Luistelijaesittelyt

Tässä ovat Chloe ja Anni. Nämä nauravaiset neitoset ovat 16-vuotiaita ja viilettävät Hottien riveissä toista vuotta. Chloén vahvuudet jäällä ovat kauniit ojennukset ja vahva eläytyminen. Annilla taas näyttävät liuút. Molemmat ovat super ystävällisiä ja muistavat kannustaa aina jokaista! Huumorintajuakaan ei tältä kaksikolta puutu. 

Tässä ovat Kaisa ja Iisa. Kaisa on 14/06 ja Iisa 14/07. Molemmat luistelevat ensimmäistä kautta Hoteissa. Ennen Hotteja he luistelivat EVT:n kansallisessa noviisijoukkueessa Cool Stepsissä ja ESJT:n kansallisissa noviiseissa. Tätä ennen Kaisa luisteli vielä ESJT:n tulokkaissa. Iisan vahvuuksiin luistelussa kuuluvat liu’ut ja erityisesti linjeeraus. Kaisan vahvuuksiin kuuluvat hypyt ja vaaka. Luonteeltaan Kaisa ja Iisa ovat huumorintajuisia, energisiä ja ystävällisiä. Fun fact: ”Meidän nimet sekoitetaan usein"

Helmi on joukkueemme hymyileväinen ja ahkera 16-vuotias luistelija. Helmi luistelee Hoteissa jo neljättä kauttaan ja onkin ollut iso osa joukkuettamme pisimpään. Hotteihin Helmi tuli seuramme minoreista Sunny Stepseistä. Helmi on hyvin aktiivinen ihminen, joten jos Helmi ei ole koulussa, hänet löytää melko varmasti töistä tai urheilemasta. Helmi on treeneissä aina innokas kokeilemaan uusia asioita. Hänen vahvuuksiinsa jäällä kuuluvat vahva vauhdintuotto sekä lennokkaat hypyt. Anna on joukkueemme tarkka ja taitava luistelija, joka tekee aina täysillä treeneissä. Anna luistelee Hoteissa kolmatta kauttaan ja on yksi joukkueen vanhimmista luistelijoista. Anna matkustaa treeneihin Riihimäeltä asti, jossa hän aloitti luistelu uransa. Annan voi nähdä lähes jokaisissa treeneissä ja hänen vahvuuksiinsa kuuluu kauniit ojennukset ja puhtaat askeleet. Anna tuo joukkueeseemme positiivista energiaa omalla asenteellaan ja motivaatiollaan.

Me ollaan Venla ja Siiri. Ollaan molemmat 16-vuotiaita ja kuljetaan yhdessä samaa matkaa treeneihin. Siiri luistelee toista kautta ja Venla ensimmäistä kautta Hottien riveissä. Venla on luonteeltaan hauska, mukava ja hymyilevä persoona, jonka kanssa on kiva viettää aikaa. Siiri on positiivinen, tsemppaava sekä mukava joukkuekaveri, joka on aina hyvällä tuulella treeneissä. Venlan vahvuutena luistelussa on kaunis linjeeraus ja vahvat ojennukset. Siiri luistelee aina hyvällä ryhdillä ja hänet tunnistaa jäällä hyvästä nosturista. Fun Facts: Siiri käy kuva- ja mediataidelinjaa lukiossa ja Venlalta kuulee usein hassuja omakeksimiä sanoja, kuten lörpöttävä laastari ja nyyppä.

Me ollaan Fanny ja Matilda ja ollaan nyt Hoteissa toista kautta. Matilda tuli tänne EVT:n SM-noviiseista ja Fanny HSK:n kansallisista noviiseista. Ollaan molemmat vuonna 2006 syntyneitä ja ollaan luonteeltamme energisiä ja humoristisia. Matildan vahvuus luistelijana on vauhti ja Fannylla uusien paritemppujen oppiminen. Tämän lisäksi molemmat ovat periksiantamattomia eivätkä luovuta, vaikka vähän sattuisi.

Tässä ovat Elina ja Elsa. Elina on joukkueen vanhus iällä 18/03 kun taas Elsa on 16/04. Molemmat luistelevat Hoteissa kolmatta kauttaan ja treenaavat aina täysillä hyvällä asenteella. Elina on ihana juttukaveri, johon voi helposti turvautua tai sitten vain heittää läppää. Elsa taas on luotettava ja auttavainen joukkuekaveri, jonka seurassa ei voi olla viihtymättä. Näiden veijareiden yhteinen bravuuri on kaunis linjeeraus, jota molemmat tekevät mielellään sekä yksin että yhdessä.

Me Laura ja Aleina olemme 2006 ja 2005 syntyneitä. Luistelemme ensimmäistä kautta Hoteissa ja sitä ennen luistelimme EVT:n Cool Stepseissä. Lauran vahvuuksina ovat ojennukset ja liuút. Aleinan vahvuus on eläytyminen. Laura on mukavaa seuraa, hän on puhelias ja positiivinen. Aleina taas on mukava, hauska ja luotettava luistelukaveri.

