Tähtisarjojen kisaajat vauhdissa Nurmijärvellä

1.11.2020

Aluejuniorit Pinja Ollikainen ja Sinna Mallander.

Sinna Mallander ja Pinja Ollikainen voitokkaina Aluejunioreiden sarjassa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden tähtisarjalaisia kutsuttiin kisaamaan naapurikuntaan Nurmijärvelle lokakuisena lauantaina. Nurmijärven taitoluistelijat järjestivätkin onnistuneen NTL YL Kutsukilpailun 31.10.2020 Klaukkalan jäähallissa. 

EVT:stä mukana olivat Minit Isla Taanonen, Darya Zare, Elsa Marjakoski ja Enni Tervonen. Aluesilmuja edusti Matleena Nieminen sekä Aluejunioreita Sinna Mallander ja Pinja Ollikainen. 

 

Luistelijoita valmensi Ella Ikonen, joka kommentoi suojattiensa suorituksia näin:

Minit aloittivat päivän. Kaikki neljä oli arvottu samaan ryhmään, joten kisa sujui heidän osaltaan vauhdikkaasti. Darya luisteli EVT:n tytöistä ensimmäisenä. Suoritus oli pääosin onnistunut, sijoitus 5. Isla oli vuorossa seuraavana. Hän aloitti lennokkaalla ja varmalla akselilla, esitys oli viimeistelty ja perusluistelu vauhdikasta, sijoitus upeasti 2. 

Elsan suoritus oli hieman varovainen ja ohjelmaan mahtui pari kömmähdystä. Elsa teki kuitenkin huolellista ja tarkkaa työtä, kohokohtana alun upea vaakapiruetti, sijoitus 12. Enni luistelin EVT:n tytöistä viimeisenä. Ennin esitys oli totutun tunteikasta. Enni onnistui hypyissä hyvin, mutta piruetit eivät tällä kertaa yltäneet omalle tasolle, sijoitus 10.

Aluesilmuissa luisteli EVT:n ainoana edustajana Matleena, joka aloitti ohjelman selkeillä ja terävillä liikkeillä. Yksöishypyt olivat lennokkaita, mutta vaikeimmissa hypyissä näkyi varovaisuus. Piruetit ja askelsarja onnistuivat ihan hyvin, sijoitus 9.

Aluejuniorit -sarjassa kilpailivat Sinna ja Pinja. Sinna aloitti ohjelman epävarmasti, mutta sisuuntui ja luisteli sujuvan ohjelman keskiosan, jossa hän esitti mm. hienot ja tasokkaat piruetit sekä lutz-yhdistelmän. Pinjan alku oli niin ikään hieman epävarma ja suoritus jäi vaihtelevaksi. Luistelu tuntui tänään hieman tahmealta. Ohjelmaan mahtui silti myös onnistumisia, kuten piruetit ja kolmen hypyn yhdistelmä. 

Sinna ja Pinja sijoittuivat sarjassaan upeasti 1. ja 2. sijalle.

 

Tulokset:

 

Minit (15 luistelijaa)

1. Matilda Kempas TL 43,33 

2. Isla Taanonen EVT 42,00 

3. Jeanna Hämäläinen KeLS 40,00

 

5. Darya Zare EVT

10. Enni Tervonen EVT

12. Elsa Marjakoski EVT

 

Aluesilmut (11 luistelijaa)

1. Taika Svala TL 40,33 

2. Lili DeMaesschalck MJT 35,33 pl 4 2/3 

3. Enni Ålander NTL 35,33 pl 4 

 

9. Matleena Nieminen EVT

 

Aluejuniorit (10 luistelijaa)

1. Sinna Mallander EVT 49,00 

2. Pinja Ollikainen EVT 48,00 

3. Juliette Ratilainen NTL 45,33

 

 

 

 

 

Minit Isla Taanonen, Elsa Marjakoski, Darya Zare ja Enni Tervonen.
Valmentaja Elina Ikonen. Kuva: Jari Marttila.
Isla Taanonen. Kuva: Jari Marttila.
Darya Zare. Kuva: Jari Marttila.
Enni Tervonen. Kuva: Jari Marttila.
Elsa Marjakoski. Kuva: Jari Marttila.
Matleena Nieminen. Kuva: Jari Marttila.