Luistelijaesittelyt 

Lilja

Ikä/syntymävuosi: 15/2007

1. kausi Aisseissa, luistellut 12 v.

Jäällä Liljan voi tunnistaa kovasta vauhdistaan sekä sulavasta perusluistelusta ja askeltekniikasta. Liljan huumorintaju ja jutut ovat kultaa ja niistä saa osansa koko jengi. Hän on periksiantamaton luonne, joka tekee uudelleen siihen asti, että onnistuu. Parhaita luistelumuistoja ovat kaikki yhteiset kisamatkat. Lempijuttuja luistelussa ovat kaverit ja onnistumisen tunne joukkueen kanssa.

Aada Jaamala

Aada

Ikä/syntymävuosi: 17/2005 

3. kausi Aisseissa, luistellut 14 v.

Aada, joukkueen kesken Jaamala, taipuu notkeudellaan mitä vaativimpiin asentoihin ja on täten täydellinen koekaniini kaikelle liikkuvuutta vaativalle. Kopissa Jaamala viihdyttää joukkuetta jutuillaan ja häneltä tulee jatkuvasti niin jäälle kuin sen ulkopuolellekkin uusia ideoita, joita hän on valmis kokeilemaan. Kaikki kisat ja yhteiset reissut joukkueen kanssa ovat ihania muistoja. Jäällä parasta ovat temput ja piruetit.

Eve (AC)

Ikä/syntymävuosi 17/2005

4. kausi Aisseissa, luistellut 11 v.

Aissien varakapteeni Eve on jäällä monitaituri: häneltä luonnistuvat niin yksilötaidot, askeleet, kuin kaunis eläytyminen ja perusluistelukin. Kopissa Eveltä lentää poikkeuksetta hyvää läppää, mutta myös vastuuntuntoisen ja empaattisen kapteenin rooli luonnistuu ongelmitta. Lempparimuistona luistelusta Evellä on Puolan Hevelius Cup. Luistelussa parasta on vauhti, temput ja uudet haasteet.

Eveliina Jordan

Julle

Ikä/syntymävuosi: 13/2008 

1. kausi Aisseissa, luistellut 6 v.

Julianan aurinkoinen luonne ja hänen kirkas naurunsa piristää poikkeuksetta jäällä ja sen ulkopuolella. Hän taitaa niin piruetit, liu’ut ja hypyt, kuin kauniin perusluistelunkin ja on kauden mittaan kehittynyt huimaa vauhtia. Lempimuistokseen Julle kertoo tämän kauden Aissi-kasteen, luistelussa parasta on puolestaan yhdessä tekeminen ja ohjelman rakentaminen.

Juliana Kohvakko
Iina Koivisto

Iina

Ikä/syntymävuosi: 15/2007 

1. kausi Aisseissa, luistellut 13 v

Muista huoltapitävällä ja empaattisella Iinalla on myös räväkämpi puoli, niinpä kopissa nautitaan tasapuolisesti molemmista. Iinan luistelussa ihastuttaa kaunis eläytyminen ja huikea liikkuvuus. Lempi-luistelumuistokseen hän mainitsee Puolan kisamatkan sekä leirit. Lempijuttu luistelussa on yhdessä tekeminen ja hauskanpito, sekä uusien juttujen oppiminen ja ohjelmien edistyminen.

Viivi

Ikä/syntymävuosi: 14/2008

1. kausi Aisseissa, luistellut 7 v.

Moniosaaja Viivi taitaa jäällä muun muassa askeleet ja yksilötaidot. Liikkuvuudeltaan hän on huikea. Viivi on huumorintajuinen jengikaveri, jolla on poikkeuksetta pilke silmäkulmassa. Mukavin muisto on kauden 2021-22 kisareissulta Kouvolan hopeafinaaliin. Lempijuttu luistelussa ovat kisareissut sekä hauskanpito joukkueen kanssa.

Viivi Kumpulainen
Minttu Kähkönen

Minttu

Ikä/syntymävuosi: 17/2005

1. kausi Aisseissa, luistellut 10 v.