Me ollaan Tinka ja Venla Y ja täytetään molemmat 17 vuotta tänä vuonna. Käynnissä oleva kausi on Tinkan ensimmäinen ja Venlan toinen kausi meidän jengissä. Ennen Hotteja Tinka luisteli HL:n riveissä ja Venla taas luisteli seuramme kansallisissa noviiseissa Cooleissa. Tinka on luonteeltaan sosiaalinen sekä ahkera. Hänen vahvuutenaan luistelijana on askeltekniikka. Venla puolestaan on nauravainen ja ystävällinen ja hänen vahvuutensa luistelussa on esiintyminen sekä täysillä tekeminen.

Me ollaan Mona ja Rianna, tutummin Momo ja Rini. Ollaan molemmat 17-vuotiaita ja käymme samaa lukiota. Luistelemme toista kautta Håteissa ja ollaankin aina luisteltu samassa joukkueessa. Ollaan molemmat melko rempseitä ja helposti mukaan heittäytyviä tyyppejä. Vahvuuksiimme kuuluvat liuút ja ilmeikäs eläytyminen.

Vasemmalta löytyy Emmi. Hän on -03 ja luistelee toista kautta Håteissa. Mutta muokkakausia on kokonaisuudessaan takana jo kahdeksan. Emmi on persoonallinen tapaus, joka on aina täysillä mukana kaikessa, kannustamassa ja innostamassa muita. Emmin luisteluvahvuutena on hyvä kestävyys ja hän on luotettava vierustoveri sekä pitäjä tempuissa, kuten butterissa ja kuolemanspiraalissa. Oikealta löytyy Lina. Hän on -04 ja tämä on hänen toinen kausi Håteissa ja kahdeksas muokkakausi kokonaisuudessaan. Linan vahvuus jäällä on ehdottomasti linjeerausliuku, mitä hän on tehnytkin monella kaudella ohjelmassa. Lina on energinen ja positiivinen joukkuelainen, kuka löytyy varmasti kopista laulamassa euroviisukappaleita ja kannustamassa muita heittäytymään mukaan. Fun fact: Emmiä ja Linaa yhdistää samanlainen musiikkimaku, rakkaus musikaaleja kohtaan sekä tietysti se, että he käyvät samaa lukiota.

Oona on 16-vuotta ja tämä on hänen toinen kausi Hoteissa. Aino on 15-vuotias ja ekaa kautta. Hän tuli joukkueeseemme seuramme Dream Steps-joukkueesta. Ennen hänen kahta kautta Dreameissa hän luisteli EVT:n Sunny Steps ja Little Steps-joukkueissa. Oona puolestaan luisteli aiemmin Cool Stepseissä. Oona on iloinen ja ystävällinen. Aino on iloinen, sympaattinen sekä motivoitunut treenaaja.

Me ollaan Pinja H. ja Veera. Ollaan molemmat 16-vuotiaita eli -05 syntyneitä. Tämä on Pinjan toinen ja Veeran ensimmäinen kausi Hoteissa. Luistelimme molemmat ennen Hotteja Dream Stepsissä eli EVT:n SM-noviiseissa. Olemme molemmat aika puheliaita ja meillä on hyvä huumorintaju. Jäällä meidät voi tunnistaa hyvästä aukikierrosta.

Pinja P. on todella mukava ja iloinen joukkuekaveri. Pinja treenaa aina täysillä eikä jätä koskaan mitään viimeistelemättä. Luistelun Pinja on aloittanut Nurmijärven taitoluistelijoissa ja sieltä hän siirtyi EVT:n. Pinja tuli seuraamme SM-noviiseista ja on nyt ensimmäistä kautta Hoteissa. Erica on joukkueemme positiivinen ja muita tsemppaava luistelija. Hän saattaa aluksi vaikuttaa hiljaiselta, mutta sitten, kun on päästy asiaan, niin kyllä Erican kova nauru raikuu kopista toiseen. Erica matkustaa treeneihin kyytiporukalla Klaukkalasta asti ja on aloittanut luistelu-uransa Nurmijärven taitoluistelijoissa. Erican ympärillä on lähes aina positiivinen ilmapiiri, mikä auttaa myös muita jaksamaan.

Me ollaan Sofia ja Peppiina! Olemme ensimmäistä kautta Hoteissa. Olemme molemmat 15-vuotiaita (Peppiina on 05, Sofia 06). Sofia on pirteä ja hänen vahvuutensa luistelijana on eläytyminen. Peppiina on positiivinen ja hänen vahvuutensa on perusluistelu. Fun fact: Sofia ei tykkää maidosta, kun taas Peppiinalle rakastaa sitä.

Me ollaan Eesha ja Sanni! Olemme molemmat 17-vuotiaita. Eesha on ensimmäistä kauttaan Hoteissa ja Sanni luistelee täällä jo kolmatta kautta. Olemme molemmat hyviä askeleissa ja musan tahdeissa ja meidän yhteinen elementtirakkaus on nohold. Olemme aurinkoisia ja pirteitä tyyppejä. Pyrimme aina luomaan hyvää fiilistä ja bilettämään täysillä hyvän musan tahdissa. Sit vielä kax hauskaa faktaa meistä:  Eesha on kaksikielinen ja Sanni kirjoittaa omia biisejä.