Kauden 2015-2016 kisakoosteita

Tälle sivulle päivitetään kronologisessa järjestyksessä aiemmin yksinluistelun Ajankohtaista-palstalla ilmestyneitä valmentajien koosteita pidemmän aikajakson kisakuulumisista. Viralliset kuvat J. Paarvala.

 

Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna kilpailtiin kauden viimeiset kilpailut

18.4.16

 

Spring Carnival

Debytanteissa hopeaa ja pronssia
Jenni 2./6., Nea 3., Alisa 5.

Aluedebytanteissa kaksoisvoitto
Pinja 1./ 12., Ella 2.

Axel-taitajissa hopeaa
Sinna 2./12., Vilma 7.

Taitajat (ei axelia) sarjassa pronssia
Leila 3./19.

Mineissä (synt.2007) pronssia
Meri-Vuokko 3./17., Eveliina 6., Nella 13.

Minit 2006
Peppiina 4./18., Cecilia 12.

B-Silmut
Simona 4./18, Frida 7., Janette 10., Greta 13.

Aluenoviisit
Mari 6./12.

Tintit 2008
Sofia Valtanen - ensikertalaisena upean rohkea esiintyminen

Tintit 2007
Eevi - erityismaininta hyvästä vartalon kannatuksesta

 

Silver Skate Kuopio

Adults Silver YA+I: Tuuli Virtanen 1./3 24,71

 

AVAS Cup Unkari

Advanced Novice: Anni Skogberg 4./13 77,07

 

EVT:n yksinluistelijoiden kilpailukausi lähenee loppuaan. Kaikki liiton alaiset ja alueelliset loppukilpailut on nyt käyty ja isommat yksinluistelijat ovatkin jo siirtäneet katseet uuteen kauteen.

Jäljellä on enää jo perinteeksi muodostunut Spring Carnival, johon seuramme nuoremmat yksinluistelijat osallistuvat. Tämän lisäksi Edustus-ryhmämme luisteljia Anni Skogberg kilpailee Unkarin Avas Cupissa samana viikonloppuna, 1.-3.4.

 

Helmikuun alussa kilpailtiin Helsingin alueen Aluemestaruuksista sekä Debytanteissa että A-silmuissa.

Debytanttien Aluemestaruuskilpailussa Jenni Johansson luisteli sijalle 7./16. ja Nea Koukonen oli 13.

A-Silmujen Aluemestaruuskilpailussa Jade Turunen luisteli uudet omat ennätyspisteet 36,66 ja sjoittui yhdeksänneksi 30 luistelijan joukossa.

 

B-silmujen ja Minien viimeiset loppukilpailupaikat ratkottiin 2.valintakilpailuissa.

B-Silmuissa Frida Lindvall luisteli iloisen tasaisesti pronssille ja nappasi itselleen paikan alueen loppukilpailuun. Greta Laukala ja Janette Mettälä olivat heti Fridan kannoilla sijoilla 4. ja 5. Molemmat olivat jo lunastaneet paikat loppukilpailuun 1. valintakilpailusta. Simona Peuhkurinen ei päässyt osallistumaan tähän kilpailuun mutta sai paikan B-Silmujen hopeafinaaliin jo 1. valintakilpailusta.

Minien valintakilpailussa Meri-Vuokko Hannula luisteli kilpailun voittoon, Eveliina Huttunen sijalle 5 lunastaen itselleen paikan Minien aluemestaruuskilpailuihin Meri-Vuokon kanssa. Peppiina Mäenpää nappasi paikan vanhempien minien aluemestaruuskilpailuun 1. valintakilpailusta. Nella Hakala ja Cecilia Orenius sen sijaan luistelivat itselleen paikat Minien hopeafinaaliin.

 

13.-14.2. kilpailtiin Kisakallion tutussa ympäristössä Vihdin Taitoluistelijoiden järjestämässä kutsukilpailussa.

