Lotta Kallio

Oman luistelu-urani olen luistellut HSK:ssa, jossa aloitin viisi vuotiaana luistelukoulussa. Vuonna 2008 siirryin seuran minori joukkueeseen jonka jälkeen vietinkin yhteensä 7 kautta seuran SM-putkessa. Tämän jälkeen siirryin  jäähdyyttelemään kolmeksi kaudeksi seuran kansallisiin junioireihin, Team Hysterique:n. Näistä kausista ensimmäisen kuitenki jouduin keskeyttämään selän loukkaantumisen takia. Urani loppui seuran kansallisten senioreiden Team Paniquen riveissä kauteen 2018-2019. Olen toiminut kahteen kertaan SM-putkessa ollessani kapteenina ja kerran varakapteenina. Urani huippuhetkiä ovat ehdottomasti pienet hetket joukkueiden kanssa ja tuloksissa suurimmat ovat SM-noviisien suomenmestaruus, useat aluemestaruudet, kolme SM-hopeaa sekä kansallisen sarjan mestaruuskulta. Hauska fakta on myös se että olen luistellut, niin SM-noviiseissa kuin kansallisissa junioreissakin joukkueissa, jotka kukin yhden kauden aikana onnistuivat voittamaan jokaikisen kisan johon osallistuimme - eli luistellut kahden ”kultakauden” joukkueessa.

Usean vuoden vietettyäni poissa jäähalleista, veri alkoi vetämään takaisin rakastamani lajin pariin mutta vain eri roolissa kuin aikaiseimmin ja ilokseni minut otettiin Steppi-perheen tuntivalmentajaksi. Toimin tällä kaudella erityisesti valmentajana eri kehitysryhmille kuten Next Steps ja Timantti Stepsille sekä olen apuna luistelukoulussa. Tämän lisäksi olen mukana Little Stepsien ja Cool Stepsien valmennustiimeissä sekä toimin tuntivalmentajana tarvittaessa muille joukkueille

Ollessani HSK:ssa olen ollut apuna seuran luistelukoulussa ja tänä aikana kävin myös ESLU:n ohjaajille tarkoitetun kurssin. Tulen kouluttautumaan lisää mahdollisimman pian..

Olen tällä hetkellä päätoiminen opiskelija  Helsingin yliopiston politiikan ja viestinnän maisteriohjelmassa josta tulen valmistumaan seuraavan parin vuoden aikana. Olen aina rakastunut liikuntaa ja olenkin toiminut muun muassa Valtsikan speksin tanssijana vuonna 2019-2020. Unelmani olisi joskus aloittaa crossfit ja ehkä myös kilpailla lajissa. Urheilun lisäksi vapaa-ajallani näen kavereitani, perhettäni sekä pidän huolta myös omasta palautumisestani.