Rovaniemeltä luistelun perässä muuttanut Minttu kehittyy jäällä huimaa tahtia, halliten etenkin pehmeän perusluistelun. Kopissa hän on luottojuttuseuraa, jonka seurassa ei tule tylsää. Lempiluistelumuistokseen Minttu mainitsee ensimmäisen voittonsa tulokkaissa. Luistelussa parasta on kisat ja leirit sekä jäällä ohjelman luistelu.

Maisa

Ikä/syntymävuosi: 14/2008 

1. kausi Aisseissa, luistellut 10 v 

Maisa on jäällä yksi joukkueen moniosaajista. Nostoissa häneltä luonnistuu niin nostajan, kuin nostettavankin rooli ja muokkaälynsä ansiosta hän on taitava kuviossa luisteleva. Maisa on kopissa luottokuuntelija; hänelle voi kertoa mitä tahansa aiheesta riippumatta. Lemppari-luistelumuistokseen hän kertoo kaikki kisamatkat, luistelussa taas parasta on yhdessä tekeminen ja kehittyminen joukkueena.

Maisa Lahdenmäki
Aurora Lintuniemi

Aurora

Ikä/syntymävuosi: 13/2009 

1. kausi Aisseissa, luistellut 10 v.

Joukkueen kuopus Aurora loistaa jäällä muun muassa pirueteilla ja askeltekniikallaan. Huima kehittymistahti on vain kiihtynyt kauden edetessä. Jään ulkopuolella hän on energinen, huumorintajuinen ja tunnollinen jengiläinen. Ihan ensimmäiset kilpailut ovat jääneet Auroralle mieleen. Mieleisintä luistelussa ovat ohjelman rakentaminen ja kisaaminen.

Isla

Ikä/syntymävuosi: 14/2007 

1. kausi Aisseissa, luistellut 12 v.

Jäällä Isla loistaa etenkin huikealla liikkuvuudellaan, liukuasennot luonnistuvat kuin tuosta vaan. Jään ulkopuolella energinen Isla heittää hyvää läppää ja hänen pirteän naurunsa tunnistaa helposti hallilla. Lempiluistelumuistokseen hän mainitsee kaikki kisamatkat ja luistelussa Islan lempparijuttu ovat osuvasti liu’ut.

Isla Liukko
Aline Matikainen

Aline

Ikä/syntymävuosi: 15/2006

2. kausi Aisseissa, luistellut 13 v

Pirtsakan Alinen huumorin kohdeyleisö saattaa olla joskus rajallinen, mutta kopissa hän viihdyttää poikkeuksetta koko joukkuetta. Jäällä hän loistaa kauniilla ja kevyellä luistelutyylillään sekä huikealla askeltekniikalla. Parhaaksi luistelumuistokseen hän nimeää Puolan kisareissun vuodelta 2020. Joukkue ja sen kanssa koetut hetket sekä erilaiset temput ovat Alinelle mieleisiä asioita.

Lilia (AC)

Ikä/syntymävuosi: 17/2005

3. kausi Aisseissa, luistellut 13 v.

Joukkueen toinen varakapteeni valloittaa  hymyllään ja empaattisuudellaan. Tylsää hänen seurassaan ei ole. Jäällä moniosaaja Lilia taitaa muun muassa kauniit piruetit ja liu’ut. Kauden 2019-20 kisamatka Puolaan on Lilian lempiluistelumuisto. Luistelussa parasta ovat joukkue, kisamatkat ja leirit, sekä perus treeniarki eli ohjelman teko sekä uusien nostojen ja temppujen suunnittelu.

Lilia Matikainen
Kiira Newton-Kolehmainen

Kiira

Ikä/syntymävuosi: 14/2008 

1. kausi Aisseissa, luistellut 9 v.