Ensimmäistä kertaa seuran ulkopuolisissa kilpailuissa kilpailleet Tintit Olivia Könönen ja Eevi Nieminen luistelijat kauniin huolelliset ohjelmat. Mari Saarinen luisteli onnistuneella suorituksellaan Aluenoviisien voittoon. Nuoremmissa Taitajissa (ilman akselia) Leila Metoskumpu ylsi upeasti sijalle viisi 30 luistelijan sarjassa. Sinna Mallander ja Vilma Törö esittivät onnistuneet ohjelmat yksöisakseleilla Taitajat-aksel sarjassa. Pinja Ollikaisen sijoitus Aluedebytanteissa 8./10. Nuorten Aikuisten Silver-sarjassa Tuuli Virtaselle hopeinen mitali, Onnea!

 

Seuraavana viikonloppuna lennettiin Ouluun Debytanttien ja Kansallisten Noviisien loppukilpailuihin.

Debytanteissa käytiin äärimmäisen tiukka kilpailu. Kaikki EVT:n luistelijat paransivat omia henkilökohtaisia piste-ennätyksiään ja olivat syystäkin tyytyväisiä kilpailun jälkeen. Jenni Johansson luisteli sijalle 9. jääden vain kolmen pisteen päähän voittajasta. Nea Koukonen oli mukaansa tempaavalla Säkkijärven Polkka ohjelmallaan 12. ja Alisa Aimonen 16.

Kansallisten Noviisien hopeafinaalissa Rosa Nokio luisteli kauden parhaan ohjelmansa juuri oikeaan paikkaan ja voitti kilpailun uusilla komeilla ennätyspisteillään 45,43.

Noviisien kultafinaalissa nähtiin tällä kertaa sekä onnistumisia että epäonnistumisia. Annika Uusitalon tasaisen varma suoritus jäi vain puolen pisteen päähän kauden ennätyksestä, ja se riitti tällä kertaa kilpailun voittoon! Maria Kahanpää ja Emmi Seppänen eivät täysin yltäneet omalle tasolleen, Marian sijoitus 9., Emmin 15.

 

Santasport Cup käytiin samana viikonloppuna Rovaniemellä.

EVT:n edustajina kilpailussa olivat SM-Noviisi Anni Skogberg 5./11. pistein 95,79 ja Mini Peppiina Mäenpää 5./17.

 

Hiihtolomaviikolla kilpailtiin ahkerasti.

Kauniaisten Taitoluisteluklubin järjestämässä Huurre Cup-kutsukilpailussa kansallinen juniori Jenna Hienonen luisteli ylivoimaiseen voittoon pistein 101,72. SM-noviiseissa käytiin lyhytohjelmakilpailu, Venny Siira pistein 28,67 sijalle 10. ja Linnea Ketola pistein 28,09 sijalle 11.

Tikkurilan Taitoluisteluklubi järjesti Helsingin alueen aluemestaruuskilpailut SM-Noviiseille ja Kansallisille Noviiseille. SM-Noviisien kilpailu käytiin yksipäiväisenä vapaaohjelmakilpailuna. Kilpailun, johon starttasi 26 luistelijaa voitti Anni Skogberg (71,87). Linnea Ketola oli 13. (53,74) ja Venny Siira 18. (51,12).

Kansallisissa Noviiseissa EVT nappasi upeasti kolmoisvoiton! Annika Uusitalo 1. (56,30), Maria Kahanpää 2. (54,38), Emmi Seppänen 3. (52,12).

 

Kansallisten Junioreiden loppukilpailu käytiin 5.-6.3. Järvenpäässä.

Joanne Jaulimo luisteli vapaaohjelmakilpailuna käydyssä hopeafinaalissa sijalle 12./18. (51,26). Loppukilpailussa Jenna Hienonen luisteli varmalla perusluistelullaan ja vinhasti pyörivillä pirueteillaan koko kilpailun voittoon! Iida Sopanen oli kisassa 14./23. (88,22) ja Ellen Nordenswan 17./23. (86,92).

 

SM-Noviisien Suomen mestaruus ratkottiin Vierumäellä 12.-13.3.

Anni Skogberg sijoittui loppukilpailussa upeasti ennätyspisteitä hipoen viidenneksi. Kokonaispisteiksi kertyi 117,41.

