Event info

Tiedoksi kilpailuun saapuville:

Jäähallin ovet aukeavat lauantaina ja sunnuntaina klo 7.00

Majoittujat pääsevät aamiaiselle Kisakallion ravintolaan jo klo 6 alkaen.

Karnevaaleissa mukana markkinajohtajan hyvää tekevät Forever Aloe Vera –tuotteet koko perheelle (mm. terveys- ja hyvinvointituotteet, ihonhoito- ja kauneustuotteet sekä tuotteet urheilijoille). Itsenäiset Forever-jälleenmyyjät ovat palvelemassa la ja su klo 10-14. Maksutapa: käteinen tai tilisiirto/lasku.
Osa myyntituotosta lahjoitetaan EVT:lle.

Jos et kerkeä tai et halua tutustua tuotteisiin itse tapahtumassa, ota yhteyttä. Vietä hauska ilta esim. ystäviesi kanssa testaamalla tuotteita. Jos varaat teemaillan ennen tapahtumaa, saat ko. illassa emännän lahjan lisäksi lämmittävän ja rentouttavan lihasvoiteen veloituksetta (arvo 19 eur). Mietitään yhdessä, minkälaisen teeman parissa haluat viettää illan.
Kristiina Waenerberg, puh. 044 282 7079, www.myaloevera.fi/kristiina

 

Spirit Skate Wear on mukana Spring Carnivalissa

Jäähallin ylätasanteelta löydätte lämpimän kahvilan, jonne loihdimme herkullista suolaista ja makeaa purtavaa kahvin kera.

Kahvilan yhteydessä myymme uutta kotia kaipaavia pehmoleluja, jotka haluaisivat tulla jäältä kerätyksi uuden omistajan syliin.

Myynnissä on myös ruusuja sekä arpoja kiinnostavin palkinnoin mm. Glitteristä.

Tervetuloa kisakahvilaan ja varaathan käteistä mukaan, sillä emme voi käsitellä muita maksuvälineitä.

Kahvilan leivonnaisista vastaavat EVT:n yksäriperheet, mutta mukana on myös muutama lämminsydäminen yritys kuten K-market Naapuri Vantaanlaaksosta ja HOK-Elanto.