Minit ja B-silmut viettivät Halloweenia kutsukisoissa Nurmijärvellä

31.10.2021

Valmentaja Emma Niemi luotsasi iloisia Minit-sarjan kisaajia NTL:n kutsukisoissa Klaukkalassa. Kuvassa vasemmalta Fanni Kinnunen, Alisa Kolmonen, Linda Hentilä ja Elena Baranova.

Nurmijärven Taitoluistelijat keräsivät luistelijoita koolle Tähtisarjojen kutsukilpailuihin 29.-30.10.2021. EVT:n minit ja B-silmut osallistuivat kisaan vahvalla edustuksella. Tytöt saivat valmentajakseen mukaan pian ulkomaille muuttavan Emma Niemen, mikä teki kisapäivästä erityisen tunteikkaan.

Emma kertoo, että Minit-sarjan tytöt saapuivat kisapaikalle Klaukkalan jäähalliin reippaina ja pirteinä - heti aamusta. Sarjassa luistelivat Alisa Kolmonen, Elena Baranova, Linda Hentilä ja Fanni Kinnunen. 

“Tytöt luistelivat hyvällä itsevarmuudella ja tsemppasivat ihanasti toinen toisiaan,” Emma kehuu.

Seitsemäntoista luistelijan kilpailussa Alisa oli hienosti viides pistein 39,00, Elena seitsemäs pistein 37,00, Linda yhdestoista pistein 31,67 ja Fanni kolmastoista pistein 28,67. Minit-sarjan voitti Maria Saarinen Järvenpään Taitoluistelijoista pistein 51,33.

B-silmut sarjaan osallistui 26-luistelijaa. EVT:stä Klaukkalaan matkasivat Aida Isotalo, Elsa Marjakoski, Malvina Hyyryläinen, Enni Tervonen, Anna Vesto ja Hilda Pekkarinen. 

B-silmut sarjan voitto meni Helsingin Taitoluistelukubiin Matilda Kempakselle pistein 52,00. Aida sijoittui sarjassa upeasti seitsemänneksi pistein 43,33, Elsa oli kahdestoista pistein 39,67, Malvina neljästoista pistein 38,67, Enni puolestaan kahdeskymmenes pistein 33,33, Anna luisteli sijalle kaksikymmentäyksi pistein 31,67. Hilda oli kahdeskymmeneskuudes pistein 24,50 ja hän sai erityismaininnan kauniit liukuasennot.

Valmentaja Emma kommentoi B-silmujen kisapäivää haikein tunnelmin: “Silmut tsemppasivat niin hienosti! Tytöillä oli kivaa ja niin oli myös minulla. Näistä tunnelmista on kiva lähteä hieman pidemmälle reissulle…” 

Elena Baranova sijoittui hienosti viidenneksi ja Alisa Kolmonen kuudenneksi seitsemäntoista luistelijan Minit-sarjassa.
Minit ja B-silmut kohtasivat iloisissa tunnelmissa sarjojen välissä. Kuvassa vasemmalta Minit Alisa, Fanni, Elena ja Linda sekä B-silmut Malvina ja Anna.