Annin omat kommentit kilpailun jälkeen: Kisoissa oli mukava ilmapiiri ja oli luistelu tuntui kivalta. Ohjelmissani oli paljon hyvää ja sijoituskin oli ihan kiva ensimmäisissä SM-kilpailuissa.

 

Samaan aikaan kun Anni kilpaili Vierumäellä, 9 luistelijan joukko suuntasi Ruotsin Skate Malmö interclub-kilpailuun.

Basic Novice A sarjassa kaikki viisi Suomen edustajaa sijoittuvat kuuden parhaan joukkoon, Alisa Aimoselle upeasti pronssia, Jenni Johansson heti kannoilla neljäntenä ja Nea Koukonen oli 24 luistelijan sarjassa kuudes.

Juniorinaisten sarjassa Jenna Hienonen oli lopputuloksissa 15., Ellen Nordenswan 18., Iida Sopanen 20. ja Joanne Jaulimo 31./34.

Advanced Novice-tyttöjen kilpailussa Linnea Ketola oli 21. ja Venny Siira 22./29.

Tyttöjen matka- ja kilpailukuulumisia voitte lukea EVT:n yksinluistelusivulta.

 

13.3. Myllypuron Taitoluisteluklubi järjesti Minien aluemestaruuskilpailun, Panda Cupin.

Nuorempien Minien sarjassa Meri-Vuokko Hannula sijoittui upeasti pronssille ja Eveliina Huttusen sijoitus oli ensikertalaisena 14.

Vanhemmissa Mineissä Peppiina Mäenpää sijoittui mitalien tuntumaan 4./16.

 

15.3. Minien ja B-Silmujen Hopeafinaaleissa nähtiin onnistuneita suorituksia.

2007 syntyneiden Minien sarjassa luisteli aurinkoinen Nella Hakala vauhdikkaan ohjelman onnistuen jo hienosti haastavimmissakin elementeissä. Esitykseensä tyytyväinen Nella sijoittui 15 hopeafinalistin joukossa sijalle 9.

B-Silmuissa Simona luisteli kauden parhaan ohjelmansa ja se palkittiin hopealla. Simonan ohjelmassa nähtiin laadukkaat piruetit ja jo vaikeammatkin kaksoishypyt kuten kaksoislutz ja kaksoisflippi.

 

Maaliskuun viimeinen kilpailu käytiin Kauniaisissa 20.3. Vuorossa oli B-Silmujen Aluemestaruuskilpailu.

EVT:n edustajina Greta Laukala, Frida Lindvall ja Janette Mettälä. Tytöt tsemppasivat hienosti ja löysivät ohjelmistaan paljon positiivisia asioita. Fridan sijoitus 27 luistelijan joukossa 17., Greta 19. ja Janette 21.

 

 

 

Tammikuun kisakuulumisia

7.2.2016

 

EVT:N YKSINLUISTELIJOILLA UPEA TAMMIKUU TAKANA!

 

Vuoden vaihtuessa yksinluistelijat valmistautuivat jokainen omien sarjojensa 2.valintakilpailuihin.

Kova työ tuotti tulosta ja voimme ylpeänä todeta olevamme Suomenniemen ainoa seura, jonka kaikki Debytantit, Kansalliset Noviisit ja Kansalliset Juniorit ovat sarjojensa loppukilpailuissa!

 

Kansalliset Juniorimme näyttivät taitonsa 2.valintakilpailussa 16.-17.1. Helsingissä

EVT:llä oli vahva edustus sunnuntain vapaaohjelman kuumassa ryhmässä, sillä kaikki ylsivät lyhytohjelmassa kuuden parhaan joukkoon! Lyhytohjelman jälkeen Jenna Hienonen sijalla 2, Ellen Nordenswan 3, Iida Sopanen 4. ja Joanne Jaulimo 6. Vapaaohjelmat sujuivat odotusten mukaisesti ja lopputulokset olivat kaunista katseltavaa. Jennalle kultaa ja Ellenille pronssia. Heti kannoilla Iida sijalla 4. ja Joanne sijalla 7. Näin ollen jokainen varmisti paikkansa maaliskuun alussa käytävään junioreiden loppukilpailuun, mahtavaa!

