Yksinluistelun valmennusosaaminen vahvistuu entisestään

30.8.2022

EVT:n yksinluistelun päävalmentaja Elina Ikonen on saanut valmiiksi VAT eli Valmennuksen osaamisalan Ammattitutkinto -koulutuksen ja vahvistanut tutkinnollaan sekä henkilökohtaista että seuramme osaamista. 

VAT-koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia ja osaamista toimia urheiluseuravalmentajana kansallisen tason kilpa- ja huippu-urheilussa sekä valmennuksen suunnittelu- ja koulutustehtävissä. 

 “VAT antaa tietynlaisen sinetin omalle valmentajuudelleni. Myös oma arvostus ammattimaiseen valmennukseen on kasvanut tutkinnon myötä entisestään,” Ella kertoo. 

Ella toimii Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden uutena yksinluistelun päävalmentajana ja kertoo työn lähteneen käyntiin vauhdikkaasti: “Työ on hyvin antoisaa ja mielenkiintoista. Koen palkitsevaksi, kun pääsee vaikuttamaan asioihin ja tekemään seurasta persoonallisen sekä valmennustiimin näköisen. 

Haluamme työssämme vaalia seuran positiivista ilmapiiriä, mikä ei ole muutoksien myötä kadonnut. Myös uusi valmennustiimimme toimii hienosti ja on työteliäs sekä innostunut.”

Uusin valmentajavahvistus Elina Kuutti on tuonut tiimiin luovuutta, taiteellisutta ja erilaista kokemusta - intoa ja positiivisuutta unohtamatta. Kolmas valmennustiimin jäsen on kokenut ja pidetty Hanna Kaipio.

Luisteluperheille päävalmentaja lähettää lämpimät terveisensä: “Pysykää mukanamme, vaikka ajat ovatkin haastavat. Ammattitaitoinen valmennustiimimme huolehtii jokaisesta lapsesta ja nuoresta parhaansa mukaan. 

Kannamme vastuun omasta tontistamme ja haluamme kuunnella jäseniä, jotta toiminta olisi sellaista, että luistelijat viihtyvät kanssamme mahdollisimman hyvin ja pitkään. Luistelu on lajina aikaa ja rahaa vievää, mutta upeiden luistelutaitojen lisäksi harrastus antaa myös tärkeitä elämäntaitoja. 

Me valmentajat toimimme lajivalmennuksen lisäksi myös vastuullisina henkilöinä ja kasvattajina lasten ja nuorten elämässä.”

Koko seura onnittelee Ellaa VAT-tutkinnosta sekä toivottaa energistä ja antoisaa syksyä uudelle valmennustiimille yksinluistelun parissa!