MiniCup valintakilpailusta arvokasta kisakokemusta

31.10.2021

Elena Baranova luisteli sijalle viisi Minien aluevalintakilpailussa Kauniaisissa. Kuva: Jari Marttila.

Pääkaupunkiseudun MiniCup 2. lohkon 1. Valintakilpailu järjestettiin Kauniaisissa sunnuntaina 31.10. Valmentaja Elina Ikonen luotsasi EVT:n Minit 2012-sarjan luistelijoita tsempaten ja jämäkästi kannustaen. Kolme EVT:n kilpailijaa jatkaa MiniCupin hopeafinaaliin.

Elena Baranova, Alisa Kolmonen, Fanni Kinnunen, Nella Ikonen ja Linda Hentilä osallistuivat Kauniaisten Taitoluisteluklubin järjestämään MiniCupiin. Jokainen teki kauniit suoritukset omilla vahvuuksillaan.

Valmentaja Ella kommentoi kisasuorituksia seuraavasti: “Minien ensimmäinen aluevalinta käytiin Kauniaisissa hyvässä tunnelmassa. Tytöt tekivät parhaansa ja kivoja onnistumisiakin nähtiin. Yleensä kuitenkin aina jää jotain parannettavaa, toisilla enemmän kuin toisilla, mutta kaikki onnistuivat hienosti jossain ohjelman osa-alueessa! 

Elena luisteli vauhdilla ja rohkeasti, esiintyminen oli paras mitä olen nähnyt. Alisan piruetit onnistui tänään kivasti ja alastuloasennot olivat upeat kuten aina. Fanni teki lennokkaan ja hienon flipin sekä pitkät liu'ut.  

Nellan piruetit pyörivät tänään hyvin ja askelsarja oli sujuva. Linda teki vauhdikkaat sirklaukset ja lennokkaan akselin, myös askelsarja oli sujuva.”

Elena sijoittui 5./12 pistein 38,67, Alisa oli 6. pistein 37,00, Fanni 7. pistein 33,00. Fanni sai myös erityismaininnan iloisesta esityksestä. Nella luisteli sijalle 9. pistein 32,67 ja Linda Hentilä sijalle 10 pistein 32,00. MiniCup 2. lohkon 1. Valintakilpailun voitti Myllypuron Taitoluisteluklubin Elsi Vyyryläinen pistein 46,00.

Elena, Alisa ja Fanni luistelivat tiensä myös MiniCupin hopeafinaaliin.