 

24.1. Debytantit ja Kansalliset Noviisit matkasivat hurjassa lumimyrskyssä Saloon kilpailemaan kevään loppukilpailupaikoista.

Kannatti lähteä, sillä Noviisimme nappasivat kolmoisvoiton. Annika Uusitalolle kultaa, Maria Kahanpäälle hopeaa ja Emmi Seppäselle pronssia. Koko kolmikko kultafinaaliin! Rosa Nokio osoitti taas kehittyneensä edellisestä valintakilpailusta ja lunasti itselleen paikan Noviisien hopeafinaaliin sijoittuen tässä kilpailussa sijalle 12./33. Debytanteissa lupaavasti luistelleet Jenni Johansson, Alisa Aimonen ja Nea Koukonen nappasivat jokainen paikan Debytanttien kultafinaaliin. Tyttöjen sijoitukset: Jenni 5., Alisa 6., Nea 7./29.

 

Tammikuun alussa SM-Noviisikolmikkomme kilpaili Espoonlahdessa kauden 2.valintakilpailussa.

Anni Skogberg paransi sijoitustaan 1.valintakilpailun pronssisijalta sijoittuen hienosti hopealle. Linnea Ketola luisteli sijalle 23. ja Venny Siira sijalle 27. peräti 43 luistelijan joukossa.

 

A-silmu Jade Turunen kilpaili 14.1. Helsingin alueen 2.valintakilpailussa.

Jaden sijoitus 25./32. pistein 29,11.

 

Suuri joukko yksinluistelijoita matkasi Tallinnaan Gliss Open kilpailuun tammikuun puolivälissä.

Kotiintuomisina upeita sijoituksia sekä roppakaupalla uusia kilpailukokemuksia. Basic Novice B sarjassa Annika Uusitalo esitti ehjän ohjelman rohkealla 2A yrityksellä ja ohjelma palkittiin kultamitalilla. Samassa sarjassa Emmi Seppänen luisteli vakuuttavasti pronssille. 2007 syntyneet Minimme näyttivät taitonsa Chicks-Axel sarjassa, Meri-Vuokko Hannula iloisella ohjelmallaan pronssille, Eveliina Huttunen 6. ja Nella Hakala 8. Novice B sarjan hopeakorokkeella nähtiin Nea Koukonen ja Rosa Nokio samassa sarjassa kärjen tuntumassa sijoilla 7. ja   26 luistelijan joukossa. Edistyneitä suorituksia nähtiin myös Janette Mettälältä ja Frida Lindvallilta sarjassa Springs B, Simona Peuhkuriselta ja Greta Laukalalta sarjassa Cubs A, sekä Anni Skogbergiltä, Linnea Ketolalta ja Venny Siiralta Advanced Novice tyttöjen kovatasoisessa kilpailussa.

 

20.1. EVT järjesti kutsukilpailun Helsingin alueen aluesarjoille.

Ahkera talkooporukka mahdollisti hienon kilpailun. Aluenoviiseissa Mari Saarinen luisteli voittoon ehjällä kokonaisuudellaan. Aluedebytanteissa Pinja Ollikainen oli onnistuneella ohjelmalla 5. ja Ella Kaijansinkko 7., Sinna Mallander aluesilmuissa ylsi vaikeutetulla ohjelmallaan sijalle 4. ja axel-taitajissa olivat Vilma Törö 6. ja Leila Metsokumpu 8.

 

HTK:n järjestämästä kutsukilpailusta 26.1. kaksi kultaa, kolme hopeaa ja kaksi pronssia!

Nuorissa Mineissä Meri-Vuokko Hannulalle voitto ja Nella Hakala mainiolla ohjelmakokonaisuudella sijalle 8./15. Vanhemmissa Mineissä Peppiina Mäenpäälle hopeaa ja Cecilia Orenius sijalle 7./8. Lennokkaat B-Silmut ylsivät kaikki kärjen tuntumaan, Greta Laukala 2., Janette Mettälä 3., Simona Peuhkurinen 4. ja Frida Lindvall 6./15. Aluedebytanteissa Ella Kaijansinkolle puhtaalla ohjelmalla kultamitali ja Pinja Ollikaiselle pronssia! Aluenoviiseissa Mari Saarinen luisteli hopealle.

