EVT:n kevätkokous 2020

 

 

KUTSU ETELÄ-VANTAAN TAITOLUISTELIJAT RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN KEVÄTKOKOUKSEEN

 

Kokouksen aika: Torstaina 14.5.2020 klo 18.00

Kokouksen paikka: Volvo Car Finland, Taivaltie 1, Vantaa

Valtioneuvosto on hyväksynyt alla mainitun esityksen ja mahdollistanut yhdistyksen tilapäisesti sallia etäosallistumismahdollisuuden ilman että sitä on mainittu seuran  säännöissä. Muutos astui voimaan 1.5.2020.

Yhdistyslain 17 §:n 2 momentin ensimmäisestä virkkeestä poiketen ehdotetaan, että yhdistyksen hallitus voi sallia mainitussa lainkohdassa tarkoitetun etäosallistumisen 30.9.2020 mennessä pidettävässä yhdistyksen kokouksessa, vaikka tällaista järjestelyä ei ole sallittu säännöissä eikä yhdistys ole hyväksynyt tätä varten laissa tarkoitettua äänestys- ja vaalijärjestystä.

Koska Vantaan kaupungin hallinnoimat tilat on suljettu 31.5. saakka, emme päässeet varaamaan haluammaamme kokoustilaa. Ja toisaalta Suomen viranomaisten rajoitus kokoontumiselle on yhä max 10. Järjestämme kokouksen Vantaalla Taivaltiellä, Volvo Carsin tiloissa. Mukaan kokouspaikalle on turvallista kokoontua max 10 henkilöä. Kaikki eivät pääse/mahdu kokouspaikalle, voit myös osallistua kokoukseen Teams-sovelluksen kautta etänä. 

EVT:n kevätkokoukseen on mahdollista osallistua kutsussa olevan Teams -linkin kautta.

Julkaisemme tiistaina 12.5. kokouksen materiaalit kotisivuillamme. 

 

Tervetuloa kokoukseen!

 

Kevätterveisin, 

EVT hallitus

Julkaistu 6.5.2020