 13.”