 

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna kilpailtiin HSK:n järjestämässä Froggie Cupissa.

Kansalliset Noviisimme nappasivat taas kolmoisvoiton! Emmi Seppänen uusilla hienoilla ennätyspisteillään sarjan voittoon, Annika Uusitalo hopealle ja Maria Kahanpää pronssille. Kansallisissa Junioreissa Ellen Nordenswan nousi lyhytohjelman 8. sijalta hienosti pronssille 88,57. Erityismainintoja laadukkaista ja monipuolisista siirtymistä Minit-sarjassa kilpailleelle Meri-Vuokko Hannulalle ja B-Silmusarjan Greta Laukalalle. Jenna Hienonen luisteli kauden parhaat pisteensä 103,42 A-Junioreissa, samassa sarjassa debytoinut Iida Sopanen pisteille 87,72.

 

Loppukilpailupaikoista kilpailevat helmikuussa vielä B-Silmut ja Minit. Tsemppiä kaikille!

Peukut pystyyn myös Kansallisille Noviiseille ja Debytanteille jotka matkustavat Ouluun sarjojensa loppukilpailuun 20.-21.2.!

 

 

 

Marras- ja joulukuun kisakuulumisia

22.12.2015

 

31.10-1.11.2015 SM-noviisimme kilpailivat Tampereella SM-paikoista.

Anni Skogberg luisteli upeasti pronssille saavuttaen paikan maaliskuussa Lahdessa käytäviin SM-Noviisien SM-kilpailuihin!

Linnea Ketola ja Venny Siira luistelivat 42 luistelijan joukosta tasaisesti sijoille 19. ja 28.

 

Heti seuraavana viikonloppuna 6.-8.11.2015 kilpailtiin Salossa Promo Cupissa, jossa EVT:n luistelijat kahmivat palkintosijoja. Saldona 10 mitalia!

Sarjojensa voittoon luisteli peräti 5 luistelijaa. Jenna Hienonen (B-Juniorit), Anni Skogberg (A-Noviisit), Maria Kahanpää (B-Noviisit), Ella Kaijansinkko (B-Debytantit) ja Greta Laukala (B-Silmut 2005).

Hopeaa niiasi Annika Uusitalo (B-Noviisit), Mari Saarinen (C-Noviisit) ja Janette Mettälä (B-Silmut 2004).

Pronssisen mitalin saivat Jenni Johansson (A-Debytantit) ja Meri-Vuokko Hannula (Minit 2007).

Kerrassaan mainio viikonloppu!

 

B-Silmut kilpailivat Espoonlahdessa ensimmäisissä aluevalintakilpailuissa 19.11.2015

Kilpailusta kotiintuomisina kaksi loppukilpailupaikkaa ja edistyneitä esiintymisiä. Greta Laukala luisteli pienimmällä mahdollisella marginaalilla hopeaa. Janette Mettälä luisteli sijalle 7. saavuttaen Gretan kanssa paikan keväällä käytäviin aluemestaruuskilpailuihin. Simona Peuhkurinen ja Frida Lindvall luistelivat vahvat suoritukset sijoittuen sijoille 8. ja 15.

 

3 kultafinaalipaikkaa Noviisien ja Debytanttien 1. valintakilpailusta, 29.11.2015

EVT järjesti Noviisien ja Debytanttien 1.lohkon 1.valintakilpailun Myyrmäessä. Noviiseissa Annika Uusitalo ja Maria Kahanpää ottivat kaksoisvoiton ja saavuttivat samalla kultafinaalipaikat helmikuussa Oulussa järjestettävään loppukilpailuun. Emmi Seppänen 6. ja Rosa Nokio 20.

Debytanteissa Jenni Johansson niiasi pronssia ja kilpailee näin ollen myös helmikuussa Oulussa, Debytanttien kultafinaalissa. Ihan kärjen tuntumaan ylsivät myös iloiset Alisa Aimonen sijalle 7. ja Nea Koukonen sijalle 9. peräti 31 Debytantin joukossa.

 

Joulukuun alussa 5.12.2015 reippaat Minimme kilpailivat ensimmäisissä aluevalintakilpailuissaan.

