Varaa myyntipaikka

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden osallistua kutsukilpailuumme Myyrmäen jäähallilla (Raappavuorentie 10, 01600 Vantaa) lauantaina 25.1.2020. 

Tarjoamme teille myyntipaikan tapahtumaan 20 €. Hintaan sisältyy FB postaus tapahtumasivulla ja IG postaus @evtluistelijat -sivulla. Onko tuotteesi/ palvelusi kohdistettu juuri nuorille naisille, heitä on halli täynnä kisapäivänä.  Tämä olisi oiva mahdollisuus teille päästä osaksi kilpailutunnelmaa ja saada tuotteesi/palvelusi näkyviin.   

Jäähallin kahvilan yrittäjällä on yksinoikeus kahvila- ja ravintolatoimintaan, joten elintarvikkeiden myynti on rajoitettua. 

Kilpailuun osallistuu 11 muodostelmaluistelu joukkuetta. Katsomoon mahtuu 500 henkilöä. Tilaisuuteen myydään pääsylippuja ovelta 5 €/3 €, lipunmyynti avataan klo 11. 

Kilpailut alkavat jäällä la 25.1. klo 12.00 ja päättyvät noin klo 14.45. Jäähallin ovet aukeavat myyjille aamulla klo 10.00. 

Myyntipaikkaan kuuluu pöytä. Halutessaan voi tuoda rekin tai muun kalusteen. Sähköä on saatavilla, pitkä jatkojohto mukaan. Myyntipaikat sijaitsevat jäähallin ykkösen aulassa, katutasossa.  

Lisätietoa toiminnanjohtaja Heli Backman

toiminnanjohtaja.evt@gmail.com tai 0503103292