Kiiran upean liikkuvuuden ansiosta häneltä luonnistuvat vaivatta kauniit ja notkeat liukuasennot. Jään ulkopuolella Kiirasta on kauden myötä paljastunut sympaattinen, mutta myös huumorintajuinen luonne. Lemppari luistelumuistokseen hän kertoo vuoden 2022 Kouvolan kisareissun. Luistelussa Kiirasta on parasta on joukkuekaverit sekä treenaaminen yhdessä.

Jenna

Ikä/syntymävuosi: 15/2006

1. kausi Aisseissa, luistellut 11 v.

Jennan vahvuus on hänen pettämätön muokkaälynsä; askeleiden tahdit tulevat kysyttäessä kuin apteekin hyllyltä. Jään ulkopuolella hänelle voi puhua mistä tahansa, Jennalta saa myös ilmaisia neuvoja ongelmaan kuin ongelmaan. Lemppariluistelumuistokseen hän nimeää vuoden 2022 kevät-näytöksen. Lempiasia luistelussa on kisaaminen ja joukkueen yhteiset hetket.

Jenna Niemelä
Tytti Nieminen

Tytti (C)

Ikä/syntymävuosi: 18/2004 

1. kausi Aisseissa, luistellut 11 v.

Kouvolan ja Göteborgin kautta Aisseihin tiensä löytänyt Tytti erottuu jäällä eläytymisellä ja perusluistelullaan. Kopissa Tytistä löytyy kapteenin roolin lisäksi toinenkin puoli. Kouvolan murteella kerrottuja juttuja ja naurua ei saa keskeytettyä, vaikka yrittäisi. Lempimuistokseen hän kertoo junnujen MM-kisat 2022 ja lempiluistelujutukseen temput sekä joukkueen kanssa yhdessä tekemisen.

Pihla

Ikä/syntymävuosi: 14/2008 

1. kausi Aisseissa, luistellut 11 v.

Pihla taitaa jäällä vaikka ja mitä, niistä mainittakoon upea perusluistelu ja piruetit. Pihlan kehityskaari on ollut koko kauden hurjassa nousussa. Jään ulkopuolella empaattisesta Pihlasta on paljastunut myös hyperenerginen puoli, jonka seurassa ei tule tylsää. Lempimuisto luistelusta Pihlalla on ensimmäinen kisakausi ja lempijuttuja puolestaan joukkue ja oman kehityksen näkeminen.

Pihla Pellikka
Pinja Poikkimäki

Pinja

Ikä/syntymävuosi: 16/2005 

1. kausi Aisseissa, luistellut 13 v.

Pinja erottuu jäällä täydellisyyttä hipovalla pehmeällä perusluistelullaan, jota muu joukkue ihailee. Kopissa Pinjalta lentää jatkuvalla syötöllä sen sortin läppää, että ulkopuolisen voisi olla joskus hyvin hankala ymmärtää, mikä jutussa mahtaa tällä kertaa muita naurattaa. Lempiluistelumuistokseen hän mainitsee kv-kisamatkan Puolaan. Lempiasia luistelussa on puolestaan onnistumisen tunne.

Meli

Ikä/syntymävuosi: 17/2005 

1. kausi Aisseissa, luistellut 14 v.

Melissalta löytyy empaattisuu-tensa ja huolehtivaisuutensa lisäksi räväkkä ja heittäytyvä puoli, unohtamatta sitä, että hän on joukkueen Tiktok-stara. Jäällä Meli erottuu liikkuvuudellaan; liuku kuin liuku taipuu häneltä huikeisiin astelukuihin. Mieluisimmat luistelumuistot liittyvät kv-kisoihin ja Meli tykkää täysin tavallisesta treeniarjesta. Lempijuttu luistelussa on yhdessä tekeminen sekä joukkueen yhteiset onnistumiset.

Melissa Salmenkaita
Pinja Salonen

Pinja

Ikä/syntymävuosi: 17/2005 

1. kausi Aisseissa, luistellut 7 v.