Vanhempien Minien sarjassa Peppiina Mäenpäälle kultaa ja nuorempien sarjassa Meri-Vuokko Hannulalle hopeaa!

Myös muut minimme luistelivat ansiokkaasti saavuttaen jokainen erityismaininnan. Cecilia Oreniukselle maininta kauniista liu'uista, Eveliina Huttuselle kauniista vaa'oista ja Nella Hakalalle ryhdikkäästä esityksestä. Hyvä tytöt!

 

Samana viikonloppuna joukko EVT:n luistelijoita kilpaili Varala-Tiimin järjestämässä Santa Claus-kilpailussa Tampereella.

Anni Skogberg oli lyhytohjelman jälkeen kolmantena ja nousi uusilla vapaaohjelman ennätyspisteillään A-Noviisisarjan voittoon!

Jenni Johansson niiasi niin ikään itselleen kultaa Debytanteissa uusilla vapaaohjelman ennätyspisteillään. Nea Koukonen luisteli koko sarjan parhaat komponenttipisteet ja keräsi samalla itselleen uudet ennätyspisteet, jotka riittivät tässä kilpailussa 6. sijaan 27 luistelijan joukossa.

Palkintokorokkeella nähtiin myös Ella Kaijansinkko B-Debytanttien voittajana, Pinja Ollikainen saman sarjan pronssimitalistina ja Sinna Mallander Axel-taitajien hopeamitalistina.

 

Takana on mahtava kilpailuntäyteinen syksy, monta loppukilpailupaikkaa ja edistyneitä kilpailuohjelmia.

 

 

 

Lokakuun kuumia kilpailukuulumisia

30.10.2015

 

MITÄ ISOT EDELLÄ, SITÄ PIENET PERÄSSÄ

 

Yksinluisteljat ovat edelleen kilpailleet ahkerasti. STLL:n alaisissa valintakilpailuissa ovat viime viikkoina olleet vauhdissa SM-Juniorit Juulia Syrjänen sekä Kansalliset Juniorit Jenna Hienonen, Joanne Jaulimo, Ellen Nordenswan ja Iida Sopanen. Juulian kisakalenteriin mahtui myös osallistuminen kansainväliseen kilpailuun Slovakian Trnavassa. Myös SM-noviisit Linnea Ketola, Venny Siira ja Anni Skogberg urakoivat tänä viikonloppuna ensimmäisen valintakilpailunsa. Tulevia taitoluistelutähtiä kannustetaan jatkamalla aiemmin Jäästä se pienikin ponnistaa!-teemalla julkaistuja "pienenä ja nyt" -kuvapareja. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä!

STLL:n kilpailusarjojen ensimmäisten valintakilpailujen kisaputki pääsi toden teolla vauhtiin Finlandia Trophyn jälkimainingeissa:

SM-Juniorit ja Seniorit starttasivat Tampereella Tapparan järjestämissä valintakilpailuissa 17-18.10.15. EVT:n tyylikäs junioriedustaja Juulia Syrjänen näytti osaamisensa lisäksi vahvoja kilpailijan taitojaan 41 osallistujan tasaisessa joukossa. Lyhytohjelmassa Juulia ei yltänyt omalle tasolleen, mutta paransi otteitaan sisukkaalla vapaaohjelmallaan ja nosti itseään tuloksissa peräti kymmenen sijaa ylöspäin. Sarjan toinen valintakilpailu pidetään Turun Marli Areenalla  14-15.11.15.

Jyväskylästä Junioreille kaksi loppukilpailupaikkaa jo ensimmäisestä valintakilpailusta! Jenna Hienonen toi hopeaa Jyväskylän 24-25.11.15 Kansallisten Junioreiden 1.valintakilpailusta lyhytohjelman voitolla ja vapaaohjelman kolmossijoituksella pistein 99,37. Eroa voittajaan jäi yksi ainoa sadasosa.Ellen Nordenswan paransi lyhytohjelmansa sijoitusta ja liukui maaliin aivan kilpasiskon kannoilla vapaaohjelman neljäntenä. Hän luisteli itsensä tasaisin esityksin loppukilpailuun sijoituksella 6. 89,01.Joanne Jaulimo kiri ennätyspistein 12:ksi 81,08 ja Iida Sopanen oli 16. 76,54.

Trnavia Ice Cup 22-25.10.15 Samana viikonloppuna Juulia Syrjäsellä oli Slovakiassa ISU:n kansainvälisissä kilpailuissa mielessään season best -pisteiden kohennus. Kotiintuomisina oli lisää kovia kisatreenejä viiden pisteen parannuksella edelliseen kisaan verrattuna ja sijoitus 11. 85,30 /18. Tekemisen suunta on vahvasti ylöspäin omaa perustasoa kohti.

Tänä viikonloppuna kilpailevat SM-noviisit Linnea Ketola,Venny Siira ja Anni Skogberg SM-Noviisien 1.valintakilpailussa Tampereella.

Ensimmäisen valintakilpailukierroksen viimeisinä kilpailevat EVT:n Noviisit ja Debytantit kotikilpailussamme. Tsemppiä tuleviin kisoihin!

Noviisit ja Debytantit Myyrmäki 1 hallissa sunnuntaina 29.11.2015 

 

Julkaisimme kuun alussa luistelu-uraansa aloittelevien kannustukseksi "pienenä ja nyt"-kuvapareja seuran yksinluistelijoista. Kuvaparisato saa tässä nyt jatkoa.

Tulevat taitoluistelutähdet

Marraskuun alusta ovat ensimmäiset Timanttiryhmäläiset nousseet jo rohkeasti A-ryhmän Tintit-kilpailusarjan harjoituksiin. Onnittelut!

Innokkaimmille Timanttiluistelijoille on avattu myös mahdollisuus lisäjääharjoitukseen T+jäällä maanantaisin M2 14,30-15,30.

Timantit – ryhmän perusharjoitukset:

keskiviikkoisin jää M2 16,20-17,10 ja oheisharjoitus 17,30-18

lauantaisin jääharjoitus M1 9,40-10,20 ja tanssi

Tervetuloa mukaan taitoluistelun monipuoliseen ja kehittävään maailmaan!

 

 

 

Yksinluistelun syyskuulumisia

1.10.2015

 

JÄÄSTÄ SE PIENIKIN PONNISTAA!

 

EVT:n yksinluistelun määrätietoinen ja pitkäjänteinen valmennustyö on jälleen näkynyt kuluneen kauden tulosennätyksissä ja kilpailujen mitalisateessa.

Perinteinen kaudenaloituskotikisa, OrtonTrophy 18.-20.9, toi kaksi kultaa ja hopean. Jatkoa seurasi Paloheinän, Hämeenlinnan ja Tikkurilan neljällä mitalilla ja upeilla Top10-sijoituksilla ja ennätyspisteillä jo näin kilpailukauden alkumetreillä.

Isoja edistysaskeleita on otettu kaikissa sarjoissa ja uusissa vaativissa haasteissa. Siitä SUURET ONNITTELUT urheilijoillemme ja heidän seuran talkootöissä uurastaville taustatukivoimilleen!

 

Syyskaudella kilpailijoitamme nähdään kotimaisten kutsu- ja valintakilpailujen lisäksi myös kansainvälisissä edustustehtävissä:

Anni on saanut kutsun Finlandia Trophyn 9-11.10.15 palkintojenjakojen kukkaistytöksi ja Juulia kilpailee ISU-junioreiden valintakilpailujen välissä Trnavia Edea Ice Cupissa 22-25.10.15. Onnea edustustehtäviin tytöille!

Syksyn alkutahdit lupaavat tasokkaita suorituksia tuleviin valintakilpailuihin:

SM-Juniorit Tampereella 17-18.10.15  (kilpailujärjestäjä Tappara)

Kansalliset Juniorit Jyväskylässä 24-25.10.15 ( JyTLS )

SM-Noviisit Tampereella 31.10-1.11.15 ( KooVee )

SM-Juniorit Turussa 14-15.11.15 ( TRT )

Noviisit ja Debytantit Myyrmäessä sunnuntaina 29.11.15

 

Upeiden kilpailusuoritusten takana on lukuisia tunteja ahkeraa harjoittelua yksinluistelun osaavan valmennustiimin johdolla:

Kauniit kiitoksemme Piitun, Hannan, Lotan, Tytin, Tarjan, Jennin, Alisan lisäksi Jyrinalle ja Beritille tekniikkavierailuista, Nellille koreografiahionnoista ja Pasille baleteista ja fysioista, Aliisalle tanssitunneista, uusista perjantain telinevoimistelutunneista ja Pielle urheilupsyykkauksista.