Riihimäeltä treeneihin junaileva Pinja S. erottuu jäällä linjakkaalla luisteluasennollaan. Kopissa hänet tunnistaa naurustaan ja aurinkoisesta hymystään, jotka voi bongata poikkeuksetta joka treeneissä. Ensimmäinen kv-kisa Göteborgissa on Pinjan lempi-luistelumuisto. Luistelussa parasta on kehittyminen joukkueena ja yksilönä, uusien juttujen kokeileminen sekä kisat ja joukkuekaverit.

Ada

Ikä/syntymävuosi: 17/2005 

3. kausi Aisseissa, luistellut 12 v.

Muu joukkue ihailee jäällä sekä Adan notkeutta että yksilötaitoja. Itsesuojeluvaiston vähintäänkin osittainen puuttuminen saa Adan kokeilemaan mitä näyttävimpiä temppuja ja nostoja. Jään ulkopuolella hän on täydellinen yhdistelmä hyvää läpänheittäjää ja symppisluonnetta. Lemppari- luistelumuistokseen hän nimeää 2020 Hevelius Cupin ja 2022 SM-kisat. Parasta luistelussa on nostot ja temput.

Ada Savikko
Kiia Seppänen

Kiia

Ikä/syntymävuosi: 17/2005 

1. kausi Aisseissa, luistellut 9 v.

Joukkueen ilopilleri erottuu jäällä linjakkaalla perusluistelullaan. Niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin hän on loistava esimerkki joukkueurheilijasta ja huolehtivasta tiimipelaajasta. Kauden mittaan Kiia on myös vakiinnuttanut roolin viimeisenä kopista poistujana. Lempi-luistelumuistokseen hän kertoo ensimmäisen kisamatkansa ja lemppariasiat luistelussa ovat kaverit ja yhdessä tekeminen.

Petra

Ikä/syntymävuosi: 14/2007

1. kausi Aisseissa, luistellut 9 v

Petra on joukkueesta se, joka poikkeuksetta naurattaa jutuillaan; se tulee luonnostaan. Huikean luonteensa lisäksi symppis Petu taitaa jäällä muun muassa askeleet ja yksilötaidot ja kehittyy hurjaa tahtia. Lemppari muistokseen hän nimeää kaikki yönyli-kisareissut. Parasta luistelussa on joukkueen kanssa vietetty aika, temput ja kisat.

Petra Sohlman
Maria Tcherenkova

Maria

Ikä/syntymävuosi 18/2003

1. kausi Aisseissa, luistellut 15 v.

Lappeenrannasta kotoisin oleva Maria loistaa jäällä yksäritaustallaan, jonka ansiosta piruetit pyörivät kuin tuosta vain. Hänen huimasta 5 kielen taitamisestaan päästiin hyötymään muun muassa Espanjan leirillä. Kaikki ulkomaan kisamatkat ovat parhaita muistoja. Uuden oppiminen, yhdessä tekeminen, onnistumisen tunne ja temput ovat hänestä parhaita asioita luistelussa.

Hanna

Ikä/syntymävuosi: 14/2008 

1. kausi Aisseissa, luistellut 10 v.

Hanna tulee hallille poikkeuksetta hymy kasvoillaan ja onkin super symppis luonteeltaan. Jäällä Hannalta taipuu niin kaunis perusluistelu ja askeleet, kuin myös hypyt ja piruetit. Hänen lempijuttujansa jäällä ovat temput, hypyt ja ohjelman tekeminen. Vuoden 2022 Kouvolan kisareissu on jäänyt hänelle lemppariluistelumuistoksi.

Hanna Tulisalo
Amelie Walldén

Ame

Ikä/syntymävuosi: 15/2006

1. kausi Aisseissa, luistellut 13 v.

Ame erottuu jäällä linjakkaalla luisteluasennollaan sekä koko kehon eläytymisellään. Kopissa nauravainen Ame on loistavaa juttuseuraa ja hänestä löytyy huumorintajuisen puolensa lisäksi myös empaattinen jengikaveri. Lemppariluistelumuistokseen hän nimeää voiton ensimmäisestä kv-kisastaan. Parasta luistelussa on Amesta joukkue ja se, miltä onnistumiset tuntuvat joukkueen kanssa koettuina.