Kaikille mahtavaa treenitsemppistä ja iloisia kilpailukokemuksia.

 

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan vauhdikkaaseen, tyylikkääseen ja taitavaan joukkoomme kaikki ihanat ja innostuneet uudet pienet luistelusta innostuneet Timantit-ryhmäläiset. Keskiviikon ja lauantain tunneilla ahertavat T-ryhmäläisemme ovat edistyneet huikein harppauksin lajitaidoissaan jo syksyn alkuviikkojen kuluessa. Perusluisteluun on tullut liukua ja vauhtia polvenjouston ja kaarien puhtauden myötä. Olette oppineet jo paljon uusia käännöksiä ja askeleita. Piruetit pyörivät joka kerta rohkeammin ja hyppyjen ponnistuksiin on tullut näyttävästi voimaa ja räjähtävyyttä. Hienoa työtä pikku T-luistelijamme – olemme teistä ylpeitä!

 

Kannustukseksi julkaisemme nykyisten edustusryhmäläisten kuvia heidän luistelu-uransa alkumetreiltä ja nyt (kauden 2015-2016 kuvat J.Paarvala).


 

 


22.3.2016 Helmi-maaliskuun kisakuulumisia

Piitu, E-ryhmäläiset ja pikku-Liisa Frida
Kilpailudebyyttinsä Spring Carnivalissa tehnyt Sofia Valtanen harjoitusjäillä
Pinja, Sinna ja Vilma VTL:n kisoissa
Annika Uusitalo, Kansallisten Noviisien kultaa!
Debytantit Jenni, Nea ja Alisa Oulun loppukilpailussa
Annika, Maria ja Emmi Tikkurilassa (Yliveto Trophy)
Anni, SM-Noviisien aluemestaruuskilpailun voittaja (Yliveto Trophy)
Jenna Hienonen Kansallisten Junioreiden loppukilpailun voittaja
Juniorit Iida, Jenna ja Ellen Järvenpäässä loppukilpailussa
Alisa Skate Malmössa
Janette ja Frida B-Silmujen aluemestaruuskisoissa
Junioreiden 2. valintakilpailu
Emmi, Annika ja Maria. Kolmoisvoitto Froggie Cup:issa
Paloheinän kutsukilpailut
SM-Juniori Juulia Syrjänen
SM-Noviiseja: Linnea Ketola, Anni Skogberg
SM-Noviisi Venny Siira (c. PMN)
Juniori Jenna Hienonen
Junioreita: Joanne Jaulimo, Ellen Nordenswan, Iida Sopanen
Noviiseja: Emmi Seppänen, Roosa Nokio, Maria Kahanpää
Noviisi Annika Uusitalo
Debytantit Henni Lohikoski,Jenni Johansson, Nea Koukonen, Alisa Aimonen
Anni (pienenä, nyt)
Maria (pienenä, nyt)
Annika (pienenä, nyt)
Rosa (pienenä, nyt)
Jenni (pienenä, nyt)
Nea (pienenä, nyt)
Henni (pienenä, nyt)
Joanne (pienenä, nyt)
Jenna (pienenä, nyt)
Juulia (pienenä, nyt)
Ellen (pienenä, nyt)
Iida (pienenä, nyt)
Emmi (pienenä, nyt)
Linnea (pienenä, nyt)
Venny (pienenä, nyt)
T-ryhmäläisiä 17.2.2016
A-ryhmäläisiä 18.2.2016
H-ryhmä syksy 2015
T-ryhmä syksy 2015
K-ryhmä syksy 2015
A-ryhmä syksy 2015
Edustusryhmä syksy 2015
Edustusryhmä syksy 2015